Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli bez dramatu jak na dizla z grupy VAG :)

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zupełnie bez. A co Wać Pan zmieniasz ?

Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Powoli zaczynam się rozglądać :)

Opublikowano

Zamiast audi czy ocp?

Opublikowano
:hi: Ogr spoko całkiem całkiem to wygląda :wink: kopiec fajna miejscówka :naughty:

Dzięki. Wczoraj go trochę obniżyłem. Tył poszedł na luzaku początkowo na 61,5 ale podniosłem go narazie na 62,5. Ale przód idzie jak krew z nosa. Ledwo zszedłem na 64,5 i miałem dość - była 2-ga w nocy :/

Opublikowano
Zamiast audi czy ocp?

Jam wielki fan ocp, będę zmieniał tylko na nowsze :kox:

Dla żony czegoś szukam, ale przy okazji coś takiego co by mnie wartko na wczasy zawiozło :grin:

Opublikowano

u nas w firmie w poniedziałek będą wystawiane dwie fabie 2 czy 3 letnie za 24k jakbyś chciał

Opublikowano

:bry:

---------- Post dopisany at 13:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ----------

Tablet Asus Google NEXUS 7 Tegra 3 16GB GPS IPS PL (2681232050) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Sprzedaje się jak świeże bułeczki w tej cenie :decayed:

---------- Post dopisany at 14:03 ---------- Poprzedni post napisany at 13:21 ----------

Wąski trzeba zmienić numer telefonu do Marka od ksenonów bo tamten ma już nie aktualny i nie ma jak się do niego dodzwonić.

Jak masz to podaj od razu bo potrzebuję.

http://a4-klub.pl/malopolskie-85/opolskie-hidy-ar-wki-zestawy-188159/

Opublikowano
u nas w firmie w poniedziałek będą wystawiane dwie fabie 2 czy 3 letnie za 24k jakbyś chciał

Dzięki za info, ale chciałbym jakieś fajne auto i nie po jakiejś firmie wyśmigane :)

Opublikowano

To sprzedam Ci tanio b7 ;)

Opublikowano
To sprzedam Ci tanio b7 ;)

tanio :whistling: pikło Ci :naughty:

---------- Post dopisany at 20:58 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ----------

:thumbup1:

---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ----------

Pany, taki leon z silnikiem 2.0 170KM w dizlu to wart jest zainteresowania czy raczej awaryjna jednostka i kosztowna w utrzymaniu... ?

to już będą dwa :naughty:

---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ----------

:bry:

---------- Post dopisany at 13:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ----------

Wąski trzeba zmienić numer telefonu do Marka od ksenonów bo tamten ma już nie aktualny i nie ma jak się do niego dodzwonić.

Jak masz to podaj od razu bo potrzebuję.

już nie handluje tym

---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ----------

:hi: Ogr spoko całkiem całkiem to wygląda :wink: kopiec fajna miejscówka :naughty:

Dzięki. Wczoraj go trochę obniżyłem. Tył poszedł na luzaku początkowo na 61,5 ale podniosłem go narazie na 62,5. Ale przód idzie jak krew z nosa. Ledwo zszedłem na 64,5 i miałem dość - była 2-ga w nocy :/

nikt nie mówił że życie jest łatwe :naughty:

Opublikowano

jakbym tylko takie miał problemy to byłoby lux hehe ;-)

Opublikowano
hi

własnie tak myslałem ze to zielucha tylko cena miażdży system :kwasny:

auto też :naughty:

nie dajmy sie zwariować taki samochód można dziś kupić za niecałe 4 dyszki , niestety nikt Nam kasy za rezanie nie dorzuci , za te pieniądze mozna juz kupic B8

Opublikowano

Pozdro z Katowic :)

Opublikowano

Bokserów trochę Cię ponioslo. ..

Opublikowano

Robert, jak już masz takowy to coś może doradź koledze :decayed:

Opublikowano
Bokserów trochę Cię ponioslo. ..

nie pij tyle ...... Bokserów ? :naughty:

Opublikowano

A telefon zmienił a nie chciało mi się już poprawiać.