D4NTE Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Dobry dzień Pany zobaczcie co dziś pięknego spotkałem na nowohuckiej rano...... oczywiście zaprosiłem kolege na spota http://images40.fotosik.pl/1839/1b209839963b309d.jpg Ładna sztuka:slina: widziałem kolegę kilka razy na mieście
Radekst Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 dzieki Panowie za szybkie odpowiedzi 5zł Ty mi lepiej zalatw ramke czarna na przod
PABLO Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 fantowski dalej chcesz sprzedać swojego 1,9tdi bo nowy kolega właśnie się zarejestrował od nas z Krk i szuka takiej
radimm Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 5zł + vat 23% , Pablo nie okradaj naszego biednego państwa
maaykel Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 fantowski dalej chcesz sprzedać swojego 1,9tdi bo nowy kolega właśnie się zarejestrował od nas z Krk i szuka takiej Dzięki za zainteresowanie, pewnie chodzi o mnie. Faktycznie poszukuję B6 1.9tdi, ale koniecznie w avancie i quattro. Panowie, dramat żeby coś sensownego znaleźć, ale mam narazie swoje B4 i nie mam jakiegoś wielkiego ciśnienia (tak sobie to tłumaczę). Pozostaje mi cierpliwie (choć tak naprawdę już przebieram nóżkami) wertować oferty, a nóż się jakaś ładna sztuka trafi...
PABLO Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 5zł + vat 23% , Pablo nie okradaj naszego biednego państwa ---------- Post dopisany at 13:35 ---------- Poprzedni post napisany at 13:19 ---------- Dzięki za zainteresowanie, pewnie chodzi o mnie. Faktycznie poszukuję B6 1.9tdi, ale koniecznie w avancie i quattro. Panowie, dramat żeby coś sensownego znaleźć, ale mam narazie swoje B4 i nie mam jakiegoś wielkiego ciśnienia (tak sobie to tłumaczę). Pozostaje mi cierpliwie (choć tak naprawdę już przebieram nóżkami) wertować oferty, a nóż się jakaś ładna sztuka trafi... Spoko przyjedź we Czwartek na spota to obczaisz furmanki
ruks Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 fantowski dalej chcesz sprzedać swojego 1,9tdi bo nowy kolega właśnie się zarejestrował od nas z Krk i szuka takiej Dzięki za zainteresowanie, pewnie chodzi o mnie. Faktycznie poszukuję B6 1.9tdi, ale koniecznie w avancie i quattro. Panowie, dramat żeby coś sensownego znaleźć, ale mam narazie swoje B4 i nie mam jakiegoś wielkiego ciśnienia (tak sobie to tłumaczę). Pozostaje mi cierpliwie (choć tak naprawdę już przebieram nóżkami) wertować oferty, a nóż się jakaś ładna sztuka trafi... Spokojnie do znalezienia, chociaż rzeczywiście w różnym stanie bywają. Dobrze że nie szukasz 1,8T 193KM
Transitpower Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Jak to mówią - AUDI bez QUATTRO to jak kobieta bez piersi
fantowski Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Pablo moja nie ma quattro
Cuber Opublikowano 22 Października 2012 Autor Opublikowano 22 Października 2012 Patrząc że w Czwartki juz ligi nie ma to zapewne wreszcie się pojawię na spociku
michail55 Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Jak to mówią - AUDI bez QUATTRO to jak kobieta bez piersi
maaykel Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Spoko przyjedź we Czwartek na spota to obczaisz furmanki Dzięki, na pewno w któryś czwartek skorzystam, chyba, że nie wpuszczacie 20 letniego strucla audi 80 B4 fantowski dalej chcesz sprzedać swojego 1,9tdi bo nowy kolega właśnie się zarejestrował od nas z Krk i szuka takiej Dzięki za zainteresowanie, pewnie chodzi o mnie. Faktycznie poszukuję B6 1.9tdi, ale koniecznie w avancie i quattro. Panowie, dramat żeby coś sensownego znaleźć, ale mam narazie swoje B4 i nie mam jakiegoś wielkiego ciśnienia (tak sobie to tłumaczę). Pozostaje mi cierpliwie (choć tak naprawdę już przebieram nóżkami) wertować oferty, a nóż się jakaś ładna sztuka trafi... Spokojnie do znalezienia, chociaż rzeczywiście w różnym stanie bywają. Dobrze że nie szukasz 1,8T 193KM True, true, tutaj opisałem jedną z moich przygód: http://a4-klub.pl/zakup-kontrolowany-kupujemy-auto-25/trefne-ogloszenia-uwaga-a4-1319/index20.html#post3087061 Jak to mówią - AUDI bez QUATTRO to jak kobieta bez piersi No cóż Kolego, jakbyś czytał w moich myślach. Od dawna, odkąd dowiedziałem się tak naprawdę do czego służą piersi, marzyło mi się quattro
PABLO Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Pablo moja nie ma quattro Wiem że nie masz, napisałem mu to na początku że bez q.
fantowski Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 jaki tu spokój.... mam szkocki paszport
radimm Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 jaki tu spokój.... mam szkocki paszport czy polsatu? dobrze doczytałeś
huberts Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Radekst ja w mojej '98 mam te lampki a to jeszcze przedliftówka (tzw. wersja przejściowa)
fantowski Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 jaki tu spokój.... mam szkocki paszport czy polsatu? dobrze doczytałeś pijany nie jestem więc wiem co mówie:kox:
boseron Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 taki paszport to bym przytulił po pracy Cuber zacznij sie orientowac co i jak bo liga ruszy a my w lesie ......
PABLO Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Boseron Forza Horizon cała PL + Dubbing, dzisiaj się pojawiła. Mistrzostwo!
Rekomendowane odpowiedzi