radimm Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Dzień dobry Panocki Jak tam? Kto się wczoraj porządnie uryćkał jak nakazuje nasza polska tradycja?
OGr Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Dzień dobry Panocki Jak tam? Kto się wczoraj porządnie uryćkał jak nakazuje nasza polska tradycja? ja się w końcu wyspałem ;-)
Transitpower Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Dzień dobry Panocki Jak tam? Kto się wczoraj porządnie uryćkał jak nakazuje nasza polska tradycja? Ja A teraz głowe chce mi ro***erdolić
ruks Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Gdyby się ktoś pisał na Monte Carlo to domykam ilość chętnych do 7 grudnia Kiedy dokładnie wyjazd, ile dni, gdzie noclegi, jakie orientacyjne koszty?
electrofinger Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Dzień dobry Panocki Jak tam? Kto się wczoraj porządnie uryćkał jak nakazuje nasza polska tradycja? ja się w końcu wyspałem ;-) A ja zrobiłem pranie
electrofinger Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Kup sobie pralkę, zrobi to za Ciebie No to ustawiłem i zrobiła. Kupować nie musiałem. A jakieś urządzenie co stało obok to mi wszystko wysuszyło.
Transitpower Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Kup sobie pralkę, zrobi to za Ciebie No to ustawiłem i zrobiła. Kupować nie musiałem. A jakieś urządzenie co stało obok to mi wszystko wysuszyło. A masz takie urządzenie wielofunkcyjne, które to wyprasuje, później ugotuje a wieczorem ??
FANTOMAS Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Kup sobie pralkę, zrobi to za Ciebie No to ustawiłem i zrobiła. Kupować nie musiałem. A jakieś urządzenie co stało obok to mi wszystko wysuszyło. A masz takie urządzenie wielofunkcyjne, które to wyprasuje, później ugotuje a wieczorem ?? chodzi ci o prawą rękę
jarko Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 wszedzie wszystko kosztuje, chodzi mi zeby -jako naiwniak nieznający miasta- nie przepłacic bez sensu, a nie zeby nie zplacic. Wy tam mieszkacie, stad takie pytanie. Liczylem po prostu na kolezenska pomoc/rade. A ten tekst mi tak troche pod sarkazm podjechał. Mam nadzieje, ze mylnie. Jakby Floriańska i jej okolice były darmowe i ogólnodostępne to wszyscy by tam parkowali i nie miałbyś gdzie spacerować... Kraków nie jest dużym miastem a koszt dojazdu do centrum taksą spod jakiegoś centrum handlowego gdzie swobodnie możesz auto zaparkować to wydatek kilkunastu złotych, bardzo dużo ludzi tak robi... Niemniej jednak jeżeli chcesz w tygodniu gdzieś blisko centrum zaparkować ( parkowanie jest płatne pon-pt 10.00-18.00 ) i zostawić auto na dłużej nie płacąc to jest takie jedno miejsce, będziesz zainteresowany to podeślę Ci namiary i wytłumaczę jak łatwo dojechać.
electrofinger Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Kup sobie pralkę, zrobi to za Ciebie No to ustawiłem i zrobiła. Kupować nie musiałem. A jakieś urządzenie co stało obok to mi wszystko wysuszyło. A masz takie urządzenie wielofunkcyjne, które to wyprasuje, później ugotuje a wieczorem ?? Niestety nie. Jestem sam i sam wszystko ogarnąć muszę.
Yoghurt Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 jesli bedzie wyjscie po godzinie 20:30 to ja sie pisze. Tor gokartowy Elikart M. Nowy obiekt sportowy w Małopolsce. Jedyny tor kartingowy w Krakowie z gokartami sportowymi Sodi GT o mocy 9KM. Gokarty Kraków Gromadzka 66. moze tutaj sie wybierzemy? ten tor nie istniej a od kiedy? dwa tygodnie temu tam jezdzilem i nie wygladalo, ze sie zwijaja.
KERCZI Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 WINCZAKO, zawsze mozesz zaparkować u mnie auto pod domem na ten tydzień tylko że będziesz troszkę miał do centrum - jakieś 40minut komunikacją lub 20zł taxi.
PABLO Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 A masz takie urządzenie wielofunkcyjne, które to wyprasuje, później ugotuje a wieczorem ?? chodzi ci o prawą rękę
fantowski Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Dzień dobry Panocki Jak tam? Kto się wczoraj porządnie uryćkał jak nakazuje nasza polska tradycja? :hi:umieram.. ugadamy sie jakoś tak na 19?
radimm Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Dzień dobry Panocki Jak tam? Kto się wczoraj porządnie uryćkał jak nakazuje nasza polska tradycja? :hi:umieram.. ugadamy sie jakoś tak na 19? Fanta - gitarka, ja się dopasuje bo i tak cały dzień jebie przy tej przeprowadzce zadzwonie przed 19 do Ciebie
fantowski Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Dzień dobry Panocki Jak tam? Kto się wczoraj porządnie uryćkał jak nakazuje nasza polska tradycja? :hi:umieram.. ugadamy sie jakoś tak na 19? Fanta - gitarka, ja się dopasuje bo i tak cały dzień jebie przy tej przeprowadzce zadzwonie przed 19 do Ciebie spox
Rekomendowane odpowiedzi