Wąski Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Pablo przecież Lennox jedzie ---------- Post dopisany at 15:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:01 ---------- jaki zlot ?? A taki jeden w górach a to wybieram się jestem wpisany już od dawna Pablo
Trzastek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Na ukrytej liście chyba Pablo - namawiałeś na zlot ale nie mogę bo mi się wyjazdy "kroją" na marzec w tym czasie
PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Pablo - namawiałeś na zlot ale nie mogę bo mi się wyjazdy "kroją" na marzec w tym czasie Spoko jak nie w tym roku to na następnym
KERCZI Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Twardy chłop już wiem czego nie bylo u mnie na weselichu... :/
gregfr Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Twardy chłop fakt, twardy to on na pewo byl ....wszystko fajnie-pieknie, ale o ile sie nie myle to jest wesele.... kto normalny na wesele zamawia takie "atrakcje" :facepalm:
KERCZI Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Twardy chłop fakt, twardy to on na pewo byl ....wszystko fajnie-pieknie, ale o ile sie nie myle to jest wesele.... kto normalny na wesele zamawia takie "atrakcje" :facepalm: jak to kto?? RUSCY
Cuber Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2013 k... Pablo czy Ty musisz wrzucać tutaj to co jest od kilku dni na FB ? Ja pierd ---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ---------- Pablo zlituj sie to juz nie pierwszy raz
_Gabriel_ Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 no daj mu spokoj, pewnie sie mu kliknelo samo, bo nie wytrzymal...
Cuber Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2013 tia ale jemu to się zbyt czesto zadarza
fantowski Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 k... Pablo czy Ty musisz wrzucać tutaj to co jest od kilku dni na FB ? Ja pierd ---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ---------- Pablo zlituj sie to juz nie pierwszy raz czepiasz się jak baba... chłopak wrzuca coś żeby nie było a Ty mu jedziesz...
nex Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Dokładnie. Nie każdy ma konto na fb ---------- Post dopisany at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ---------- Themon jak co roku wita sie przed zlotem, później nie ma go kolejny rok:naughty:
Yoghurt Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Powitać Ma ktoś na sprzedaż grzane wkłady lusterek do B6? Komplet mnie interesuje Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 ja mam grzane z fotochromem, zainteresowany?
KERCZI Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Powitać Ma ktoś na sprzedaż grzane wkłady lusterek do B6? Komplet mnie interesuje Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 ja mam grzane z fotochromem, zainteresowany? how much is the fish??
PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 k... Pablo czy Ty musisz wrzucać tutaj to co jest od kilku dni na FB ? Ja pierd ---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ---------- Pablo zlituj sie to juz nie pierwszy raz Dziwne bo tego nigdzie nie widziałem na fejsie tylko z miętkich to wrzuciłem by niebiescy zobaczyli bo nie każdy to widział Idze idze Cuber:decayed: A to co dzwoniłem do Ciebie odpalił mu ten merol jak go holowałem ale jak tylko zgasił auto to znów zgon czyli rozrusznik prawdopodobnie mu poszedł bo nic w ogóle nie kręci.
Krumak Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witajcie, Mam jedno pytanko: czy po odpięciu aku trzeba kodować piloty w scyzoryku?? Mi elektryk w trakcie naprawy alternatora odpiął aku i od tego momentu nie działa mi otwieranie i zamykanie szyb z pilota. Czy adaptacja kluczyków pomoże w tym przypadku??
Rekomendowane odpowiedzi