D4NTE Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Boseronek "dobry" to pojęcie względne ja wiem sobota rodzina itd... moja jeszcze nie wie ze mnie juto wieczór nie ma z pracy jej zadzwonie że nie wracam i czekam na reakcje
boseron Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Pany dzis miałem księdza po kolendzie, myślałęm ze kolęda to znaczy poznawanie swoich Parafian i spędzenie z nimi roche czasu, wszedł wziął koperte i poszedł 5 minut możę schodzimy w dół , a moja Córeczka czekała od 16 tej na Księdza i zapytała dlaczego tak krótko
gucio07 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 nie martw sie Boseron, ten RS jest bity...wiec dalej masz najlepsze...p.s. zna ktos komis: F.U.H ANDRZEJ PARYŁAJawornik koło Myślenic 32-400 Myślenice Polska Z tego co mi wiadomo on ma parę interesów ma chałupę wyj..... w kosmos koło mojego wujka i warsztat z boku więc jak czasami bywam u rodzinki to coś tam w tym warsztacie działają,ale w jakim stanie ma te auta i z kąd sprowadza to mi nie wiadomo
boseron Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 nie martw sie Boseron, ten RS jest bity...wiec dalej masz najlepsze...p.s. zna ktos komis: F.U.H ANDRZEJ PARYŁAJawornik koło Myślenic 32-400 Myślenice Polska Z tego co mi wiadomo on ma parę interesów ma chałupę wyj..... w kosmos koło mojego wujka i warsztat z boku więc jak czasami bywam u rodzinki to coś tam w tym warsztacie działają,ale w jakim stanie ma te auta i z kąd sprowadza to mi nie wiadomo skąd Gucio ---------- Post dopisany at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany at 23:52 ---------- musiałem jako Miodek forum
D4NTE Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 ja idę w kimę bo rano do pracy:facepalm: do jutra:lazy:
boseron Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 spoko też ide zaraz bo na 7 do pracy dwa szybkie i lulu
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 Pany dzis miałem księdza po kolendzie, myślałęm ze kolęda to znaczy poznawanie swoich Parafian i spędzenie z nimi roche czasu, wszedł wziął koperte i poszedł 5 minut możę schodzimy w dół , a moja Córeczka czekała od 16 tej na Księdza i zapytała dlaczego tak krótko trzeba było powiedzieć córce ze to nie był ksiądz
themOn Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Pany dzis miałem księdza po kolendzie, myślałęm ze kolęda to znaczy poznawanie swoich Parafian i spędzenie z nimi roche czasu, wszedł wziął koperte i poszedł 5 minut możę schodzimy w dół , a moja Córeczka czekała od 16 tej na Księdza i zapytała dlaczego tak krótko trzeba było powiedzieć córce ze to nie był ksiądz Na czarno to i mogl byc kominiarz
themOn Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Kerczi to te same co Ty kupowałeś lampki ?---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ---------- ---------- Post dopisany at 23:39 ---------- Poprzedni post napisany at 23:38 ---------- nie widze tam A5 ---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 23:39 ---------- ktoś wie czy gdzies można zobaczyć Szpilke z Mollo dziś i o której walka? Na polsacie o 3:00 jest walka.
PABLO Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Cholera chyba nie dotrwam bo też trzeba rano wstać..
radimm Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Siema Panowie! Za godzine ide na jakis kurs przedmałżenski ponoc do 19ma trwać, już mnie d*pa na samą myśl boli Prawie jak studia zaoczne
D4NTE Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Siema Panowie!Za godzine ide na jakis kurs przedmałżenski ponoc do 19ma trwać, już mnie d*pa na samą myśl boli Prawie jak studia zaoczne Masakra :banghead:
radimm Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Siema Panowie!Za godzine ide na jakis kurs przedmałżenski ponoc do 19ma trwać, już mnie d*pa na samą myśl boli Prawie jak studia zaoczne Masakra :banghead: nooo i jeszcze jutro to samo, super weekend z chłopcami w sukienkach
D4NTE Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Siema Panowie!Za godzine ide na jakis kurs przedmałżenski ponoc do 19ma trwać, już mnie d*pa na samą myśl boli Prawie jak studia zaoczne Masakra :banghead: nooo i jeszcze jutro to samo, super weekend z chłopcami w sukienkach
DeXteR_NH Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Siema Panowie!Za godzine ide na jakis kurs przedmałżenski ponoc do 19ma trwać, już mnie d*pa na samą myśl boli Prawie jak studia zaoczne Widzisz... Mogłeś się mnie zapytać Ja byłem też na kursie weekendowym, tylko że w Olsztynie:D ale tym koło Częstochowy:grin:. Prowadzony przez małżeństwo, bo jednak para więcej powie o byciu razem niż ksiądz, a i atmosfera i ludzie inni byli spoko.
nex Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 wczoraj kupiłem żarówki H3 na podmiankę do halogenów - stare działały, ale nie wiedziałem ile już tam siedzą i czy świecą pełną gębą, ależ było moje zdziwienie jak po wyjęciu okazało się że obie są oryginalne od wyjścia auta z fabryki?? Philips germany
Rekomendowane odpowiedzi