lennox Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Lenox przyznaj sie lepiej w ktorej wersji płaszcza chodzisz?!? Płaszcz w spodniach?? Nie jestem z NH Ale Ty podobno masz płaszcz i jesteś z NH
boseron Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Wąski dobrze wiesz że prawdziwych miłośników klasycznych sprzętów bywała tam garstka w porównaniu z tymi którzy tam sie zjeźdzali( widziałem zimą kto tam przyjeżdza na parking podziemny.... , chołota, buractwo, dresiarstwo było widac gołym okiem i nie dziwie sie Dyrekcji Marketu,powoli zloty klasyków przeistaczały sie w nocne wyścigi rodem z bora czy marcika za carefurem a to nie o to chodziło chyba. najlepsza miejscówka na tego typu spotkania to gdzieś z dala od prywatnych terenów czy posesji moim zdaniem wtedy by to nikomu nie przeszkadzało. ---------- Post dopisany at 10:31 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ---------- Lenox przyznaj sie lepiej w ktorej wersji płaszcza chodzisz?!? Płaszcz w spodniach?? Nie jestem z NH Ale Ty podobno masz płaszcz i jesteś z NH to by wyjaśniało dlaczego Kerczi zawsze kupuje troche luźniejsze spodnie w pasie , co by płaszczyk wcisnąć
PABLO Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Wczoraj jak wracałem ze spota to podjechałem do kumpla na Shella na al. pokoju i wtedy się zjechały, calibry, pomodzone eclipsy czy subaryny, uciekli właśnie przed policją bo 3 większe radiowozy jechały do plazy. Buractwo
boseron Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 nie chce ktoś z dziećmi jechać nad Polskie morze termin od 15.06 do 30.06 w dobrej cenie fajne warunki dla dzieci, ja jade i zawsze byłoby raźniej na ośrodku basen dla dorosłych i brodzik dla dzieci reszte na priv
PABLO Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 nie chce ktoś z dziećmi jechać nad Polskie morze termin od 15.06 do 30.06 w dobrej cenie fajne warunki dla dzieci, ja jade i zawsze byłoby raźniej na ośrodku basen dla dorosłych i brodzik dla dzieci reszte na priv Ja nie mam dziecka:kwasny:
lennox Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja nie mam dziecka:kwasny: Pablo to żaden problem. To jest chwila
Cuber Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Panowie, ma ktoś może książke starą telefoniczną TPSA w formie papierowej w domu ?
lennox Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja bym miał w robocie. O so chosi?
boseron Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 nie chce ktoś z dziećmi jechać nad Polskie morze termin od 15.06 do 30.06 w dobrej cenie fajne warunki dla dzieci, ja jade i zawsze byłoby raźniej na ośrodku basen dla dorosłych i brodzik dla dzieci reszte na priv Ja nie mam dziecka:kwasny: myśle ze możesz o tym nie wiedzieć nawet a widząc Twoje poczynania huhu
PABLO Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 myśle ze możesz o tym nie wiedzieć nawet a widząc Twoje poczynania huhu boseron nie martw się wsio under control
fantowski Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Fanta tu jest gleba http://s14.postimg.org/lqlual58t/733791_196446407146369_1946278817_n.jpg eee tam, przecież to seria nie chce ktoś z dziećmi jechać nad Polskie morze termin od 15.06 do 30.06 w dobrej cenie fajne warunki dla dzieci, ja jade i zawsze byłoby raźniej na ośrodku basen dla dorosłych i brodzik dla dzieci reszte na priv Ja nie mam dziecka:kwasny: skojarzył mi się kawał: Siedzi baca na moście i wali sobie konia. Przechodzi turysta i pyta: Baco co wy to robicie? Na co BACA: wysyłam dzieci nad morze... Także Pablo kto wie ile dzieci masz już nad morzem
FANTOMAS Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja bym miał w robocie.O so chosi? bo z TPSA papier mientki jest i masz wszystkich na chwilę w d*pie
fantowski Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Panowie nie chciałby ktoś moich kół przytulić???
Cuber Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Lennox potrzebuje namierzyc parę osób z czasów szkoły sredniej, ale spoko moja mama ma chyba , jak nie to się zgłosze do Ciebie
DeXteR_NH Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Lennox potrzebuje namierzyc parę osób z czasów szkoły sredniej, ale spoko moja mama ma chyba , jak nie to się zgłosze do Ciebie Jak coś to też u dziadków mam chyba dwie książki telefoniczne jak coś ---------- Post dopisany at 13:21 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ---------- Panowie nie chciałby ktoś moich kół przytulić??? Ty masz 17''? Jaka moneta jak coś?
fantowski Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Panowie nie chciałby ktoś moich kół przytulić??? Ty masz 17''? Jaka moneta jak coś? 18 cali, PW
-RamzeS- Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 siema w ten piekny słoneczny dzień
nex Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 dzieki za spocisko...NEX cos tak szybko uciekl?? Pablo nową furą go zawstydził to pojechał kto uciekł to uciekł , w domu byłem 22:30.
Rekomendowane odpowiedzi