PABLO Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Nabiłem i odgrzybiłem właśnie klimę w B5 i E39 mam teraz podwójne koszta
boseron Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Nabiłem i odgrzybiłem właśnie klimę w B5 i E39 mam teraz podwójne koszta Pablo dla Ciebie to jak na waciki
lennox Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 :facepalm::facepalm::facepalm: oni będą pracować na naszą emeryturę....
nex Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 :polew::polew::polew::polew::polew: dawno się tak nie uśmiałem. "Jak ja miałem 4 lata to mój brat był o połowę młodszy. Jak ja mam teraz 18 lat to ile ma mój brat" 9! :polew::polew:
electrofinger Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 :facepalm::facepalm::facepalm: oni będą pracować na naszą emeryturę.... Piękne porównanie. Kondolencje dla tej młodzieży
_Gabriel_ Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 mnie zmiazdzyla "ameryka lacinska" jako kontynent
nex Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 co prawda to jeszcze gówniarze.... ale można się pośmiać
Cuber Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 co prawda to jeszcze gówniarze.... ale można się pośmiać sorry ale w ich wieku nie wiedzieć takich podstaw to porpostu jakis chyba żart jest
jarko Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 co prawda to jeszcze gówniarze.... ale można się pośmiać sorry ale w ich wieku nie wiedzieć takich podstaw to porpostu jakis chyba żart jest Pytania są podchwytliwe. Do tego stres przed kamerą i się wykładają. Myślę że większość z Nas też by palneła nie jedną głupotę w takiej sytuacji.
KERCZI Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jarko jak ja to słysze...oni mają przynajmniej po 15lat...
lennox Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Byłem ciekaw komentarzy, bo w pierwszym momencie miałem takie jak wszyscy oprócz Jarko, natomiast po chwili pomyślałem że to TV przecież. Po to "kręci" się takie materiały żeby oglądalność była... A jak najłatwiej wykonać taki filmik? Nagrać 150 osób, wybrać 15 debili, którzy albo się popisują albo są zestresowani, albo zwyczajnie głupi, itp i zmontować w całość. Wychodzi miód cud malina, jak widać na załączonym obrazku Kur..a przynajmniej mam taką nadzieję że tak jest i nie mamy pośród gimbusów samych głąbów!
fantowski Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Byłem ciekaw komentarzy, bo w pierwszym momencie miałem takie jak wszyscy oprócz Jarko, natomiast po chwili pomyślałem że to TV przecież. Po to "kręci" się takie materiały żeby oglądalność była... A jak najłatwiej wykonać taki filmik? Nagrać 150 osób, wybrać 15 debili, którzy albo się popisują albo są zestresowani, albo zwyczajnie głupi, itp i zmontować w całość. Wychodzi miód cud malina, jak widać na załączonym obrazku Kur..a przynajmniej mam taką nadzieję że tak jest i nie mamy pośród gimbusów samych głąbów! no na pewno tak jest, że zmontowali to co chcieli zmontować... a głąby byli są i będą... lenox zblokowało mi się oparcie kanapy nie mogę jednej połówki otworzyć..
OGr Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 nie chce ktoś z dziećmi jechać nad Polskie morze termin od 15.06 do 30.06 w dobrej cenie fajne warunki dla dzieci, ja jade i zawsze byłoby raźniej na ośrodku basen dla dorosłych i brodzik dla dzieci reszte na priv Napisz mi szczegóły na PW :-) Naciapane z sedesu ... ---------- Post dopisany at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ---------- Panowie nie chciałby ktoś moich kół przytulić??? 19" ? Naciapane z sedesu ...
fantowski Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Panowie nie chciałby ktoś moich kół przytulić??? 19" ? Naciapane z sedesu ... tak, ale nie mam żadnych upatrzonych..
OGr Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 A mnie nosi sprzedać swoje. Naciapane z sedesu ...
lennox Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 lenox zblokowało mi się oparcie kanapy nie mogę jednej połówki otworzyć.. tzn?
nex Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 noooo fantowski, na 19 to by była lepsza gleba
fantowski Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 noooo fantowski, na 19 to by była lepsza gleba na pewno więkssza od Twojej:decayed: ---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:18 ---------- lenox zblokowało mi się oparcie kanapy nie mogę jednej połówki otworzyć.. tzn? no zaskoczyło i się nie otwiera pociągając za rączke..
KERCZI Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 A nie przekrecil ci sie zameczek kolo klameczki?? W sedanach jest zamek zamykany kluczykiem...
fantowski Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 A nie przekrecil ci sie zameczek kolo klameczki?? W sedanach jest zamek zamykany kluczykiem... to jedyna opcja która może pomóc ale potrzebuję kluczyk lenoxa... rączka rusza się ale nie ma na niej żadnego oporu..
Rekomendowane odpowiedzi