OGr Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Fanta, felgę dla Ciebie: http://a4-klub.pl/showthread.php?t=266948 Naciapane z sedesu ...
PABLO Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Jak pokonać próg zwalniający? - Sadistic.pl
KERCZI Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Jakby ktos szukał... Audi A8 quatro 3.0 tdi 2006,skóra,NAVI OKAZJA (3247312321) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KERCZI Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 KERCZI komis otwarłeś otwarłeś.... oj Pablo z Twoim zaskokiem... tak chodze sobie po allegro i wklejam linki na forum tu i tam
bodowp Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 siema, miał ktoś kiedyś taką akcje, po dużych opadach deszczu kapie woda na stopy pasażera? kurde nie wiem czy to uszczelka szyby czy może jakiś odpływ jest zatkany...
Dumel Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 siema, miał ktoś kiedyś taką akcje, po dużych opadach deszczu kapie woda na stopy pasażera? kurde nie wiem czy to uszczelka szyby czy może jakiś odpływ jest zatkany... Kiedyś w Bmw miałem ten problem okazało się że wężyk który odprowadza woda z szyberdachu spadł i lało się po słupku właśnie pod nogi pasażera..
bodowp Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 siema, miał ktoś kiedyś taką akcje, po dużych opadach deszczu kapie woda na stopy pasażera? kurde nie wiem czy to uszczelka szyby czy może jakiś odpływ jest zatkany... Kiedyś w Bmw miałem ten problem okazało się że wężyk który odprowadza woda z szyberdachu spadł i lało się po słupku właśnie pod nogi pasażera.. tylko ja nie man szyberdachu...słupki na samej dole też suche
Dumel Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Musisz szukać może cieknie z uszczelki przy szybie.. ja to sprawdzałem wtedy siedząc w środku a znajomy polewał samochód wodą..
D4NTE Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 siema, miał ktoś kiedyś taką akcje, po dużych opadach deszczu kapie woda na stopy pasażera? kurde nie wiem czy to uszczelka szyby czy może jakiś odpływ jest zatkany... Ja miałem tak u Siebie i kapalo mi wtedy gdy klimę miałem włączoną. Jak miałem wyłączoną to nie kapalo co się później okazało przytkała się rureczka odpływu znajdująca się przy tunelu środkowym od str pasażera pod wykladziną. Ma kształt litery s i jest węższa po środku. Wysłane z mojego GT-I9300
KERCZI Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 nie...bedziesz mial lada moment zalany moduł centralnej elektryki... pod kierownica odpowiedzialny za swiatła,wycieraczki itd. leje Ci sie pod komputerem na podszybiu... trzeba zasilikonować...dwa razy wymieniałem MCE w poprzedniej b7 ;/ ---------- Post dopisany at 00:05 ---------- Poprzedni post napisany at 00:04 ---------- Panowie zapraszam do odwiedzenia nowej strony: K2-TECH | Pogotowie koputerowe - Kraków najlepiej udostępniać, sprawdzać, lajkować kto ma FB i dodawać do znajomych Z góry dzięki
PABLO Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Audi A8 D3 4.2 ZOBACZ OPIS I FOTKI ! FULL OPCJA ! (3247697821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. KERCZI widziałeś Nowaka? Dużo chce nawet po tym ile włożył do tego auta, a kupił prawie za pół tej ceny
bodowp Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 czyli już dwie rzeczy do sprawdzenia, ale raczej skłaniam się że to coś w podszybiu bo kiedyś po myjce mi tam się polało jak karczerem myłem autko... musze poszukać i popatrzeć jak tam się dostać. dzięki za info Panowie.
KERCZI Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 ładną ma tą sztuke, ale nie wezmie tyle kasy...niestety...
D4NTE Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Bry miłego dnia Panowie czyli już dwie rzeczy do sprawdzenia, ale raczej skłaniam się że to coś w podszybiu bo kiedyś po myjce mi tam się polało jak karczerem myłem autko... musze poszukać i popatrzeć jak tam się dostać. dzięki za info Panowie. Ja też myślałem na początku że to spodszybia gdzieś w okolicach filtra powietrza, gdyż lało mi się na schowek tak jak masz silniczek od nawiewu i był on cały mokry a lało się tak jak pisałem wyżej przez zapchany odpływ klimy Gdy się woda zebrała, podczas skrętu po prostu przelewała się na ten silniczek i kapało z niego po schowku a z tamtąd prosto na dywanik. Bardzo dużo czasu zajęło mi zlokalizowanie tej pierdoły Wysłane z mojego GT-I9300
Rekomendowane odpowiedzi