michail55 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 mądry polak po szkodzie ;/ na następny raz będą wiedzieli, o ile nast raz bedzie mnie sie wydaje ze przez ta akcje nastepnego razu nie bedzie jedynie co to przejada przeez polske szybciorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasinho Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 mądry polak po szkodzie ;/ na następny raz będą wiedzieli, o ile nast raz bedzie mnie sie wydaje ze przez ta akcje nastepnego razu nie bedzie jedynie co to przejada przeez polske szybciorem No nie umiemy się ładnie zaprezentować. Euro nam nie wyszło, Gumball też nie... ehh jeszcze dużo przed nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 dzieki za spota Dexter musimy częściej robić taki the end Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Dzięki za spota ---------- Post dopisany at 02:11 ---------- Poprzedni post napisany at 00:44 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 dzieki za spota Dexter musimy częściej robić taki the end słuchaj, nie ma problemu! ze mną - jak z dzieckiem - za rękę i do baru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nsa4 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Witam i dzięki z spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Dobry wszystkim, Pablo - co do spotow w niedziele - odkad mam dzieciaka, mysle ze to dobry pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 w końcu Krk... :hi:czy znacie kogoś kto naprawia radia CD potrzebuję wymienić laser prawdopodobnie w Concercie nie czyta wszystkich płyt ? Pinokio na Bronowicach (501162796) - zrobił mi moje i jest cacy.. Panowie prośba o głosy: http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/kwiecien-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-274600/ będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 w końcu Krk... :hi:czy znacie kogoś kto naprawia radia CD potrzebuję wymienić laser prawdopodobnie w Concercie nie czyta wszystkich płyt ? Pinokio na Bronowicach (501162796) - zrobił mi moje i jest cacy.. Gość faktycznie zna się na rzeczy... a nie wiedziałem ze na niego mówią Pinokio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Panowie prośba o głosy: http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/kwiecien-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-274600/ będę wdzięczny po po poszło Ja dziś ostatni dzień wolności... a jutro przechodzę na ciemną stronę mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Panowie prośba o głosy: http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/kwiecien-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-274600/ będę wdzięczny po po poszło Ja dziś ostatni dzień wolności... a jutro przechodzę na ciemną stronę mocy dzięki dobrze to przemyślałeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ja dziś ostatni dzień wolności... a jutro przechodzę na ciemną stronę mocy Mogłeś wczoraj na spota przyjechać się pożegnać, bo Cie długo nie zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Panowie prośba o głosy: http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/kwiecien-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-274600/ będę wdzięczny ale mogliście wybrać ściane bez klimatyzatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Panowie prośba o głosy: http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/kwiecien-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-274600/ będę wdzięczny ale mogliście wybrać ściane bez klimatyzatorów nie było takiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 hahaha no oki głos poszedł ale na kogo to nie powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 hahaha no oki głos poszedł ale na kogo to nie powiem dzięki potrzebuje kogoś kto mi ogarnie naprawę karty graficznej w laptopie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ja Ci juz nie wystarczam hehehe ? Co lapkowi dolega? Wysyłane z mojego HTC One za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 fanti poszedł głos Widzę że idziecie niemal łeb w łeb z evrybady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 ode mnie tez poszedl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ja Ci juz nie wystarczam hehehe ? Co lapkowi dolega?Wysyłane z mojego HTC One za pomocą Tapatalk 2 biały ekran po włączeniu albo paski... karta graficzna.. ---------- Post dopisany at 15:30 ---------- Poprzedni post napisany at 15:30 ---------- fanti poszedł głos Widzę że idziecie niemal łeb w łeb z evrybady dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi