KERCZI Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Panowie i Panie: JAK NOWY MERCEDES R KLASA 350CDI 4MATIC OKAZJA KRK (3397656575) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ---------- Post dopisany at 14:20 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ---------- jak ktoś szuka strucelka do pomykania po miescie to proszę: FIAT STILO 1.2 16V w BDB STANIE KLIMAYZACJA KRAKÓW (3397706419) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 PABLO gratuluje zakupu, super stan ta Bejca Zycze dlugowiecznej bezawaryjnosci. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Dzięki Muskel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 A mój kolega ma 240tys i jeździ normalnie, kilka głupot mu się posypały typu klapką spryskiwaczy xenonow jakieś tam linki, coś z klima ale nic poważnego. I za serwis płaci dużo mniej niż ja. Kwestia spojrzenia na temat. Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4 ---------- Post dopisany at 11:06 ---------- Poprzedni post napisany at 11:03 ---------- A jeździłes kiedyś takim oplem? Karol, nie rozumiem dlaczego tak bardzo Łukasza nie lubisz że chcesz go drugi raz w ciągu roku wje..ać na minę :polew: Buahahaha... A wiem, tak wyszło. Tak poważnie mówiąc to najdziwniejsze ze mówicie to Wy. Ale zapraszam do eksploatacji samochodu którego szuka, czyli a6 3.0 w automacie. Za 15kzl za usterki które są tylko kwestia czasu kupił by połowę drugiej takiej insignii. Wy jezdzicie 1.9tdi wiec o czym gadamy? Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4 I tu sie zgodzę ze zrobiłem głupotę, jeszcze w osce :/ Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 :slina: Mazda Owners Group Norway :: Vis Temaet - Den koselige g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 :slina:Mazda Owners Group Norway :: Vis Temaet - Den koselige g :slina: jakby mi dali wybrać chociaż jedno to bym się zastanawiał chyba przez tydzień..takie rodzynki BTW. Powitać ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- ktoś tak już próbował wyprzedzać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 powitać z wieczora jutro jade kupić tą X3 ke tak zdecydowałem bo jej stan jest idealny i nie kręcić mi tu nosami Pablo pożyczysz dres ? wziąłem wszystkie za i przeciw A6 i X3 i mam obawy przed napinaczami jednak bo to spory wydatek, BMW nie ma turbiny, benzynowy więc nie trzeba sie obchodzić jak z jakiem, a przy tym 2,5i 192KM jak czytam na różnych forach jest bezawaryjny i bardzo udany , pojeździmy zobaczymy , przynajmniej miejsca z tyłu jest wystarczająco dużo dla całej rodzinki ---------- Post dopisany at 00:21 ---------- Poprzedni post napisany at 00:19 ---------- koszty spalania na LPG miały też duże znaczenie przy podjęciu decyzji a instalacja sekwencja Stagg 6plus ma 3 lata więc nie sądze zeby sie z nią coś działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 no to Boseron zaskoczyles Tatusia... powodzenia p.s. miales fotke felgi zrobic p.s.2 z tym silnikiem raczej nie bedzie problemow p.s.3. to ma 4buty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Karol felga czeka na Ciebie w pierwszej kolejności za cene jaką ugadaliśmy wiec bez obaw silnik faktycznie ok , pali sporo gazu bo koło 18 L weźmie ale to nadal 40 zł/100km więc wynik porównywalny z 2 litrowym klekotem w B7 tak ma 4 buty , co prawda nie jest to niezawodne Q, tylko elektroniczne ale jest ciekawe jak w zimie sie sprawdzi, dlaczego taka decyzja od 2 miesięcy jezdzę suvami freelander i teraz Honda CRV i zaczałem zauważać plusy tego segmentu aut, bardzo wygodna pozycja za kierownicą i wyjebane na wszystkie nierówności terenu krawęzniki itp , moze popełniam błąd ale sam chce sie przekonać jak sie tym jeździ na codzień, o ile przód X3 i profil mi sie podoba tył pozostawia wiele do życzenia ale w całości jest ok, xenony, grzane stołki, klimatronic, pełna elektryka foteli,panorama dach i zadbane wnętrze przekonały mnie zeby tym troche pojeździć,deska rozdzielcza bardzo uboga i surowa typowa dla Bawarskiego koncernu ale w X3 nie razi, najwazniejszy przebieg 80 tysi to jest nic na ten silnik a sprawdzałem u misiaka i jest wszystko ok eh....chyba sie starzeje ---------- Post dopisany at 01:12 ---------- Poprzedni post napisany at 00:43 ---------- to Wam coś wrzuce i zacznie sie gadanie hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 ale mnie interere fotka a nie to ze czeka...bo lada moment bede odbierał auto... ---------- Post dopisany at 01:27 ---------- Poprzedni post napisany at 01:14 ---------- Karol felga czeka na Ciebie w pierwszej kolejności za cene jaką ugadaliśmy wiec bez obaw silnik faktycznie ok , pali sporo gazu bo koło 18 L weźmie ale to nadal 40 zł/100km więc wynik porównywalny z 2 litrowym klekotem w B7 tak ma 4 buty , co prawda nie jest to niezawodne Q, tylko elektroniczne ale jest ciekawe jak w zimie sie sprawdzi, dlaczego taka decyzja od 2 miesięcy jezdzę suvami freelander i teraz Honda CRV i zaczałem zauważać plusy tego segmentu aut, bardzo wygodna pozycja za kierownicą i wyjebane na wszystkie nierówności terenu krawęzniki itp , moze popełniam błąd ale sam chce sie przekonać jak sie tym jeździ na codzień, o ile przód X3 i profil mi sie podoba tył pozostawia wiele do życzenia ale w całości jest ok, xenony, grzane stołki, klimatronic, pełna elektryka foteli,panorama dach i zadbane wnętrze przekonały mnie zeby tym troche pojeździć,deska rozdzielcza bardzo uboga i surowa typowa dla Bawarskiego koncernu ale w X3 nie razi, najwazniejszy przebieg 80 tysi to jest nic na ten silnik a sprawdzałem u misiaka i jest wszystko ok eh....chyba sie starzeje ---------- Post dopisany at 01:12 ---------- Poprzedni post napisany at 00:43 ---------- to Wam coś wrzuce i zacznie sie gadanie hehehe fajną reklame zrobiło sobie BMW a teraz prawdziwy filmik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 przywioze fele na spota zeby nie było nadal sercem za 4 kółkami na masce, jeszcze 4 dni temu jakby mi ktoś powiedzał ze kupie bmw to bym mu postukał w czoło ale małżeństwo 60 latków na poziomie które to sprzedaje napawa optymizmem, wszystkie faktury, gwarancje, koła zimowe z alusami w b.dobrym stanie napawa optymizmem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 to robcie ankiete w ktore dni bedziecie sie z Pablem spocic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 to robcie ankiete w ktore dni bedziecie sie z Pablem spocic nie mam dresu jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Boseron ja miałem argument dlaczego jeżdżę bawarą ale ty Zdrajco jeden Przywioze na spota akcesoria klubowe i specjalnie dla Ciebie odpowiedni dres Przyjechałem właśnie z nowego Supermana, efekty robią wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Boseron ja miałem argument dlaczego jeżdżę bawarą ale ty mam juz dość 2 litrowych klekotów bo tam wszystko pada na potęge, bardzo wrażliwe jednostki napędowe, 3 litrówki tez nie są udane niestety, ogólnie tak mało robie kilometrów rocznie ze benzyna jest dobrym wyborem a jeszcze poparta gazem ..... a6 pewnie kiedyś zakupie jak bedzie mnie stać na roczniki młode poprawione konstrukcyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Myślę że już nie wrócisz do 4 cylindrów, 6 garów czy Vka czy rzędówka to już inna kultura pracy. ---------- Post dopisany at 02:18 ---------- Poprzedni post napisany at 02:14 ---------- Dzisiaj sobie z kolei pojezdziłem A4ką to od razu myśl jakie to małe i zwrotne Szybko sie człowiek odzwyczaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Przywioze na spota akcesoria klubowe i specjalnie dla Ciebie odpowiedni dres Pablo ale jak Ty teraz z bagażnika bejcy będziesz wyjmował ramki a4-klub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 powitać w ten piękny deszczowy poranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 to Wam coś wrzuce i zacznie sie gadanie hehehe Jakiś czas temu widziałem odwrotną sytuację w innym teście ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 to Wam coś wrzuce i zacznie sie gadanie hehehe Jakiś czas temu widziałem odwrotną sytuację w innym teście ;-) Na tym drugim filmie wytłumaczono dlaczego :-) Podstawową zaletą X-drive jest nie równy rozkład pomiędzy osie na dzień dobry choć nie wiem czy we wszystkich modelach. Quattro z rozdziałem 50/50 niestety jest bardziej podsterowne. Gdyby tak jeszcze mieć torsena na tylnej osi albo napęd z RS5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi