sokolnh Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Sokłó zrobisz mi logi pewnie, ale to juz raczej w przyszłym tygodniu a co fmica jarko to zastanów sie czy naprawde go potrzebujesz ( jakie mody chcesz robić ) bo z dopasowaniem i załozeniem go jest troche zabawy
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 koledzy mam pytanko kolega szuka pracy ,może ktoś coś słyszał
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 nie dorywcza a logi zrobimy przy okazji
jarko Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Sokłó zrobisz mi logi pewnie, ale to juz raczej w przyszłym tygodniu a co fmica jarko to zastanów sie czy naprawde go potrzebujesz ( jakie mody chcesz robić ) bo z dopasowaniem i załozeniem go jest troche zabawy heh, sprawa przemyślana :gwizdanie: I tak mam IC do wymiany, a za podobną kasę mogę mieć FMIC. Turbo również idzie do zmiany i tu pasuje dać od AWX, więc chyba samo się nasówa co powinno być, bo może kiedyś pójdę w dalsze mody :gwizdanie: koledzy mam pytanko kolega szuka pracy ,może ktoś coś słyszał znaczy się jakiej :?: bo np dzisiaj na tandecie widziałem ogłoszenie że szukają pomocy w sob i nd do robienia zapiekanek
Tytus Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 a logi zrobimy przy okazji :notworthy Robert a coś się dzieje z autem?
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 TrueOgre dzięki za podwiezienie furki do Żor :notworthy: oraz za pożyczenie Twojego czerwonego bolidu :notworthy: :oklaski: :th:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2008, 15:30 _________________________________________________Cuber spotkałem Twojego wspólnika w KFC w Carefourze.... sparaliżował całą kolejkę , zamówienie jak na wesele
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2008 Cuber spotkałem Twojego wspólnika w KFC w Carefourze.... sparaliżował całą kolejkę , zamówienie jak na wesele heheheh wiem wiem bo mi przekazał :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 a logi zrobimy przy okazji :notworthy Robert a coś się dzieje z autem? Nic chciałem sprawdzić wtryski bo coś :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2008 Panowie , odowłujemy spot w Niedziele ? oczywiscie ze wzgledu na meczyk i sie spotykamy w wiadomym miejscu ......
jarko Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Nie dość że meczyk to jeszcze Kubica jest wcześniej... frekwencja może być mała na spocie :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 NIE SPRAWDZAŁEM KASY ale jak ktoś wpłacił to zapewne,dzisiaj sprawdzę
Hugo Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Panowie , odowłujemy spot w Niedziele ? oczywiscie ze wzgledu na meczyk i sie spotykamy w wiadomym miejscu ...... Tylko nie zapomnijcie mi przysłać mmsa
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2008 Tylko nie zapomnijcie mi przysłać mmsa "nie bój żaby", wyslemy
PABLO Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 a może frytki do tego? A o kościach to gdzie zapomniałes
sokolnh Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 no ja nie wiem czy Hugo preferuje kości do jedzenia
Tukan Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Siema pany,szkoda ze mam daleko do krk zeby podskoczyc na meczyk Ale moze moze przyjade
Rekomendowane odpowiedzi