Gość Trzeniu Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Tukan , zanim zobaczysz u siebie gola to chłopaki do Ciebie wcześniej zadzwonią i poinformują
Tukan Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Tukan , zanim zobaczysz u siebie gola to chłopaki do Ciebie wcześniej zadzwonią i poinformują No musial bym mieszkac tam gdzie ty...aha sory tam nie ma zasiegu
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 TrueOgre dzięki za podwiezienie furki do Żor :notworthy: oraz za pożyczenie Twojego czerwonego bolidu :th: no problem, wycieczka fajna a oględziny furek :kox: _________________________________________________ Spocik nie całkiem odwołany, po prostu przeniesiony w inne miejsce, na inną godzinę i bez furek :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2008 Dokąłdnie , od 18stej widzimy sie w wiadomym miejscu i wiadomym celu :th: ps. Barwy Narodowe OBOWIĄZKOWE !!!!![br]Dopisany: 05 Czerwiec 2008, 20:41 _________________________________________________co wy spicie czy jak ?
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2008 no to co sie nie oddzywasz? Jarko tylko obserwuje i sie nic nie oddzywa.....aaaaa chyba wiem czemu pewnie żonka jego juz spi
PABLO Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 no to co sie nie oddzywasz? Jarko tylko obserwuje i sie nic nie oddzywa.....aaaaa chyba wiem czemu pewnie żonka jego juz spi No no Jarko czasem długo lubi obserwawac ale jak zacznie spamowac to nie skończy
Flyer Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 :th: no problem, wycieczka fajna a oględziny furek :kox: To co za furki u Piotra K. ogladaliscie?
Cuber Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2008 Panowie , jako że dziś Piątek to wybiera sie ktoś moze w pewne miejsce w Krakowie czyli na Kazimierz na [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2008, 10:58 _________________________________________________zapraszam do ankiety: http://www.a4-klub.pl/smf/odp_all_niemcy_polska-t33793.0.html;msg395584#new
jarko Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Nie ja obserwuje tylko żona czyta co tu wypisujecie, a że człowiek zarobiony to nie ma czasu na głupoty Ja dzisiaj uderzam na miasto, więc jakby co to możemy sie styknąć gdzieś
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 :th: no problem, wycieczka fajna a oględziny furek :kox: To co za furki u Piotra K. ogladaliscie? hehe top secret :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2008, 21:26 _________________________________________________ale cisza na forum, normalnie trudno uwierzyć
Cuber Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2008 Ogruś ale z tym opisem to juz przesadziłes................. :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Co tu taka cisza? Kurde uwierzyc rano nie moglem,ze jak daje pokaz nowe odpowiedzi nie ma tam watku krk Myslalem ze zniknol....Zyjecie ludzi po wczorajszych imprezach
jarko Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Co tu taka cisza? Kurde uwierzyc rano nie moglem,ze jak daje pokaz nowe odpowiedzi nie ma tam watku krk Myslalem ze zniknol....Zyjecie ludzi po wczorajszych imprezach żyje, ale co to za życie...
Cuber Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2008 spoko oko dajemy rade Dziś parada smoków nad Wisła , wybiera się ktoś ? :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Cuber wczoraj nie pamiętam jak skończyłem sory że nie dzwoniłem ale wiesz.....byłem i.....
Cuber Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2008 Czesi wygrali :th: Kubica 2 w kwalifikacjach Jutrzejszy dzień sie zapowiada Ja zmykam, jak coś to wiecie gdzie mnie szukać :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2008, 20:07 _________________________________________________Panowie czy Was pogieło ? nikt nic nie pisze? co jest ?
PABLO Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Czesi wygrali :th: Kubica 2 w kwalifikacjach Jutrzejszy dzień sie zapowiada Ja zmykam, jak coś to wiecie gdzie mnie szukać :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2008, 20:07 _________________________________________________Panowie czy Was pogieło ? nikt nic nie pisze? co jest ? Cholera dawno tak nie było Moze wszyscy za duzo procentu zatankowali Oki do jutra na rynku
Hugo Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Panowie czy Was pogieło ? nikt nic nie pisze? co jest ? Już wiadomo czego taka cisza http://wiadomosci.onet.pl/1764824,12,item.html
Cuber Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2008 Już wiadomo czego taka cisza http://wiadomosci.onet.pl/1764824,12,item.html hmmm to co dopiero będzie sie dzisiaj działo wieczorem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi