Wąski Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 I był ktoś na smokach ??? ja byłem i powiem że ciekawie było ,tylko stałem w dość nieciekawym miejscu :th:
Cuber Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2008 I był ktoś na smokach ??? ja byłem i powiem że ciekawie było ,tylko stałem w dość nieciekawym miejscu :th: Ja byłem i stałem w całkiem fajnym miejscu... a pokaz mi się nie podobał.
Wąski Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 a ognie sztuczne :gwizdanie: i tyle pieknych Pań.... :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2008 a ognie sztuczne :gwizdanie: i tyle pieknych Pań.... :gwizdanie: hmmm no własnie chodzi o te ognie sztuczne , nic specialnego :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Witka Jade sie rozlużnić na basenik , a wieczorem pifko, whisky ... Polska gola , kubica
Gość danielo89prezes Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 panowie bo widze że te spociki są co niedziele o 18 i dziś pewnie też jest... a ja dziś nie dam rady się pokazać... ale myśle że w najbliższym czasie mnie zobaczycie
Cuber Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2008 panowie bo widze że te spociki są co niedziele o 18 i dziś pewnie też jest... a ja dziś nie dam rady się pokazać... ale myśle że w najbliższym czasie mnie zobaczycie No mam nadzieję ze Cię zobaczymy Dzisiejszy spot odwołany ze względu na mecz Niemcy -Polska , spot przeniesiony do kanjpy na Floriańskiej :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Powitać Niezły dzień sie zapowiada, najpierw Roland Garros: pojedynek gigantów w finale czyli Nadal vs Federer a pózniej nasz Kubica i białooo czerwoonii
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ogruś ale z tym opisem to juz przesadziłes................. :gwizdanie: No zastanawiałem się czemu nic nie piszesz :gwizdanie: 4 dni był i nie zauważyłeś :gwizdanie: :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2008 Wiec bardzo cię prosze Panie Ogrowaty bys zmienił kolorystyke tych literek
adamevo Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 ALE LIPA :wallbash: :thumbdown: :kwasny:
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 No Panowie jak było każdy widział, cóż mogę napisać ... chyba tylko : a nie mówiłem :gwizdanie: :gwizdanie: Jarko, naszej reprezentacji trzeba czegoś więcej niż wiara kibiców, Cuber, piosenka wieczoru - a my tak łatwopalni :polew: Kamil dzięki za taxi :notworthy: Marek dzięki za kufel :kox: I na koniec : ROBERT KUBICA :oklaski: :oklaski: :oklaski:
jarko Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 a ognie sztuczne :gwizdanie: i tyle pieknych Pań.... :gwizdanie: hmmm no własnie chodzi o te ognie sztuczne , nic specialnego :gwizdanie: To idziesz na paradę smoków żeby ognie pooglądać :?: _________________________________________________ Wczorajszy hit wieczorny... :gwizdanie: Kamil, podziekować :notworthy:
mega13 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Powitać, to teraz wygrać dwa mecze i wyjść z grupy z niemcami a potem dokopać im w finale, wiem że ten scenariusz nadaje się miedzy "Królewnę Śnieżkę i siedmiu Krasnoludków" a "Jasia i Małgosię" no ale może akurat :kwasny: Nie mam nic przeciwko Niemcom dopuki siedzą u siebie w kraju, a najlepiej żeby się do Afryki przenieśli. Jedyna pociecha to taka że przynajmniej żaden Niemiec nie może powiedzieć że strzelił na gola!!
sokolnh Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 spoko mój kufel też swieci, wiedziałem że Marek nie da mi bubla
jarko Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Jedyna pociecha to taka że przynajmniej żaden Niemiec nie może powiedzieć że strzelił na gola!! W tym jednak przypadku wolałbym jednak żeby to niemiec Nam te bramki strzelał...
Cuber Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2008 Dzięki za Wczoraj Jarko pamietasz nasze przyspiewki wczorajsze :gwizdanie: jak Ci na imie Podolski Ty ........
jarko Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Dzięki za Wczoraj Jarko pamietasz nasze przyspiewki wczorajsze :gwizdanie: jak Ci na imie Podolski Ty ........ hehe pamiętam, ludzie na przystanku też pewnie pamiętają
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Dzięki za Wczoraj Jarko pamietasz nasze przyspiewki wczorajsze :gwizdanie: jak Ci na imie Podolski Ty ........ hehe pamiętam, ludzie na przystanku też pewnie pamiętają wandale :bicz3:
Cuber Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2008 Miron a kto tu mówi o wandalizmie ? mysmy grzecznie stali i spiewali pod SŁowackim a potem przyjechało Taxi ( SOKOLNH ) które Nas rozwiozło do domków
Rekomendowane odpowiedzi