KERCZI Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 True :-) Wysłane z mojego urQuattro ---------- Post dopisany at 09:40 ---------- Poprzedni post napisany at 09:32 ---------- Można przywieźć swojego karta? Wysłane z mojego urQuattro
gruszka Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 True :-) Wysłane z mojego urQuattro ---------- Post dopisany at 09:40 ---------- Poprzedni post napisany at 09:32 ---------- Można przywieźć swojego karta? Wysłane z mojego urQuattro Zawsze Wiosna
KERCZI Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Przyklejone z wątku Hammera Padlem :-) http://m.sadistic.pl/pomoc-drogowa-vt240847.htm Wysłane z mojego urQuattro
boseron Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Hmm... Widze ze Chlopcy są aż nadto aktywni bo ja Was widzialem na marszu, brawo za odwage ---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:05 ----------
Transitpower Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 :polew::polew: Popłakałem się ze śmiechu :polew::polew:
Transitpower Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Siema siema Właśnie zbieram się na groby Do później
KERCZI Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Hmm... Widze ze Chlopcy są aż nadto aktywni bo ja Was widzialem na marszu, brawo za odwage http://img.tapatalk.com/d/13/11/01/qe9ase7y.jpg ---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:05 ---------- Jednak będziesz patrolowal nowa hute przez zimę i to z buta... Wysłane z mojego urQuattro
boseron Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 może wówczas rns sie uchowa ...... na sportowym zrobimy posterunek stały
fantowski Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 http://img12.imageshack.us/img12/321/9xhw.jpg Tu Wam jeszcze nie dziękowaliśmy za kibicowanie i świetną zabawę:notworthy::notworthy: KOLEDZY dokładnie :notworthy: dziękujemy koledzy
bodowp Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Proponuje wystawic gdzies jakies auto na podpuche i kilka wozow dalej zrobic imprezke.Poczekac na delikwenta a potem go ladnie przywitac Wiosna nie głupie pomysł...myślę, że znajdzie się wielu chętnych co by z tym panem sobie porozmawiali bo pana władza powiedział, że zdarzają im się tam zgłoszenia. Powiedział, że gdybym nie miał zostawionego mocowania na nawi i nie miał śląskich blach to by się nic nie stało. Kurw... wjebali... się mi do samochodu Popierd... nic nie ukradli (a miałem np. CB)tylko wkładkę zamka rozdupcyli w drobny mak i klamka też oberwała. Prawdopodobnie myśleli, że mam nawigację w schowku który przegrzebali bo miałem zostawione na wierzchu mocowanie ala na telefon. Wszystko miało miejsce na parkingu przy placu św. Ducha. Gdzie mi dorobią wkładkę do drzwi tak żebym nie musiał mieć dwóch kluczy ? na Malborskiej ,Radzikowskiego i 29 jak się wylatuje na Warszawę Ciekawe ile zapłacę za taką zabawę w serwisie AUDI Zadzwonię sobie tam na Malborską "kluczyk" zobaczymy co mi powiedzą w poniedziałek. Dzięki Wąski ---------- Post dopisany at 15:37 ---------- Poprzedni post napisany at 15:32 ---------- Chyba się zastanowię nad jakimś alarmem
boseron Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 do serwisu nawet nie dzwoń , jedz tam gdzie Wąski polecał. ---------- Post dopisany at 16:48 ---------- Poprzedni post napisany at 16:44 ---------- mówi Putin do Komorowskiego: -nasze kraje są do siebie podobne jak dwie butelki wody mineralnej Tak, tylko ze jedna jest bez gazu.....
bodowp Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Tak zrobię... ciekawi mnie czym sprawca się kierował bo nic mi nie zniknęło. CB pod siedzeniem, stare dvd w schowku, antena cb w bagażniku, radio i panel od radia też został. Widać polują na coś bardziej cennego.
boseron Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 ktoś lub cos musiał go spłoszyć....
michail55 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Tak zrobię... ciekawi mnie czym sprawca się kierował bo nic mi nie zniknęło. CB pod siedzeniem, stare dvd w schowku, antena cb w bagażniku, radio i panel od radia też został. Widać polują na coś bardziej cennego. wez sobie zaslep zamek w drzwiach wtedy nie bedzie problemu jest watek o tym w zrob to sam
KERCZI Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Załóż klamkę od Anglika Wysłane z mojego urQuattro
gruszka Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Załóż klamkę od Anglika Wysłane z mojego urQuattro Jak tam się nowy wóz sprawuje? Wiosna
Rekomendowane odpowiedzi