boseron Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 ja mowie o kamerce na złodzieja na stałe monitorujacej miejsce parkingowe , a Wy o rejestratorze jazdy
michail55 Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 jest cos takiego boseron lecz jest to dosc kosztowne Rejestratory mini i mobilne | Kamery przemysłowe, IP, megapikselowe - Telewizja przemysłowa - Monitoring | TVprzemyslowa.pl Rejestratory mobilne | www.szpiegowskie.com.pl
onlyblack Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Kamerka dobra sprawa. Przykładem może być niedawne zdarzenie w Zabierzowie z udziałem mojego znajomego. Kolega wjechał normalnie na zielonym i zdziwił się niesamowicie, gdy wprost na niego wjechał rozpędzony ford mondeo. Pan z Forda uparcie twierdził, że także miał zielone. Polska policja stwierdziła po najprostszej lini oporu, że nie da sie ustalić kto był sprawcą i wlepiła każdemu po 500 zł oraz naprawa we własnym zakresie. Po dwóch godzinach od zdarzenia zjawił się Pan, który jechał za mondeo z kamerką.... Oto Panowie nagranie: https://docs.google.com/file/d/0B2wAODiI0UHwWmpYTEJlcWVoYVk/edit?pli=1 ---------- Post dopisany at 19:08 ---------- Poprzedni post napisany at 19:06 ---------- ahh znajomy jechał czerwonym nissanem almerą, akcja od 1:01:))))
Dzekson Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Dzekson czekałem...Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Napisałem, że raczej nie dam rady przyjechac.. w nastepnym tyg bede na pewno
nex Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 bo tylko mądrzy i przezorni kierowcy mają kamerki , zwłaszcza, że koszt owej jest śmieszny
OGr Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Całkiem fajnie to Mio nagrywa. A z tańszych ktos cos próbował? Naciapane z sedesu ...
nex Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Całkiem fajnie to Mio nagrywa. A z tańszych ktos cos próbował?Naciapane z sedesu ... Ja od roku używam PRESTIGIO RoadRunner HD1 Dziś koszt takiej to 170zł
fantowski Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Całkiem fajnie to Mio nagrywa. A z tańszych ktos cos próbował?Naciapane z sedesu ... z tańszych próbowałem Roadrunnera 300 i w przeciągu jednego dnia oddałem ją.. uchwyt długi, nieustawny i widać że sama kamera to tani chinol.. filmy poniżej
fantowski Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 bo masz słabe światła ale przynajmniej nie święcą w niebo tak jak u Ciebie
OGr Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Tą mi znajomy polecał: DVR FULL HD PRO w Morele.net
KERCZI Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Już Mu świeca dobrze. Wysłane z urPhone
fantowski Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Już Mu świeca dobrze.Wysłane z urPhone kolega
Radekst Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Całkiem fajnie to Mio nagrywa. A z tańszych ktos cos próbował?Naciapane z sedesu ... z tańszych próbowałem Roadrunnera 300 i w przeciągu jednego dnia oddałem ją.. uchwyt długi, nieustawny i widać że sama kamera to tani chinol.. filmy poniżej Dlaczego wszystkie auta jadace z przeciwka maja zalozone talerze na przodzie
fantowski Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Całkiem fajnie to Mio nagrywa. A z tańszych ktos cos próbował?Naciapane z sedesu ... z tańszych próbowałem Roadrunnera 300 i w przeciągu jednego dnia oddałem ją.. uchwyt długi, nieustawny i widać że sama kamera to tani chinol.. filmy poniżej Dlaczego wszystkie auta jadace z przeciwka maja zalozone talerze na przodzie bo to auta z cateringu
Wąski Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Klub "tylko dla Rosjan" i inne. Tajemnicze rosyjskie nieruchomości w centrum Warszawy ---------- Post dopisany at 12:02 ---------- Poprzedni post napisany at 11:32 ---------- ciekawy jestem wyroku Biznesmeni i sprawa Polmozbytu. Finał po dziewięciu latach
fantowski Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 ciekawy jestem wyroku Biznesmeni i sprawa Polmozbytu. Finał po dziewięciu latach ciekawość to 1 stopień do piełka
Rekomendowane odpowiedzi