Arturoo Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zmieniasz swoje na coś bardziej "statecznego" ? wysłane z one v
KERCZI Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 MIODZIO dawaj z reklama Wysłane z urPhone
stranger Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 jacha że warto super silnik jak wszystkie 2,0TDi:decayed: Jam miałem takiego BPW DawidN miał takiego i Mój kolega ma obecnie takiego i........ wszystkim padł U mnie praktycznie wysrało się wszytsko (przebieg 100tyś) rozlecial się zespół wałków wyrów. , uszk. wał . uszkodzoan gładź i,cyl = silnik szrot DawidN miał dłuższe wakacje (co padło to pytaj już go samego) Kolega też jest już po wymianie motoru - imbusik dał radę przebieg 110tyś no to ladne guano... duzy dystans mam do tych motorow... i widze ze sie w najblizszym czasie nie zmniejszy. Wprawdzie kilka osob ma jezdzi i nie narzeka... ale czarna chmura i tak nad tymi silnikami wisi. Jak ten twój ma mieć 250tysi to........... łykaj ale nie zapomnij pierwsze co dokup sobie różaniec auto wprawdzie nie dla mnie ale jestem odpowiedzialny za to zeby nie wpakowac rodziny w kupe , a tu widze i kupa i jeszcze droga krzyzowa. Chyba zostanie szukanie fajnego 1.9 TDI B7, ewentualnie z innej stajni. Wielkie dzieki Fantomas
Transitpower Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zwróćcie uwage na wskaźnik paliwa na początku i na końcu filmu... Gość przejechał raptem 5 (!) kilometrów
KERCZI Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Chłop z jajami takim małym gownem popylac 370km/h. Przy takim obciążeniu to nie ma co sie dziwić. Wir w baku... Wysłane z urPhone
boseron Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Niesamowite! 365 shock, jeszcze troche i by pofrunął Dzien dobry Panowie
PABLO Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 I po co komu veyron za kilka mln zł boseron mam dla Ciebie pakiet na X klocka, wpadnij do mnie jak będziesz przejeżdżał
fantowski Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 kto na spota? JA spota przed spotem ? miałeś oddzwonić..
Lolo-Krk Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Siemka:hi: ---------- Post dopisany at 13:31 ---------- Poprzedni post napisany at 13:28 ---------- Panowie mam pytanko- ma ktoś na sprzedaż jarzma pod 312mm lub zna numery tych części?
Lopezzz Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 No faktycznie, nieźle wymiata....z baku
gruszka Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Ja też będę O jeju jeju tańcze w Murrayu
PABLO Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Jak by ktoś coś miał zepsute to polecam gościa, łeb jednym słowem Kraków, os. Dywizjonu 303, Opioła Sławomir Zakład RTV - Panorama Firm KERCZI i FANTOMAS potwierdzą
Transitpower Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Ja też będę. Czy mógłby ktoś wziąć VAG-a?
Shadow Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Ci co zawsze Będę Tydzień temu wszędzie Cię było pełno
Rekomendowane odpowiedzi