KERCZI Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Z czym ta jazda? Wysłane z mojego urQuattro
FANTOMAS Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 A gdzie ty jesteś?. Z godzinę temu polało jak jechałem przez nasze slamsy to kilka razy miałem ciepło a jak wysiadałem pod rydygierem to o mało co bym jepnoł orła bo taka szklanka
ruks Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Deczko przymarza to fakt Chłopaki zobaczcie jaka bryczka Mercedes-Benz G 240 CABRIO 1979 / ZAMIANA Kraków ? Tablica.pl BTW Dzisiaj coś na rybitwach się dzieję? Jeśli tak to może mały spot?
KERCZI Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Ja na Śląsku , tu jest plaza Wysłane z mojego urQuattro
Wąski Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Szymek O FIRMIE tam koniecznie umyj auto tylko podjedz po 12 . Na obiad owszem Zapraszam , Ew. Knajpa kolegi forumowego Gruszki... Maja tam świetna pastę O hej hejo heja, Gruszka sprzedał Murreya No to odwiedzę aquaauto jutro i mam nadzieję że uda mi się z wami gdzieś zobaczyć jutro/pojutrze ? P.S dzięki za zaproszenie Kerczi na razie to niestety zamknięte nasz monopolista ENION podpina licznik juz dwa dni ---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ---------- Witam Panów. Gdzie zjem dobrą pizze mieszkam w Qubusie na Nadwislanskiej. A i chciałbym jutro umyć gdzieś dobrze auto na ręcznej myjni. Pomożecie ? Chyba najlepszą pizzę zjesz w Pizza Garden.Wystrój kiepski ale pizza znana na cały Kraków.Koło Jubilata.Po przeciwnej stronie Wisły.Wygoogluj.Drugie dobre miejsce to Trzy papryczki na poselskiej.Na obiad idź do Zazie Bistro na Józefa.(niedaleko Twojego hotelu).Bedziesz zadowolony.Gwarantuję PABLO zawsze polecał MC na Matecznym mówił że nigdy nigdzie tak dobrego obiadu nie jadł ---------- Post dopisany at 10:10 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ---------- Aleja 29 Listopada będzie poszerzona. Tylko kiedy?
PABLO Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Wąski tylko kfc tylko kfc ---------- Post dopisany at 10:20 ---------- Poprzedni post napisany at 10:19 ---------- A beta na serwisie ---------- Post dopisany at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany at 10:20 ---------- Wszystko w porządku z autem nic się nie wysrało tylko termostat do wymiany bo wolno się nagrzewa i przewód od płynu od chłodnicy trzeba zrobić bo jest wyciek tak to już wszystko będzie git Panowie to co dzisiaj robimy spota np pod krokusem czy inne miejsce? ---------- Post dopisany at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany at 10:24 ---------- Poleciało z autobusu za pomocą WiFi
ruks Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Audi RS2 15900.00 EUR. Ryga - otoMoto.pl
Shadow Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Wąski tylko kfc tylko kfc ---------- Post dopisany at 10:20 ---------- Poprzedni post napisany at 10:19 ---------- A beta na serwisie ---------- Post dopisany at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany at 10:20 ---------- Wszystko w porządku z autem nic się nie wysrało tylko termostat do wymiany bo wolno się nagrzewa i przewód od płynu od chłodnicy trzeba zrobić bo jest wyciek tak to już wszystko będzie git Panowie to co dzisiaj robimy spota np pod krokusem czy inne miejsce? ---------- Post dopisany at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany at 10:24 ---------- Poleciało z autobusu za pomocą WiFi Będzie akcja sms ? Zapisałeś mój nr ?
Cuber Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Audi RS2 15900.00 EUR. Ryga - otoMoto.pl daje rade
boseron Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Bry wszystkim Tez polecam trzy papryczki i cyklopa przy malym rynku, obie pizze robione na piecu drzewnym smak rewelacja. Dzis mamy mecz o 22 ale przed chetnie zawitam
szymeniu Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 siema Pany, KFC i MC odpada bo już jestem blisko 3 cyfrowej skali na wadze. Szkoda Wąski że nie da rady umyć bo zasyfione auto mam totalnie, a nudzi mi się jebitnie to bym się przejechał. Po 17 jestem do dyspozycji do rana jakby co ---------- Post dopisany at 11:12 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ---------- No i dzięki za recenzje Master Chef'ów dzisiaj coś wypróbuję. BTW dopiero teraz zobaczyłem że galerię Kazimierz widzę z okna
Wąski Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 siema Pany, KFC i MC odpada bo już jestem blisko 3 cyfrowej skali na wadze. Szkoda Wąski że nie da rady umyć bo zasyfione auto mam totalnie, a nudzi mi się jebitnie to bym się przejechał. Po 17 jestem do dyspozycji do rana jakby co ---------- Post dopisany at 11:12 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ---------- No i dzięki za recenzje Master Chef'ów dzisiaj coś wypróbuję. BTW dopiero teraz zobaczyłem że galerię Kazimierz widzę z okna Szkoda pan Kaziu mówił że ma być tylko nie wiadomo kiedy załamka muszę chyba w wiaderkach nosić
Cuber Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 W Galerii Kazimierz na samym dole na parkingu podziemnym masz myjkę. Korzystałem kilka razy i powiem że nie jest źle
szymeniu Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Panowie niestety stan mojego malca się pogorszył i musimy jechać z nim z tego co mi mówili chyba do Zabrza. Już sie zbieram i jedziemy za karetką. Sorki za zamieszanie. Mam nadzieję ze następnym razem się uda z wami spotkać.
PABLO Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Dzięki Szymek za telefon i powodzenia z małym.. ---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:19 ---------- W Galerii Kazimierz na samym dole na parkingu podziemnym masz myjkę. Korzystałem kilka razy i powiem że nie jest źle Ja też tam myłem ale 40zł za zwykłe mycie z zewnątrz to trochę dużo.. Mycie w porządku.
szymeniu Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Odezwę się jak będzie po wszystkim i coś więcej powiedzą
_Gabriel_ Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 powodzenia i wytrwalosci! 3maj sie!
Rekomendowane odpowiedzi