FANTOMAS Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Jak stoi cały czas w jednym miejscu to .... myślę Karol że czas odstawić viagre daj spokój nikt nie jest doskonały nie musisz być zawsze on-line redy
PABLO Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Nie chce mi się w to wierzyć Od kiedy są takie stawki? ---------- Post dopisany at 14:17 ---------- Poprzedni post napisany at 12:45 ---------- Gazetka - sklep saturn.pl Samsungi zejdą pewnie w 20 minut.
Marcin_K Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Witam Mam pytanie co do problemu z temperaturą silnika. Jakiś czas temu wskazówka siadła na minimum i wstała max do 60 stopni co jakiś czas wariując, to znaczy raz na 90 wskoczyła zaraz spadła na 50. Z waga wyrzuciło błąd czujnika G62, wymieniłem czujnik i skoki temp. minęły ale! i tu właśnie jest to ale temp. max osiąga 75 stopni. Wymieniłem termostat i nic to nie dało dalej nie dogrzewa. Co podejrzewacie? Shadow wspominał na spocie że w tym silniku (1,9 tdi awx 130 kM) jest drugi czujnik? Podpinałem waga we wtorek nie było błędów na silniku i na zegarach. Co o tym myślicie? Proszę o jakieś porady;) Pozdrawiam
nex Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Przez ostatnie 2 miesiące 2500zł wpakowane w auto a łącznie będzie już z 4 koła, mam już nadzieję że koniec żadnych przygód aż do wiosny kiedy pójdzie do sprzedania A koleś płakał jak ją sprzedawał?? :grin:, PABLO to były łzy szczęścia
PABLO Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Taa jasne Przy każdym aucie trzeba coś porobić i tyle, teraz jest stan igła auta A tą pompą to nikt nie wiedział kiedy może się wysrać i to mnie najwięcej pochłonęło. Płakać można jak się jest przywiązanym do auta a nie koniecznie że jest w idealnym stanie technicznym, ja tam bym miał łzy jak bym sprzedawał A4ke a jest trochę do roboty w tym aucie. I takie auto było jak kupowałem, jedynie nie wiedziałem ze wentylator od klimy był spalony a też trochę kosztował.
Wąski Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Panowie chętny ktoś karty w niedzielę???? może teraz widać
PABLO Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Wczoraj jeździłem najnowszą octavią 1.4T 140KM i powiem wam że to nieźle zapitala a spalanie w okolicach 8,2l, dużo miejsca z tyłu, więcej niż w merolu E klasy z 2004r bo taki miał wcześniej, bogata wersja, biksenony skrętne, pdc, ekran dotykowy, full elektryka, ledy do jazdy dziennej za 80 tys siedząc w tym aucie nie powiedziałbym że to skoda Z ciekawostek to nie ma w opcji wyposażenia podświetlenia daszków przeciwsłonecznych jak lookamy na lusterko
boseron Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Mamy w naszym gronie Andrzeja? Moze by co postawił hehe
lennox Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Mamy w naszym gronie Andrzeja? Moze by co postawił hehe Możesz być Andrzej, nawet podobny jesteś
Transitpower Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Panowie chętny ktoś karty w niedzielę????może teraz widać Jesli mozna, to chetnie sie wybiore. ABG
gruszka Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Panowie chętny ktoś karty w niedzielę????może teraz widać Znów Was zleje
KERCZI Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Pokaz lepiej co wyrezales... Wysłane z urPada
gruszka Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 takie małe tezanko dziś w a3 O jeju jeju Kerczi też tańczy w Murrayu
Wąski Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Panowie chętny ktoś karty w niedzielę????może teraz widać Znów Was zleje zapowiadali słońce
gruszka Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Panowie chętny ktoś karty w niedzielę????może teraz widać Znów Was zleje zapowiadali słońce W sensie pot
Wąski Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 takie małe tezanko dziś w a3O jeju jeju Kerczi też tańczy w Murrayu tylko po co !!! kolega
nex Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Panowie chętny ktoś karty w niedzielę???? kto bogatemu zabroni , ja za te pieniądze żyje tydzień
fantowski Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Panowie chętny ktoś karty w niedzielę???? kto bogatemu zabroni , ja za te pieniądze żyje tydzień Ty mu życia nie układaj i nie mów mu jak ma życ:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi