fantowski Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 bardziej niż pewne że zrobi to transit Pablo już to zrobił
FANTOMAS Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 a może dzisiaj zrobić spota w PizzaHut tak jak to było rok czy dwa lata temu??? tiaa.... z tego co pamiętam to Gruszka wtedy podszedł do stolika obok i spytał się towarzystwa pokazując na to co zostało na stoliku " będziecie to jeszcze jeść" chyba nas już tam nie wpuszczą
FANTOMAS Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 a ty z czego lejesz ty chciałeś zamawiać jakiś jeden półmisek co to można jeść bez końca tak żeby był dla wszystkich z tego co pamiętam to kelner ...
Krumak Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Nie znają. Będę miał obiad od babci, jeśli to pomoże się wkupić A więc tradycja jest taka że każda nowa osoba która przyjeżdża pierwszy raz na spota jest zobowiązana przywieźć ze sobą kubełek KFC http://media2.pl/g/0/31029.jpg a który wybierze to już jego decyzja Nie chcę nic sugerować, ale dla Pabla liczy się tylko Classic XL. Za to "nowy" będzie mógł sobie wybrać kolor ramek, za które i tak będzie musiał zapłacić
nex Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Powołaj się na kolege Pabla, tego specjaliste od B8 https://www.facebook.com/mariusz.jasuwienas można się było tego spodziewać że to taki kolega , na bank nosi torebkę przewieszoną przez ramie
D4NTE Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Powitać Elitę a Wy znowu z Pabla się śmiejecie
boseron Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Czesc Elyta Krakowska, jak zdrowie, czy tylko ja kurva choruje czy jak Wysłane z mojego GT-I9300
fantowski Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Czesc Elyta Krakowska, jak zdrowie, czy tylko ja kurva choruje czy jak Wysłane z mojego GT-I9300 pogoda pod psem to i chorujesz
boseron Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Da sie? Da sie prosze, chyba Mojej kupie (zmodze) ałdi hehe
-RamzeS- Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Panowie jsk ms ktoś miernik to poproszę na spota potrzebuje sprawdzić ładowanie akumulatora Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
PABLO Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Czesc Elyta Krakowska, jak zdrowie, czy tylko ja kurva choruje czy jak Wysłane z mojego GT-I9300 Tyś kurva non stop choryś
Redjasper Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 jak przybędę to mam w bagażniku - sprawdzałem godzinę temu w motocyklu Panowie jsk ms ktoś miernik to poproszę na spota potrzebuje sprawdzić ładowanie akumulatoraWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
PABLO Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 a może dzisiaj zrobić spota w PizzaHut tak jak to było rok czy dwa lata temu??? Załatwię zniżkę Redjasper popraw ten post wyżej bo cytujesz do góry nogami
Redjasper Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 nie poprawię... ja tak cytuję (do wiadomości zainteresowanego) - po co czytać drugi raz cytat... a może dzisiaj zrobić spota w PizzaHut tak jak to było rok czy dwa lata temu??? Załatwię zniżkę Redjasper popraw ten post wyżej bo cytujesz do góry nogami
gruszka Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 nie poprawię... ja tak cytuję (do wiadomości zainteresowanego) - po co czytać drugi raz cytat... a może dzisiaj zrobić spota w PizzaHut tak jak to było rok czy dwa lata temu??? Załatwię zniżkę Redjasper popraw ten post wyżej bo cytujesz do góry nogami No i Pablo co Ty na to?
boseron Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Mialem sie zebrac ale za slaby jestem, pozdrowienia dla Wszystkich Was Wysłane z mojego GT-I9300 ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:25 ---------- Discovery Channel - Skywire LIVE With Nik Wallenda crossing Grand Canyon - FULL VIDEO 720p hdtv x264 - YouTube ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ---------- co za koleś.....
-RamzeS- Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Dzieki dupeczki za spota Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Radekst Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 dzieki za spota Panowie Gabriel dzieki za pomoc, co ja bym bez Ciebie zrobil
Rekomendowane odpowiedzi