Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dolozmy do tego jeszce aspekt, ze Karol nie musi odmawiac mandatu, ktory nie ma prawa byc mu wystawiony... policjant z prewencji, ktory nie moze wystawic Ci mandatu za wykroczenie drogowe(a takim jest korzystanie z telefonu podczas jazdy).

wiec jak mozna odmowiac cos, co nie moze mu byc wystawione :wink:

wg mnie zadnej sprawy z tego nie bedzie, ale to tak w woli scislosci :decayed:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
jedyny chlop pomyslal i zdusil auto....klasyk w Reniach - szczegolnie w Dieslu...

tylko chłop nie popatrzył jak to robił że przed maską stała baba która widać była wielce ciekawa z czego się tak k... dymi .

Jak by ta renówka miała dobre sprzęgło które dobrze by skleiło i kiepskie hamulce to by facet mógł się zamienić z pomagacza w sprawcę wypadku bo baba mogłaby oglądać auto od spodu :decayed:

tak to w życiu jest Karol chciał tylko pogłaskać ajfona bo lubi no i teraz mu się za to przyjdzie u Transita meldować pod celą

Opublikowano

Moze myslal ze dymi do niego :)

Opublikowano

A wiesz Pablo co się w ogóle stało z tym Renault?

Masz napisane w komentarzach co się stało.

Pablo ale ja wiem co się z nim stało bez komentarzy :decayed:

Tylko nie wiem czemu napisałeś ":facepalm:"

Nie baby wina.

Audi,BMW choroba wściekłych diesli też dotyczy.(szczególnie jak ktoś cienko auto serwisuje)

Gaszenie na biegu nie zawsze przynosi efekt.

Opublikowano
Dokładnie tak jak pisze Kerci - na Małej Górze Panie robią lustereczka jakie chcesz i sprzedają też wkłady podgrzewane. Jeśli na stanie lustereczka nie mają to ci w 10 min. zrobią na wzór.

Kupiłem tam z rok temu szkła do Fiesty mk7 i nigdy więcej, widoczność katastrofalna :kwasny:

sferyczne nie sferyczne - niebieskie zwykłe... wszystko zależy co kupiłeś

Asferyczne ale to nie w tym rzecz. Tam gdzie obraz odbity miał być normalnie były spore zniekształcenia, sam się zdziwiłem bo słyszałem o nich dobre opinie, poza tym nie było czasu tego później reklamować i tak zostało ale to nie moje auto więc użytkownik decydował :decayed:

PS

Redjasper, słuchaj Pabla i cytuj jak należy bo ciężko się będzie Ciebie cytować...

Opublikowano
Gaszenie na biegu nie zawsze przynosi efekt.

Jak koleś wbijał jedynke zamiast najwyższego biegu to co się dziwisz :decayed:

Opublikowano

to lepiej dac silnikowi sie zatrzeć bo wyjdzie taniej niz skrzynia :wink:

Opublikowano

Paweł emotka :facepalm: była ogółem do całej sytuacji co się tam wydarzyła :decayed:

Ja też miałem :facepalm: jak jechałem betą z białym dymem czyt. ciuchcia :grin: i był wstyd jak uj :facepalm:

Opublikowano

Ja też miałem :facepalm: jak jechałem betą był wstyd jak uj :facepalm:

to akurat sie zgadza :grin:

Opublikowano

Pablo generalnie jak sie jezdzi beta to jest wstyd:)

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
a jak masz automat? :decayed:

to wysiadasz i ciągniesz serią a potem ewentualnie poprawiasz uranem jak go masz

---------- Post dopisany at 18:19 ---------- Poprzedni post napisany at 18:17 ----------

Ja też miałem :facepalm: jak jechałem betą był wstyd jak uj :facepalm:

to akurat sie zgadza :grin:

hi hi hi

ty te lampy to są zaraz za skawiną ciekawe czy mają jakąś ekspo czy tylko zakład bo katalog katalogiem a real realem

Opublikowano

jarko dzięki za mini spota :hi:

Panowie mam 20 nowych kalendarzy, zamawiać :naughty:

30zł/szt.

Opublikowano

Ja już zamówiłem na stronie z kalendarzami :decayed:

Nie będzie mnie na następnym spocie mógłbym to od Ciebie jutro odebrać jakoś ?

Opublikowano

Spoko możesz do mnie w ciągu dnia podjechać do pracy albo zgadamy się na PW :wink:

Opublikowano

Karol mowilem Ci ze nic nie dostaniesz jak odmawiasz przyjecia mandatu, nikt nikogo nie bedzie prosil na sile zeby cos podpisac, z reguly ktos nie przyjmuje mandatu to nic nie chce podpisac, dostaniesz zawiadomienie o rozprawie mozesz na niej byc lub nie Twoj wybor,

Wysłane z mojego GT-I9300

---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ----------

Tak to wyglada, slowo conajmniej dwoch policjantów przeciwko Tobie jednemu, zawsze jestes przegrany niestety

Opublikowano
Karol mowilem Ci ze nic nie dostaniesz jak odmawiasz przyjecia mandatu, nikt nikogo nie bedzie prosil na sile zeby cos podpisac, z reguly ktos nie przyjmuje mandatu to nic nie chce podpisac, dostaniesz zawiadomienie o rozprawie mozesz na niej byc lub nie Twoj wybor,

---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ----------

Tak to wyglada, slowo conajmniej dwoch policjantów przeciwko Tobie jednemu, zawsze jestes przegrany niestety

czyli jednym słowem państwo w państwie:facepalm:

Opublikowano
jarko dzięki za mini spota :hi:

Panowie mam 20 nowych kalendarzy, zamawiać :naughty:

30zł/szt.

Dla mnie jeden odbiore jakos jak bedziesz w pracy

Wysłane z kosmosu

Opublikowano

Chyba pójdę do TVN turbo

Wysłane z mojego urQuattro