Diego Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Tytus, pamietasz jak Ci mowilem na spocie ze, zarazilo sie skrzypieniem :gwizdanie: Znalazlem przyczyne, to nie roleta - ta siedzi jak cicho jak lepper po wyborach ale: urwal sie srodkowy zatrzask. :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 A może lepiej by się zastanowić nad czymś z długim rękawem - bo się już lato kończy no kurde nie przesadzajmy.... albo inaczej zróbmy spodnie czapki kurtki skarpetki i majtki i cały kompleci do cyrku
Cuber Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Opublikowano 4 Lipca 2008 Diego a moze troszke bardziej opiszesz co i jak bo ze zdjecia nic nie widac :gwizdanie:
jarko Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 [br]Dopisany: 04 Lipiec 2008, 12:09 _________________________________________________ ale kurfa po co mi to Jarko ..... po CH... mi polar ? Wole jechac do Adasia i kupic sobie :gwizdanie: Dobra, dobra - już się tak nie napinaj
Cuber Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Opublikowano 4 Lipca 2008 hmmm zakompleksiony wislaku zmień nicka :gwizdanie:
Diego Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Plastik, ten gdzie jest mocowanie rolety ma wyłamane zatrzaski od strony szyby - jak i gdzie sie to stalo - nie wiem. Wygląda, ze samo z siebie podczas jazdy, byc moze zmęczenie materiału. Ciezko sie to fotografuje, refleksy.
Tytus Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Plastik, ten gdzie jest mocowanie rolety ma wyłamane zatrzaski od strony szyby - jak i gdzie sie to stalo - nie wiem Diego, chodzi Ci o ten plastikowy bok w bagażniku ?
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 ale ktoś tu robi wioche... po pierwsze ... nie wioche tylko wiochę... po drugie nie pasuje , nie czytaj... po trzecie odnośnie wioski to nie chce mi się wymieniać ile Ty razy ją zrobiłeś ... po czwarte - pisz osobowo , pisząc ktoś robisz wiochę bo widocznie nie umiesz odmieniać przez przypadki lub Twoje ignoranctwo jest na takim poziomie że nie zasługuje na komentarz ( wierzę że to pierwsze) odnośnie Ciebie to tyle, i tak już zmarnowałem klawiaturę hmmm zakompleksiony wislaku zmień nicka :gwizdanie: Cuber , po Tobie spodziewałem się więcej wrodzonej inteligencji i obrócenia tego w formę( bo to było dla jaj ) żartu bo tak miało być tylko na chwilkę , pomyliłem się... po drugie nie jestem aż tak chyba zakompleksiony bo nie wożę ze sobą całej siatki dziecinnych wlepek
Tytus Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Dokladnie ten. Te metalowe zatrzaski można dokupic w ASO za niewielkie pieniadze, ostatnio rozbierałem prawy bok, bo coś stukało w zawieszeniu. Najgorzej jest zdemontować ten bok, trzeba drzeć mocno ale z wyczuciem żeby nie połamać plastiku.
Diego Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Mam przeglad w tym tygodniu u beltowskiego, wiez looz, zrobia przy okazji i to. Strasznie wkurzajce jest to skrzypienie.
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Panowie ... nie orientujecie się ile kosztuje ta część tapicerki która idzie od wzdłuż przedniego aż do środkowego słupka u góry?
Cuber Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Opublikowano 4 Lipca 2008 Jak coś to wiecie gdzie mnie dziś szukac :gwizdanie: do 22-23 ciej bede pod tf
sokolnh Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 wymieniał ktoś moze ostatnio całe zawieszenie w b5 ?
gzrybol Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Witam Panowie przy ul. mogilskiej jest sklep Skody, mozna tam kupic cześci do audi do silnika i zawieszenia tylko trzeba miec numer cześci dla przykładu turbina w ASO do AWX kosztuje 5600 zł a w tym sklepie 2540 zł.
jarko Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Witam Panowie przy ul. mogilskiej jest sklep Skody, mozna tam kupic cześci do audi do silnika i zawieszenia tylko trzeba miec numer cześci dla przykładu turbina w ASO do AWX kosztuje 5600 zł a w tym sklepie 2540 zł. ja w ASO usłyszałem około 7 koła za tą turbawkę, a po znajomości ktoś mi powiedział ponad 3 tysiaki... A tu 2540 w normalnej cenie... A to na pewno nie jest po regeneracji za tą kwotę :?: Bo w intercarsie też jest za tyle regenerowana właśnie...
Rekomendowane odpowiedzi