Wąski Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Cuber odkryłeś w sobie naturę tancerza? Może powinieneś grać teraz w produkcjach z Bollywood modelem już był :polew:
miron78 Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 sorki że się wcinam w temat - chciałem zapytać czy jutro jesteście tam gdzie zawsze i o tej co zawsze ? jak mi Jarko odpisze i będę mógł odebrać koszulki to chętnie Was odwiedzę - dawno mnie u Was nie było - jeszcze Was pozapominam - jaka ilość chętnych na jutro sie szykuje
PABLO Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 sorki że się wcinam w temat - chciałem zapytać czy jutro jesteście tam gdzie zawsze i o tej co zawsze ? jak mi Jarko odpisze i będę mógł odebrać koszulki to chętnie Was odwiedzę - dawno mnie u Was nie było - jeszcze Was pozapominam - jaka ilość chętnych na jutro sie szykuje miron 78 wpadaj, będzie jak zawsze stara paczka Panowie wybiera sie ktos jutro przed spotem?? http://www.rmfmaxxx.pl/index.html?art=news&nr=6288
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 sorki że się wcinam w temat - chciałem zapytać czy jutro jesteście tam gdzie zawsze i o tej co zawsze ? jak mi Jarko odpisze i będę mógł odebrać koszulki to chętnie Was odwiedzę - dawno mnie u Was nie było - jeszcze Was pozapominam - jaka ilość chętnych na jutro sie szykuje Ci co są zawsze to będą a z resztą to nigdy nie wiadomo, zapraszamy
Wąski Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 sorki że się wcinam w temat - chciałem zapytać czy jutro jesteście tam gdzie zawsze i o tej co zawsze ? jak mi Jarko odpisze i będę mógł odebrać koszulki to chętnie Was odwiedzę - dawno mnie u Was nie było - jeszcze Was pozapominam - jaka ilość chętnych na jutro sie szykuje Ci co są zawsze to będą a z resztą to nigdy nie wiadomo, zapraszamy oczywiście będziesz z moimi rameczkami
jarko Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 No ja jutro będę, tylko się trochę spóźnię... Przywiozę też koszulki, kto będzie chciał to sobie weźmie
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Wąski z tymi twoimi rameczkami to wiesz jak jest :polew:
Wąski Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Wąski z tymi twoimi rameczkami to wiesz jak jest :polew: No nie wiem ale za pewne się dowiem :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Wąski z tymi twoimi rameczkami to wiesz jak jest :polew: No nie wiem ale za pewne się dowiem :polew: allegro.pl
Wąski Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Wąski z tymi twoimi rameczkami to wiesz jak jest :polew: No nie wiem ale za pewne się dowiem :polew: allegro.pl po 1,5 zł za szt :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 TrueOgre chce mieć najszybszą audi w kraku? chyba trzeba się rozglądać powoli za 3.0 TDI
sokolnh Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 chyba trzeba się rozglądać powoli za 3.0 TDI :naughty zeby mu sie zaraz rozpadł
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Ależ jestem pijany masakra jakaś, a wcale nie chce mieć najszybszego audi w Kraku, nie dołoże do niego już ani złotówki, no chyba że coś urwałem bo 2 godziny temu jeździłem po lesie :polew:
miron78 Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 ok ludziska - pogoda dopisuje więc widzimy się o 18.00 - dozobaczyska
sokolnh Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 niech ktoś wezmie kamere co by potem był materiał do filmiku i jako ze pogoda jest fajna, mozna by gdzies podjechac i zrobic grilla, pisze o tym teraz zeby znowu na spocie nie było "mozna było zrobić grila"
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Jakbyście jechali gdzie indziej niż GK to puśćcie esesmana bo ja zmykam na basen
Wąski Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Jakbyście jechali gdzie indziej niż GK to puśćcie esesmana bo ja zmykam na basen Jak głowa? mnie też już nie będzie Cuber jak coś napisz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi