kieto Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Lataja tylko teraz przerwa bo miski wpadly :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 kuzwa ale te audice tanieja, B8ki pewniaki po 35k, B7 Q po serwisie za 24k a ja szukam B6 do 30k i nic ciekawego znalezc nie moge taaa bo wybredny jesteś nie mam duzych wymagan, Q, rnse, bose, grzane polskory, full sline, xenon, 4xele.szyby tylko tyle, wiecej mi do szczescia niepotrzebne a najlepiej jakby jeszcze sie jakas okazja trafila, tak za np 20k, bo jak widac okazje sie zdarzają To bierzesz moją za 30k PLN? Lataja tylko teraz przerwa bo miski wpadly :-/ Tak to bywa pod sklepami, Decathlon i Lidl na Wiślickiej też miały nalot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 To bierzesz moją za 30k PLN? jak wyrezasz z niej sedana i dolozysz ten wypas ktory opisalem powyżej to biere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Pany sprzedam felgi "turbiny" z CC 18" gdyby ktoś szukał... Miałem takie na poprzedniej audi Takie o to Edytowane 26 Grudnia 2014 przez KERCZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Miodzio thx Edytowane 27 Grudnia 2014 przez boseron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jednak byłeś u Miodzia?? ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Pany nie chce ktoś xbox 360 najnowsza przeróbka Lt 3.0 + 20 gier,chodza piraty , dużo nowości, w komplecie dwa pady , stan bardzo dobry , sprawna 100 % oddam za 3 stówy Niezła wypucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Hej Kerczi masz dziś otwarty sklep? Kurde bo potrzebuje piórka AERO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jednak byłeś u Miodzia?? ABG tak ale o północy wyszło spontanicznie Kerczi a ja pióro do tylnej wycieraczki i aku na gwałt, no i ramki klubowe Jarko Ty wszystko wychwycisz na spota bys przyjechał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Hej Kerczi masz dziś otwarty sklep? Kurde bo potrzebuje piórka AERO... Oj niestety w poniedziałek dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Rozumie wiec dlatego pytam;) dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jednak byłeś u Miodzia?? ABG tak ale o północy wyszło spontanicznie Kerczi a ja pióro do tylnej wycieraczki i aku na gwałt, no i ramki klubowe Jarko Ty wszystko wychwycisz na spota bys przyjechał, W poniedziałek Wawozowa 34B ZAPRASZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Powitać Pany sprzedam felgi "turbiny" z CC 18" gdyby ktoś szukał... Miałem takie na poprzedniej audi Takie o to Napisz mi na pw ile za nie i jakie parametry one mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Pierwsze święta po których schudłem 1,5kg a nie przytyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Pierwsze święta po których schudłem 1,5kg a nie przytyłem Też tak miałem rok temu, w tym idę w masę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ja bym wam załatwił dzisiaj ale jak chcecie załatwiać z Karolem to czekajcie do poniedziałku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electrofinger Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Pierwsze święta po których schudłem 1,5kg a nie przytyłem A Ty żeś zbanowany był co się dopiero teraz odzywasz ? ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Pierwsze święta po których schudłem 1,5kg a nie przytyłem Jak się ma BeemWuu to co się dziwić że na jedzenie brakuje Edytowane 27 Grudnia 2014 przez miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Pierwsze święta po których schudłem 1,5kg a nie przytyłem Jak się ma BeemWuu to co się dziwić że na jedzenie brakuje To nie BMW tylko PS4. Nie mógł jeść bo przez całe święta trzymał pada w łapach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi