ruks Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Panowie, czy ktoś miał kiedyś problemy z laserem w RNS-E LED? Zastanawiam się czy nie wymienić póki w moim jeszcze wszystko działa w zwyklym ja mialem problem. nie wiem czy w LED'ach jest inny/lepszy. U mnie w zwyklym RNS-E po 6 latach zaczal miec problemy z nagrywanymi plytkami (tloczone jeszcze czytal). przymierzalem sie do wymiany i okazalo sie, ze wyczyscczenie (tylko nie plyta czyszczaca) a rozebranie RNS-E i przeczyszczenie alkoholem pomoglo. od tamtego czasu minelo 2,5 roku i dziala do dzisiaj. Czyściłeś samą głowicę lasera czy coś jeszcze? U mnie zaczął coś marudzić z płytą tłoczoną i teraz testuje z kolejną nagrywaną bo wygląda no to że ta tłoczona już dość zużyta. Miodzio polecał zamienić zwykłego na LED'a że w tamtych spokój jest z laserem. Panowie, czy ktoś miał kiedyś problemy z laserem w RNS-E LED? Zastanawiam się czy nie wymienić póki w moim jeszcze wszystko działa W 2009 roku poprawili laser wiec zwykle plus led raczej nie powinny mieć problemów!! A od kiedy robią LED'y i czy na nim gdzieś jest data produkcji? Pamięta ktoś może gdzie w navi podany jest przebieg? Measuring Blocks?
OGr Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 powitac z rana.....no to siedzimy z Córką w domu bo chora...... jak ja kocham z Nią siedziec Ja wczoraj siedziałem ;-)
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Wiosna pełną "gębom" :/ Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Arturoo
boseron Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 bodowp gdyby nie ten mikrofon to bym miał plaże
Yoghurt Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Yoghurt, dnia 12 Sty 2015 - 08:41, napisał:ruks, dnia 12 Sty 2015 - 08:16, napisał:Panowie, czy ktoś miał kiedyś problemy z laserem w RNS-E LED? Zastanawiam się czy nie wymienić póki w moim jeszcze wszystko działaw zwyklym ja mialem problem. nie wiem czy w LED'ach jest inny/lepszy. U mnie w zwyklym RNS-E po 6 latach zaczal miec problemy z nagrywanymi plytkami (tloczone jeszcze czytal). przymierzalem sie do wymiany i okazalo sie, ze wyczyscczenie (tylko nie plyta czyszczaca) a rozebranie RNS-E i przeczyszczenie alkoholem pomoglo. od tamtego czasu minelo 2,5 roku i dziala do dzisiaj.Czyściłeś samą głowicę lasera czy coś jeszcze? U mnie zaczął coś marudzić z płytą tłoczoną i teraz testuje z kolejną nagrywaną bo wygląda no to że ta tłoczona już dość zużyta.Miodzio polecał zamienić zwykłego na LED'a że w tamtych spokój jest z laserem. sama soczewke.roboty na 45 minut, koszt praktycznie zaden. wymiana na LED'a taka tania na pewno nie bedzie
boseron Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 ruks Yoghurt dobrze gada tez czysciłem laser tym sposobem i pomogło , tylko trzeba uwazac zeby nie przedobrzyc , pałeczka z wacikiem bedzie ok . a jak nie pomoze to http://www.ebay.pl/itm/DVD-laser-len-pickup-for-Audi-RNSE-RNS-E-Navi-Plus-Honda-Alpine-DVD-Navigation-/290746560804?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item43b1d87124
Wąski Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Przyłączam się do zakupu lasera jak coś
OGr Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 ruks Yoghurt dobrze gada tez czysciłem laser tym sposobem i pomogło , tylko trzeba uwazac zeby nie przedobrzyc , pałeczka z wacikiem bedzie ok . a jak nie pomoze to http://www.ebay.pl/itm/DVD-laser-len-pickup-for-Audi-RNSE-RNS-E-Navi-Plus-Honda-Alpine-DVD-Navigation-/290746560804?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item43b1d87124 Czyszczenie lasera znane z czyszczenia napędów CD/DVD w kompach, więc powinno działać. Tylko nie whisky czy czymś kolorowym ;-)
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2015 Siemka Wszystkim Właśnie stałem sie posiadaczem PHILIPSÓW D3S ori X-treme Vision + 50 % co do normalnego Xenona i barwa którą ma D3S OSRAMA 4100 k zmieni się na 4800 k Wieczorkiem założę i zobaczymy czy naprawdę jest jak piszą i pokazują filmiki jak coś to mam miesieczne d3s OSRAM zakupione w ASO do sprzedania ps. Dzieki K2-Tech
Adik Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 powitac z rana.....no to siedzimy z Córką w domu bo chora...... jak ja kocham z Nią siedziec Witaj w klubie bo my tez siedzimy... dobrze ze mała już nie ma gorączki. Duzo zdrowia! słuszna waga ja 101 na blacie i ostry trening od stycznia apropo pracy, widzieli jaki sobie fotel sprawilem Jak chcesz to mogę sprzedać takie fotele http://olx.pl/oferta/fotele-sportowe-nie-recaro-nie-omp-CID5-ID8dhmW.html
ruks Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 ruks Yoghurt dobrze gada tez czysciłem laser tym sposobem i pomogło , tylko trzeba uwazac zeby nie przedobrzyc , pałeczka z wacikiem bedzie ok . a jak nie pomoze to http://www.ebay.pl/itm/DVD-laser-len-pickup-for-Audi-RNSE-RNS-E-Navi-Plus-Honda-Alpine-DVD-Navigation-/290746560804?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item43b1d87124 No właśnie ja też już kiedyś czyściłem chyba izopropanolem ale po jakimś czasie od czyszczenia problem zaczął się znowu pojawiać. Zobaczę jakie będą wyniki testów na świeżo wypalonej płycie tak więc z zakupem lasera jeszcze się chwilę wstrzymam. Dzięki za rady
OGr Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 ruks Yoghurt dobrze gada tez czysciłem laser tym sposobem i pomogło , tylko trzeba uwazac zeby nie przedobrzyc , pałeczka z wacikiem bedzie ok . a jak nie pomoze to http://www.ebay.pl/itm/DVD-laser-len-pickup-for-Audi-RNSE-RNS-E-Navi-Plus-Honda-Alpine-DVD-Navigation-/290746560804?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item43b1d87124 No właśnie ja też już kiedyś czyściłem chyba izopropanolem ale po jakimś czasie od czyszczenia problem zaczął się znowu pojawiać. Zobaczę jakie będą wyniki testów na świeżo wypalonej płycie tak więc z zakupem lasera jeszcze się chwilę wstrzymam. Dzięki za rady izopropanol lepszy ;-)
michail55 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 panowie jak wyslac felgi 18stki z oponami kurierem? oni tam maja limity itd prosze o pomoc
miodzio Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 panowie jak wyslac felgi 18stki z oponami kurierem? oni tam maja limity itd prosze o pomoc Pisz do Gruszki
Krumak Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 panowie jak wyslac felgi 18stki z oponami kurierem? oni tam maja limity itd prosze o pomoc Ja wysyłałem DPD przez www.sendit.pl, nadałem dwie paczki po dwa koła w każdej
michail55 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 ile cie wyszla przesylka? jakie felgi 16,17 czy 18?
edraven Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) nie ma znaczenia jaka felga tylko jaka opona bo to ona gabaryt robi średnica i szerokość bo masa z grubsza jest podobna. Panocki, nie trza komu na lato Dunlop sport maxx 16" 225/55. ? Takie balony do B8 Bardzo dobry stan, mięsa jeszcze ok 6-6,5mm Edytowane 12 Stycznia 2015 przez edraven
Transitpower Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Pany... Brać póki jest http://olx.pl/oferta/zegarek-z-logo-audi-CID87-ID8k9aP.html#64b404ea83
miodzio Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Gdzie w Krakowie wymienią mi szybę w aucie w przyzwoitej cenie? Może ktoś coś polecić ?
fantowski Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Miodzio na Drewnianej 11 - NordGlass
Rekomendowane odpowiedzi