KERCZI Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Bagażnik strona prawa:) Sprawdzałeś czy tak Ci sie wydaje??? Jak mam taki błąd?? Bagażnik strona prawa:) a dokładnie: za boczną tapicerką bagażnika, strona prawa -strzałka- A czego tam szukasz?? oooo dzieki bardzo...
miodzio Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Ja się bawiłeś kodowaniem to potem tak jest
KERCZI Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 a jak zdemoncic tapicerke??? nie bawilem sie...
-RamzeS- Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 a jak zdemoncic tapicerke??? nie bawilem sie... Sam widziałem ze sie bawiłeś
miodzio Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Panowie moze mi ktos sprawdzic gdzie w passacie cc znajduje sie sterownik kamery cofania??? A co to forum VW?? Wyjąć wykładzinę podłogową z samochodu. – Wymontować osłonę poprzecznego pasa nadwozia, Passat CC 2009► i CC 2010► → – Wykręcić dwie śruby -1- (6 Nm) i usunąć uchwyt mocujący -2-. – Wykręcić śrubę -3- (1.5 Nm). – Usunąć za pomocą przyrządu odblokowującego -T10236- cztery zatrzaski -strzałki- i poluzować osłonę z mocowań w samochodzie. Zamontowanie – Zamontowanie odbywa się analogicznie w odwrotnej kolejności. Przed montażem należy sprawdzić, czy zatrzaski nie są uszkodzone, a w razie potrzeby wymienić je. Edytowane 4 Marca 2015 przez miodzio
miodzio Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Z jakiego programu takie wytyczne bierzesz? Mam ukończony kurs z Paint-a w stopniu proff
KERCZI Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Panowie moze mi ktos sprawdzic gdzie w passacie cc znajduje sie sterownik kamery cofania??? A co to forum VW?? Wyjąć wykładzinę podłogową z samochodu. – Wymontować osłonę poprzecznego pasa nadwozia, Passat CC 2009► i CC 2010► → – Wykręcić dwie śruby -1- (6 Nm) i usunąć uchwyt mocujący -2-. – Wykręcić śrubę -3- (1.5 Nm). – Usunąć za pomocą przyrządu odblokowującego -T10236- cztery zatrzaski -strzałki- i poluzować osłonę z mocowań w samochodzie. Zamontowanie – Zamontowanie odbywa się analogicznie w odwrotnej kolejności. Przed montażem należy sprawdzić, czy zatrzaski nie są uszkodzone, a w razie potrzeby wymienić je. Ty jestes jak żaden...dzięki Koleś )) To jeszcze jak juz masz Else włączona to podpowiedz proszę gdzie do rnsa wchodzi wiązka z tego sterownika bo forum passata to żal.pl Tak apropo to ma ktos jakieś pewne linki do Elsy???
KERCZI Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Drugi to cluster...wyświetla sie bo mam spolszczonego rnsa...wiec ten drugi jest do olania
miodzio Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Drugi to cluster...wyświetla sie bo mam spolszczonego rnsa...wiec ten drugi jest do olania To co za partacz spalszczał tego rnsa Schematy masz na skrzynce
bodowp Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Mam ukończony kurs z Paint-a w stopniu proff Ale i tak mistrzem Paint`a jest KERCZI Edytowane 4 Marca 2015 przez bodowp
ruks Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Boseron kupi 17 Na krakowskie drogi to i tak za duże
OGr Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Mam ukończony kurs z Paint-a w stopniu proff Ale i tak mistrzem Paint`a jest KERCZI A ja myślałem że to jego pasja.
ruks Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Panowie moze mi ktos sprawdzic gdzie w passacie cc znajduje sie sterownik kamery cofania??? A co to forum VW?? +1000 To jeszcze jak juz masz Else włączona to podpowiedz proszę gdzie do rnsa wchodzi wiązka z tego sterownika bo forum passata to żal.pl Tak apropo to ma ktos jakieś pewne linki do Elsy??? Widocznie musisz zmienić furę z powrotem na CCCO Swoją droga też przygarnął bym działającą Else bo coś tam mam ale nie chce współpracować
KERCZI Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Nie ma takiej potrzeby, to co mam jest kox
Yoghurt Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Tak apropo to ma ktos jakieś pewne linki do Elsy??? ElsaWin v4.10 AUDI - 2013 podejdzie?
Yoghurt Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 zaraz to odpale i popatrze VW jest od 1970
_Gabriel_ Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Panowie,ktos korzysta z opcji NETIA SPOT?
Rekomendowane odpowiedzi