Transitpower Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Dzięki za spota... No i za dwa złote, które musiałem wysępić ABG
boseron Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 ja też dziękuje za spota no Cuberos wyglądałeś jakby Cie walec przejechał , ale to nerwy.... na drugim spocie juz bedzie Ci łatwiej pierwszy zawsze stresujący jest Miodzio dobrze Ci ten mustang idzie ...... Transit Ty łobuzie .... Gruszka dobra ta betka , podoba mi sie Lenox dzięki za zdiagnozowanie furmanki mój Ty Specjalisto
Fugi Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Dzięki za spota... No i za dwa złote, które musiałem wysępić ABG Dobrze, że udało się wyjechać. Dzieki za spota.
boseron Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) hej. kto mi powie jakie ET maja ori fele 18 do Q5 i ile cali mają na szerokość ? Edytowane 11 Marca 2015 przez boseron
boseron Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 spox, u mnie zawias w dol i bedzie ok, choc Ojciec chce te felgi do Q5 i zastanawiamy sie bo one są 8.5J ET29 czy nie będą mu wystawać za bardzo, 1cm na Et i 1.2 cm na pol cala co daje 2.2 cm szerzej niz ori, bo u mnie przod jednak troche wystaje :/ tyl jest ok.
Cuber Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Opublikowano 11 Marca 2015 Koza to mało powiedziane............
OGr Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Jak go posadzisz to z przodu się koło kapkę schowa.
Rekomendowane odpowiedzi