OGr Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Miał w głowie tętniaka który pękł... Szkoda chłopaka... Niewiele starszy ode mnie... W piątek o 13:40 na Batowicach jest pogrzeb gdyby ktoś był zainteresowany. ABG O f*ck :/ Niestety nie dam rady :/
Shadow Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Siema! Dzięki za spota. [emoji4] Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Vixen Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Panowie , ma ktos z was kompa i na spocie dalo by sie podlaczyc i zobaczyc na klime ze nie grzeje ? Podobno mozna jakas kalibracje zrobic itp ? Wysyłane z mojego GT-P5210 za pomocą Tapatalk 2
edraven Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Kojarzysz z klubu A3.net Jurka (nick Warhammer)? Pewnie gościa widziałem kiedyś na spocie tylko nie wiedziałem że to on a co ?Zmarł w piątek. Na forum A3 jest temat ze wszelkimi informacjami. Smutna informacja, szczególnie że osobiście go poznałem Też go znałem, równy facet, wygadany i życzliwy. Życie choć piękne tak kruche...
Lukasz_mk2 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Panowie , ma ktos z was kompa i na spocie dalo by sie podlaczyc i zobaczyc na klime ze nie grzeje ? Podobno mozna jakas kalibracje zrobic itp ? Wysyłane z mojego GT-P5210 za pomocą Tapatalk 2 Wpadnij na spota, ktoś na pewno będzie mógł pomóc [emoji6] Pozdrawiam, Łukasz Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Lukasz_mk2
Transitpower Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Panowie , ma ktos z was kompa i na spocie dalo by sie podlaczyc i zobaczyc na klime ze nie grzeje ? Podobno mozna jakas kalibracje zrobic itp ? Wysyłane z mojego GT-P5210 za pomocą Tapatalk 2 Wpadnij na spota, ktoś na pewno będzie mógł pomóc [emoji6] Pozdrawiam, Łukasz Pisz tak dalej!! Będziemy mieć super frekwencje!! Jeszcze trzeba będzie poprosić Cubera żeby zmienił pierwszego posta z "Spoty Krakowskie" na "darmowy serwis dla wszystkich". Masz w ogóle jakąś pieczątke? Choćby z ziemniaka... Mógłbyś walić w książce serwisowej przeglądy zamiast ASO... ABG
_Gabriel_ Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Panowie , ma ktos z was kompa i na spocie dalo by sie podlaczyc i zobaczyc na klime ze nie grzeje ? Podobno mozna jakas kalibracje zrobic itp ? Wysyłane z mojego GT-P5210 za pomocą Tapatalk 2 Wpadnij na spota, ktoś na pewno będzie mógł pomóc [emoji6]Pozdrawiam, Łukasz Pisz tak dalej!! Będziemy mieć super frekwencje!! Jeszcze trzeba będzie poprosić Cubera żeby zmienił pierwszego posta z "Spoty Krakowskie" na "darmowy serwis dla wszystkich". Masz w ogóle jakąś pieczątke? Choćby z ziemniaka... Mógłbyś walić w książce serwisowej przeglądy zamiast ASO... ABG Tranzit spokojnie, jak Lukasz komus klime zakoduje to Ci gwarantuje, ze ten gosc juz nie przyjedzie
Transitpower Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Gabryś... Tu nie chodzi o to, czy Łukasz (albo Ty) to naprawi czy jeszcze bardziej zepsuje... Można coś komuś pomóc, spróbować... Ale niech będzie ten ktoś przynajmniej kilka razy na spocie i niech da się poznać. A tak, to robimy z siebie Matke Terese z Kalkulatora a ktoś nie przywiezie nawet kubełka KFC, który kiedyś był obowiązkowy dla nowicjuszy... ABG Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Transitpower
KERCZI Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 no i audi sprzedana Co teraz kupujesz...??
michail55 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 no i audi sprzedana Co teraz kupujesz...?? sam w sumie nie wiem, napewno cos wiekszego
boseron Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 poszla za Kraków czy zostaje w miescie?
D4NTE Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 siemka no i audi sprzedana Gratulacje, jaki następny?
Rekomendowane odpowiedzi