fantowski Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Gruszka Ty to dobry herbatnik jesteś... chwytasz się wszystkiego.. podziwiam
KERCZI Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Gruszka Ty to dobry herbatnik jesteś... chwytasz się wszystkiego.. podziwiam To ju jasne dlaczego wkręcił sie do Biedronki...zaczął tam prace, a potem bedzie miał szył odzież robocza dla całej Biedry...jest se ancymon...
Lukasz_mk2 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Panowie , ma ktos z was kompa i na spocie dalo by sie podlaczyc i zobaczyc na klime ze nie grzeje ? Podobno mozna jakas kalibracje zrobic itp ? Wysyłane z mojego GT-P5210 za pomocą Tapatalk 2 Wpadnij na spota, ktoś na pewno będzie mógł pomóc [emoji6]Pozdrawiam, Łukasz Pisz tak dalej!! Będziemy mieć super frekwencje!! Jeszcze trzeba będzie poprosić Cubera żeby zmienił pierwszego posta z "Spoty Krakowskie" na "darmowy serwis dla wszystkich". Masz w ogóle jakąś pieczątke? Choćby z ziemniaka... Mógłbyś walić w książce serwisowej przeglądy zamiast ASO...ABG Tranzit spokojnie, jak Lukasz komus klime zakoduje to Ci gwarantuje, ze ten gosc juz nie przyjedzie [emoji14]Spoko zrobimy to tak żeby chłop przyjechał następny raz A tak poza tym to ja tylko napisałem że ktoś się znajdzie kto podepnie, a co będzie z tego podpinania to się nie wypowiadam [emoji14] Pozdrawiam, Łukasz
michail55 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 audi pojechalo na swietokrzyskie. nastepne niewiadomo moze c6 polift, e60, wk, lub nie wiem co musze pomyslec
KERCZI Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Za ile poszła jak to nie tajemnica?
boseron Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Za ile poszła jak to nie tajemnica?a ile byla warta
Wąski Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Gabryś... Tu nie chodzi o to, czy Łukasz (albo Ty) to naprawi czy jeszcze bardziej zepsuje... Można coś komuś pomóc, spróbować... Ale niech będzie ten ktoś przynajmniej kilka razy na spocie i niech da się poznać. A tak, to robimy z siebie Matke Terese z Kalkulatora a ktoś nie przywiezie nawet kubełka KFC, który kiedyś był obowiązkowy dla nowicjuszy... ABG CIEKAWE PODEJŚCIE ,MASZ
fantowski Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Gabryś... Tu nie chodzi o to, czy Łukasz (albo Ty) to naprawi czy jeszcze bardziej zepsuje... Można coś komuś pomóc, spróbować... Ale niech będzie ten ktoś przynajmniej kilka razy na spocie i niech da się poznać. A tak, to robimy z siebie Matke Terese z Kalkulatora a ktoś nie przywiezie nawet kubełka KFC, który kiedyś był obowiązkowy dla nowicjuszy...ABG CIEKAWE PODEJŚCIE ,MASZ a TY co taki zdziwiony? przecież to u niego norma
michail55 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 poszla za niewiele mniej niz kupiona zostala. ale felgi zostaly i terraz bedzie trzeba sprzedac
Wąski Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 poszla za niewiele mniej niz kupiona zostala. ale felgi zostaly i terraz bedzie trzeba sprzedac fanta szuka
fantowski Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 poszla za niewiele mniej niz kupiona zostala. ale felgi zostaly i terraz bedzie trzeba sprzedac ile za nie chcesz? na zime bym mial
michail55 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 przebeg miala 240tys ale z tym przebiegiem to nie o nia chodzilo tylko o inne auto przeciez w polsce ciezko jest sprzedac auto z 350tys jak przyjedzie z zza granicy wiec kumpel chcial sobie cofnac (co uczynil) przed pierwszym przegladame z 3tkm na 2tkm. pozniejsza sprzedasz bedzie latwiejsza co wiecej nie mialo histori serwisowej wiec nie sprawdzi nikt co i jak czemu sprzedaleś? no bo ja co 3 lata sprzedaje samochod a to juz mialem 3 lata pozniej bym stracil na niej duzo
fantowski Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Fanta szukasz na zimę 18" ? tak w sumie juz jedne mam upatrzone
Rekomendowane odpowiedzi