OGr Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Lista jest dluga Z wazniejszych turbo awx, kolektor awx, dolot szerszy z nierdzewki, map sensor 3 barowy, wywalony egr i kat (kat juz wczesniej wyciety) korekta programu. Beda jeszcze w najblizszym czasie wtryski 216. A miałeś sprzedawać ;-) Mocy doszło a męskie hample i zawias to kolega zrobi ;-)?
OGr Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Zrobi zrobi Jak coś to mam jedną zwrotnicę w garażu ;-)
n-x Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Witam, chciałbym spytać czy te spoty są nadal aktualne ?
Wąski Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Witam, chciałbym spytać czy te spoty są nadal aktualne ? a kolega czytać umie
Cuber Opublikowano 9 Września 2015 Autor Opublikowano 9 Września 2015 Witam, chciałbym spytać czy te spoty są nadal aktualne ? Jasne ze tak Czytaj ps. Boseronek mało jeszcze wiesz..... nie no musiał.... bo by sie udusił czy zawsze musisz miec ostatnie zdanie Cuberku elemelkuidze idze w kukurydze ps. dzieki za wczorajszego Spota
Wąski Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Witam, chciałbym spytać czy te spoty są nadal aktualne ? Jasne ze tak Czytaj ps. Boseronek mało jeszcze wiesz..... nie no musiał.... bo by sie udusił czy zawsze musisz miec ostatnie zdanie Cuberku elemelkuidze idze w kukurydze ps. dzieki za wczorajszego Spota Proszę
Radekst Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Dzięki za spota i oczywiście ogarneliscie w koncu te lusterka?
Shadow Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) Dzięki za spota i oczywiście ogarneliscie w koncu te lusterka? Panie, przecież pojechałem przed Tobą aczkolwiek mam info od Gabriela, że działają Edytowane 9 Września 2015 przez Shadow
Radekst Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) Dzięki za spota i oczywiście ogarneliscie w koncu te lusterka? Panie, przecież pojechałem przed Tobą aha aczkolwiek mam info od Gabriela, że działają to dopsz http://m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,18739637,skandaliczne-wystapienie-korwin-mikkego-o-uchodzcach-niedowierzanie.html huehue Edytowane 9 Września 2015 przez Radekst
Transitpower Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Nie nawołuj do nienawiści na tle rasowym ABG
gruszka Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) Nie nawołuj do nienawiści na tle rasowym ABG Jaka nienawiść. To tylko prawda Edytowane 9 Września 2015 przez gruszka
Homiczek Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Dzięki za spota i oczywiście ogarneliscie w koncu te lusterka? Panie, przecież pojechałem przed Tobą aczkolwiek mam info od Gabriela, że działają wszystko było poprawnie, tylko mechanizm pewnie brudny i stawia za duży opór silnikowi
Radekst Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) Nie nawołuj do nienawiści na tle rasowym ABG Jaka nienawiść. To tylko prawda Nie no, dobrze gosciu gada, akurat w tej sprawie popieram go On by im pokazal gdzie ich miejsce. Edytowane 9 Września 2015 przez Radekst
arek_cccp Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Lusterka działają muszę tylko rozebrać i wyczyścić mechanizm bo się blokuje mam nadzieję że to pomoże. Dzięki za spota oraz pomoc wszystkim
KERCZI Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 BOSERON znajomy ma do sprzedania...bierz...3.0tdi w full s-line
Rekomendowane odpowiedzi