KERCZI Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Ja tam byłem przed chwila w galerii i oszczędnie zapłaciłem tylko 2zl...ale to może dlatego ze znam Władka co otwiera szlaban )
Arturoo Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Powitać potem nie ma się co dziwić, że się fajną bryką jeździ jak oszczędnie przy płatnościach się postępuje
KERCZI Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jeśli pijecie do mnie to pamiętajcie ze ja jeżdzę autem dla ludu a nie luksusowym audi jak Wy ))
Cuber Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2015 A Wy nie na manifestacji KOD na rynku ?
Krumak Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Panowie... ktoś chętny? http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5859870674&reco_id=9ecc2366-a649-11e5-aeef-0227efb591e4&ars_rule_id=802&ars_socket_id=30&ars_source=ars
Arturoo Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jeśli pijecie do mnie to pamiętajcie ze ja jeżdzę autem dla ludu a nie luksusowym audi jak Wy ))No no
Vixen Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ktos sciagal tapicerke fotela skora sport ? Zastanawia mnie bo odchylilem dolny boczek a srodek fotela nie chce zejsc , sa jakies czerwone zaczepy przymocowane do pianki :-/ Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2
Radekst Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ktos sciagal tapicerke fotela skora sport ? Zastanawia mnie bo odchylilem dolny boczek a srodek fotela nie chce zejsc , sa jakies czerwone zaczepy przymocowane do pianki :-/ Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2 Nie ma za co
Vixen Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 współczuje tapicerom czasami , ktoś kto projektował fotele był geniuszem
Misio Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Witam Jestem tu nowy. Spotkania są cyklicznie co tydzień we wtorki? W ten wtorek też będzie jakieś spotkanie? Pozdrawiam
OGr Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 współczuje tapicerom czasami , ktoś kto projektował fotele był geniuszem Zrobiłeś?Naciapane z bagażnika...
Transitpower Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Dzeń do:bry: Panowie, chciałbym się przez chwilę pobawić w Boserona (bez obrazy Łukaszu), dlatego mam prośbę: Czy moglibyście ocenić dla mnie to ogłoszenie?? http://olx.pl/oferta/bmw-e46-320d-kombi-bezwypadkowy-zamiana-CID5-IDbOoxH.html Jakie recenzje zbiera silnik w tym aucie? Warto się ubierać w to auto? Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi
ruks Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 E46 to był drugi samochód jaki brałem pod uwagę przy zakupie B6. Wygrało jednak quattro ;-) Co ciekawe mimo że auta są porównywalne to audi były zdecydowanie droższe, zresztą chyba nadal tak jest jeśli rozpatruje się podobne modele tyvh marek 6-cio i więcej letnie. Kolega ma auto z takim silnikiem i jest zadowolony, jeździ nim nawet dłużej niż ja B6 i w zasadzie chyba tylko turbo było do roboty. Auto się fajnie napędza (ma zrobione 180 kunia i wsadzona skrzynie 6) i jest super wyważone :-D Niestety trzeba dolać oliwy do ognia gdyż w tych silnikach jest ponoć kilka wad. Jedni mówią ze w przed liftach a inni że w poliftach i wymienia się tu problemy z dolotem, wałem korbowym i czujnikiem ciśnienia oleju. Kumpel jednak nie miał żadnego z wymienionych problemów. Jednakże musze wspomnieć że znajoma posiadała również taki egzemplarz i auto sprawiało same problemy, skończyło się nawet remontem silnika, jak dobrze pamiętam to tez coś z zawieszeniem było nie halo chociaż tam z przodu jest kolumna więc nieco mniej problematyczna niż wielowahacz. Wydaje mi się jednak ze ten egzemplarz musiał być jakiś felerny bo zaraz po zakupie w krótkim okresie czasu się rozsypał. Ale żeby nie było to tym autem osiągnąłem najniższe średnie spalanie w swoim życiu - 3,3 l/100 km :-)
edraven Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 w 320d 150PS lubią lecieć pompy wysokiego ciśnienia i turbawki jak pisał ruks, ale nie jest to jakaś plaga. E46 prowadzi się zdecydowanie lepiej niż B6 , problemem zdecydowanie jest rude zwłaszcza w przedliftach.
KERCZI Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Transit widzę na końcu ogłoszenia co Ci chodzi po głowie. Mój pomysł jest taki. Ciupnij sie z chłopem i potem sprzedaj betę. Bedzie Ci ja łatwiej sprzedać, bo zostawiać jej raczej bym Ci nie proponował, tak jak napisali przedmówcy. Może byc ok, a może byc Kenia to tak jak z 2.0 tdi w Audi. Pomijając juz przebieg....mocno wątpliwy...zauważyłem trend ze było głośno o przebiegach 198kkm to teraz zaczęły pojawiać sie 249kkm ))
Transitpower Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Kerczi... Wysłałem Ci maila na biuro k2-tech. Gość je chyba robił patykiem, ale cokolwiek widać... Chyba się dam przekonać tymbardziej że chce mi dopłacić. Warunkiem jest tylko zielone światło od mojego mechanika :-) ABG
KERCZI Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Kerczi... Wysłałem Ci maila na biuro k2-tech. Gość je chyba robił patykiem, ale cokolwiek widać... Chyba się dam przekonać tymbardziej że chce mi dopłacić. Warunkiem jest tylko zielone światło od mojego mechanika :-) ABG Jutro zobaczę, BMW jest sprzedawalne w przeciwieństwie do merca
Vixen Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 współczuje tapicerom czasami , ktoś kto projektował fotele był geniuszem Zrobiłeś?Naciapane z bagażnika... Wymieklem xD tzn nie doszukalem sie uchybien , a braklo czasu juz na targanie tej maty od fotela i patrzenie co gdzie i jak :-/ moje kompetencje na ten temat wymiekly Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi