D4NTE Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Jakbym wiedział że tyle dymu będzie po tym filmiku to bym nie wrzucał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 szkoda człowieka... to czy słup w nich wjechał czy na odwrót - bez różnicy.. ktoś po nim płacze i to jest przykre... Toś znowu dolał oliwy do ognia no jak zawsze Jakbym wiedział że tyle dymu będzie po tym filmiku to bym nie wrzucał... jaki dym -to podobno dyskusja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) No szkoda że jednemu albo drugiemu dzeciaka na maske nie wzieli ciekaw jestem czy dalej byście go tak żałowali. Dla mnie gość za kółkiem bez wyobraźni i zahamowań to potencjalny mordeca i dziesięć raz wolę aby wywalił tak w latarnię niż raz zrobił komuś przypadkowemu krzywdę. Edytowane 31 Marca 2016 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) No szkoda że jednemu albo drugiemu dzeciaka na maske nie wzieli ciekaw jestem czy dalej byście go tak żałowali. Dla mnie gość za kółkiem bez wyobraźni i zahamowań to potencjalny mordeca i dziesięć raz wolę aby wywalił tak w latarnię niż raz zrobił komuś przypadkowemu krzywdę.Szach mat.f*ck MUSLIM Edytowane 31 Marca 2016 przez Transitpower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Tu się również zgadzam, jak to piszecie + 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Panowie, skoro juz tak gdybacie (a gdyby dzieciaka potracil) - ale nie potracil. rozmawiamy o faktach. wyje%^&* sami w latarnie i taki jest fakt. czlowiek zginal, drugiego ruscy wyciagali z wraku jak worek ziemniakow i tekst na temat selekcji naturalnej uwazam za mega burackie. nigdzie nie jest napisane w jakich okolicznosciach ten dzwon mial miejsce. wsiedli w lambo i w ogole mnie nie dziwi ze chlop wcisnal do dechy. a kto wie czy nie wydzwonili bo im ktos wyszedl i uciekali na pobocze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) No tak... Tekst o naturalnej selekcji jest mega buracki, ale jazda 250 w zabudowanym jest okej. No tak... Mógł im przecież ktoś wyjść. To robi kolosalną różnice... Nawet jeśli ktoś im wyszedł/ zajechał droge, to zauważ że Lambo jechało 70 metrów na sekunde. Dziwisz się, że ktoś mógł ich nie zauważyć? Bo ja nie. Już bardziej mi szkoda właśnie tego kogoś, bo może do końca życia mieć wyrzuty sumienia, że przyczynił się nieumyślnie do wypadku ze skutkiem śmiertelnym. Oczywiście to nadal jest "gdybanie" bo szczegółów i okoliczności nie znamy. f*ck MUSLIM Edytowane 31 Marca 2016 przez Transitpower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 ....tydzień później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Panowie, skoro juz tak gdybacie (a gdyby dzieciaka potracil) - ale nie potracil. rozmawiamy o faktach. wyje%^&* sami w latarnie i taki jest fakt. czlowiek zginal, drugiego ruscy wyciagali z wraku jak worek ziemniakow i tekst na temat selekcji naturalnej uwazam za mega burackie. nigdzie nie jest napisane w jakich okolicznosciach ten dzwon mial miejsce. wsiedli w lambo i w ogole mnie nie dziwi ze chlop wcisnal do dechy. a kto wie czy nie wydzwonili bo im ktos wyszedl i uciekali na pobocze? +100 No tak... Tekst o naturalnej selekcji jest mega buracki, ale jazda 250 w zabudowanym jest okej. No tak... Mógł im przecież ktoś wyjść. To robi kolosalną różnice... Nawet jeśli ktoś im wyszedł/ zajechał droge, to zauważ że Lambo jechało 70 metrów na sekunde. Dziwisz się, że ktoś mógł ich nie zauważyć? Bo ja nie. Już bardziej mi szkoda właśnie tego kogoś, bo może do końca życia mieć wyrzuty sumienia, że przyczynił się nieumyślnie do wypadku ze skutkiem śmiertelnym. Oczywiście to nadal jest "gdybanie" bo szczegółów i okoliczności nie znamy. f*ck MUSLIM A co byś mówił jeśli byłby to ktoś z krakowskich ? (bez względu na stopień spoufalenia). Siadł bo miał okazje itp itd Znasz dokładnie fakty czy wnioskujesz na podstawie filmu? Nie ma znaczenia... Życie to życie.. Nikt nie jest święty. Jeśli Ty jesteś taki bez skazy to weź kamień i p.......sie nim w łeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 weź kamień i p....... sie nim w łeb Brawo ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Panowie , zamykamy temat Lambo ! Pogieło Was ? Obrażać się na forum ? Fanta post edytowany.... Jeszcze raz ktoś kogoś obrazi to lecą uciszenia bo co jak co ale nie znacie się od wczoraj a takie Wasze zachowanie właśnie można nazwać "burackim" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 weź kamień i p....... sie nim w łeb Brawo ty Transit tobie nie podoba sie to co ja pisze a mi to co Tytak jebla ich latarnia.. Masz człowieku jakieś sumienie i trochę współczucia? Poniosło ich ale Twoje teksty sa nie na miejscu bo nie znasz całej sprawy Panowie , zamykamy temat Lambo ! Pogieło Was ? Obrażać się na forum ? Fanta post edytowany.... Jeszcze raz ktoś kogoś obrazi to lecą uciszenia bo co jak co ale nie znacie się od wczoraj a takie Wasze zachowanie właśnie można nazwać "burackim" Uderz w stół a nożyce sie odezwą.. Szkoda tylko że patrzysz jednym okiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Przepraszam, że ośmieliłem się mieć SWOJE zdanie i napisać je w kontrowersyjny sposób. Oczywiście tylko ty i wąski możecie mieć jedyne słuszne i właściwe poglądy. Tyle w temacie wypadku. f*ck MUSLIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Prosiłem............. ps. Nie patrzę jednym okiem , patrzę że macie w 4 literach to o co prosiłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dzieci do spania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Siema w ten piękny słoneczny dzień [emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 a było co poczytać to przyszedł cezar i zrobił tera znowu będzie pińć stron cześć , siema , kawa itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi