Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzieli? Nowe przepisy dotyczÄce przeglÄdĂłw. Opony nie starsze niĹź 6 lat! - Motoryzacja w INTERIA.PL

nie wierze, zeby w polszy taki przepis przeszedl. Skoro prezydent jezdzi na 6 letnich kapciach to na czym ma jezdzic przecietny kowalski. Data publikacji tego artykulu sie dziwnie zbiegla z 1 kwietnia.

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Smieszne jest że przypi$$%%^lają się do starych opon, a zezwalają na bieżnik 1.6 mm który jest o wiele gorszy niż stara opona.

Edytowane przez edraven

Opublikowano

Smieszne jest że przypi$$%%^lają się do starych opon, a zezwalają na bieżnik 1.6 mm który jest o wiele gorszy niż stara opona.

Przecież dzisiaj jest 1 kwietnia co tak panikujecie :-P

Bieżnik 1,6 jest gorszy ale tylko w określonych warunkach, w niektórych lepszy a stara guma to choćby miała full bieżnika to mieszanka twardnieje i guzik z tego że opona wodę odprowadzi jak nie ma przyczepności do twardego pod wodą

Opublikowano

Niestety wyjeżdżam dziś po pracy na weekend :P trzeba przetestować nowe heble :decayed:

No to kicha ale i gratki ;-)

a jakich hebli szukasz? mam w garazu zestaw ktory byl u mnie fabrycznie - 320 na przod i cos na tyl, nie pamietam co tam na tyl fabrycznie pakuja w 2.0 tfsi. najwieksza niewentylowana tarcza.

Opublikowano

300 mm ma niewentylowana w tfsi :wink:

Opublikowano

:siema:

Opublikowano

Niestety wyjeżdżam dziś po pracy na weekend :P trzeba przetestować nowe heble :decayed:

No to kicha ale i gratki ;-)

a jakich hebli szukasz? mam w garazu zestaw ktory byl u mnie fabrycznie - 320 na przod i cos na tyl, nie pamietam co tam na tyl fabrycznie pakuja w 2.0 tfsi. najwieksza niewentylowana tarcza.

W B5 to będzie niezły składak począwszy od piast po zaciski i tarcze kończąc. Generalnie potrzebuję nawet po sztuce:

- jarzm tylnych z S4 B6/B7 albo RS4 B7,

- Zaciski tył z T5/S4 B6/Phaeton + klocki

- tarczę tył 300mm z S4 B6/B7 albo 330 z B8 albo 330 z C6/C7 - nie wiem co siądzie

- jakieś osłony ale raczej kombinowane i to późńiej,

Opublikowano

masz zdrowie :grin: kombinacja alpejska :decayed:

Opublikowano

masz zdrowie :grin: kombinacja alpejska :decayed:

Jeszcze piasta z C4 ale to już mam ;-)

Opublikowano

Proszę tutaj cezara o interwencję tym bradziej że byłem właśnie świadkiem jazdy tego oto kolegi w radzeckim dresie i wiem już czemu tak mu żal kolegi

111dff529b746aae07ec4aed328f7f1d.jpg

Opublikowano

Panowie szukam kompletnego przodu do Lambo ktoś coś?

Opublikowano
  • Autor

Panowie szukam kompletnego przodu do Lambo ktoś coś?

Boseronek, temat Lambo jest zamkniętym temat ...... na najbliższy okres czasu na Krakowskich . Więc Upomnienie Słowne!

Opublikowano

Boseron źle sformułowane pytanie pytaj o murcielago :decayed:

Opublikowano

Proszę tutaj cezara o interwencję tym bradziej że byłem właśnie świadkiem jazdy tego oto kolegi w radzeckim dresie i wiem już czemu tak mu żal kolegi

Skąd Ty masz takie zdjecia?

Opublikowano

Karol otworzył nowy biznes "Szkoła bezpiecznej jazdy - Jezu ufam tobie"

Opublikowano

Karol otworzył nowy biznes "Szkoła bezpiecznej jazdy - Jezu ufam tobie"

:grin:

Opublikowano

To było chyba z grilla u Wąskiego??
Opublikowano

Siemanko jestem tu nowy mam pytanie ,czy na spocie jest parę sztuk audi a4 b5 ? czy tylko nowsze przyjeżdżają pozdrawiam :)

Opublikowano

Siemanko jestem tu nowy mam pytanie ,czy na spocie jest parę sztuk audi a4 b5 ? czy tylko nowsze przyjeżdżają pozdrawiam :)

Panie, wszystko jest
Opublikowano

Panie, wszystko jest

no to luz, a ile mniej więcej was jest ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.