Cuber Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2016 poszukuje kondona ori na tablet microsoft surface ktos cos ?
Transitpower Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Prosz... Do wyboru, do koloru f*ck MUSLIM
Radekst Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Na handel to to? Poprzebijaj niektore, beda gumki z niespodzianka Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez Radekst
Arturoo Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Powitać Prosz... Do wyboru, do koloru f*ck MUSLIM Wychodzi, że łykend majowy będziesz miał aktywny
arek_cccp Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 chlopaki, 2.0tfsi 200km w A3 sportback to to samo co w B7? Zależy, który rocznik i oznaczenie silnika ale początkowe na pasku tak Np AXX to bliźniak tego co ja mam a najlepiej szukać CDL można modzić pod 380-400 HP na seryjnym bloku
Wąski Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Chyba Wąski pytał jaka w sensie soczewka czy xenon Soczewka Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka pisz całymi zdaniami lampa soczewka xenon -bixenon tez ma soczewkę Mam zwykły reflektor na H7 -odbiór do godziny 12.Ul. Drewniana 11 w każdy dzień -kaucja i jest Twoja
Vixen Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Dzieki wielkie oczywiscie chodzi mi o zwykla soczewke na h7 Powiadasz ze kaucja i jest moja , ale zwrotna oczywiscie ? postaram sie w pt lub sob , bo teraz robie na okretke na noce Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
skotyman Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Cześć chłopaki, znacie kogos, kto moglby w dobrych pieniadzach podlaczyc mi fotochrom w A3 8P u nas w Krakowie? W Navipolu krzycza chora cene;/
edraven Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Cześć chłopaki, znacie kogos, kto moglby w dobrych pieniadzach podlaczyc mi fotochrom w A3 8P u nas w Krakowie? W Navipolu krzycza chora cene;/ Napisz pw do mnie może coś podziałamy.
Wąski Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Cześć chłopaki, znacie kogos, kto moglby w dobrych pieniadzach podlaczyc mi fotochrom w A3 8P u nas w Krakowie? W Navipolu krzycza chora cene;/ Pisz do Gruchy
Wojtek Gołdyn Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Siema chłopaki znacie jakiegoś fachowca od Audi a4 b5 w krk ? Bo żaden mechanik nie może sobie poradzić z moja
Lukasz eS. Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Siema chłopaki znacie jakiegoś fachowca od Audi a4 b5 w krk ? Bo żaden mechanik nie może sobie poradzić z moja Z czym jest problem ?
Wojtek Gołdyn Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Siema chłopaki znacie jakiegoś fachowca od Audi a4 b5 w krk ? Bo żaden mechanik nie może sobie poradzić z moja Z czym jest problem ? Ciężko odpala po wymianie przewodów zapłonowych świec kopułki palca. Były wykonane pomiary cewki i pompy paliwowej sondę lambda też wymieniłem już i czujnik temperatury.
OGr Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Siema chłopaki znacie jakiegoś fachowca od Audi a4 b5 w krk ? Bo żaden mechanik nie może sobie poradzić z moja No właśnie, w czym jest problem ? Siema chłopaki znacie jakiegoś fachowca od Audi a4 b5 w krk ? Bo żaden mechanik nie może sobie poradzić z moja Z czym jest problem ? Ciężko odpala po wymianie przewodów zapłonowych świec kopułki palca. Były wykonane pomiary cewki i pompy paliwowej sondę lambda też wymieniłem już i czujnik temperatury. Dobrze podłączone ? Błedy jakieś wywala ?
Wojtek Gołdyn Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Tylko Czujnik halla ale on znika
Rekomendowane odpowiedzi