OGr Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Tylko Czujnik halla ale on znika PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 kto wybiera się dzisiaj na spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Panowie posiadam obecnie moduł kierownicy B7 Q (8E0 953 549 Q), pod tempomat, multi kierownice i zakupiłem sobie kierownicę multi z b6 i mi to nie działa, wywala błąd: Czy ten moduł nie będzie działał z tą kierownicą? Jeśli tak to chętnie bym się zamienił z kimś kto chce sobie założyć do b6 kierownicę z b7 na taki moduł z b6 ( końcówką L lub N) Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychoo0 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 łooo: http://www.autostuff.pl/nowe/2356/motocyklista-ucieka-spod-kol-ciezarowki---zobacz-nie-uwierzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 skotyman załadowały Ci się te kontakty z telefonu do rnse'a?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 do domu miałem parę minut, w tym czasie nic nowego sie nie załadowalo;) ale i tak wielkie dzięki dla Was za czas, kabel i chęci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 jeśli chodzi o kabel to nie masz za co dziękować, lepiej podziękuj galerii kazimierz za prąd do laptopa, z tego co jeszcze czytam to wszyscy piszą, że kontakty mogą się ładować ładne kilkanaście minut, więc może jest szansa, że się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Od razu po podlaczeniu nie widac nic, po 1-2 minutach pojawia sie historia.. Zobaczymy wlasnie czy po dluzszym czasie pojawi sie ksiazka, ale mysle, ze wszystko jest na dobrej drodze. Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez skotyman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 dzieki za spota dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Gołdyn Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Chłopaki da się coś wykiełznać więcej mocy z mojej 1,6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 dzieki za spota dziewczyny rowniez dziekuje za spota Chłopaki da się coś wykiełznać więcej mocy z mojej 1,6 ? only swap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Panowie, smutna sprawa. Dzisiaj w nocy jakieś skur**syny ukradły mi auto z garażu podziemnego! Jakbyście mogli udostępnijcie info na facebooku: https://www.facebook.com/ptetera/posts/1073195459409520?pnref=story Może jakimś cudem sie znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 serio??!!link nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Panowie, smutna sprawa. Dzisiaj w nocy jakieś skur**syny ukradły mi auto z garażu podziemnego! Jakbyście mogli udostępnijcie info na facebooku: https://www.facebook.com/ptetera/posts/1073195459409520?pnref=story Może jakimś cudem sie znajdzie. Gdzie masz ten garaż podziemny?? Może będziesz miał szczęście jak Piotrek, któremu też ukradli A3 z garażu podziemnego na ul. Obozowej i nasza wspaniała policja go znalazła.Trzymam za tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Panowie, smutna sprawa. Dzisiaj w nocy jakieś skur**syny ukradły mi auto z garażu podziemnego! Jakbyście mogli udostępnijcie info na facebooku: https://www.facebook.com/ptetera/posts/1073195459409520?pnref=story Może jakimś cudem sie znajdzie. Przykra sprawa :/ Oby się znalazła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) k**wy za***ane! Pojeździj po okolicznych parkingach. Często parkują gdzieś do 2-3 km od miejsca kradzieży. Musi się znaleźć.Napraw link i udostępniamy. Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez lennox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Hej Panowie, dzięki za spota Panowie, smutna sprawa. Dzisiaj w nocy jakieś skur**syny ukradły mi auto z garażu podziemnego! Jakbyście mogli udostępnijcie info na facebooku: https://www.facebook.com/ptetera/posts/1073195459409520?pnref=story Może jakimś cudem sie znajdzie. Jaka masakra..!! Oby się znalazło.. Post jest niedostępny, możliwe, że masz dla niego bardziej restrykcyjne praca np dla samych znajomych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Dział już? Parking był na ul. Meiera (wylot na Warszawe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) popraw link i trzeba dzialac! musi sie znalezc! po 15tej bede wolny, mozemy pojezdzic po okolicy Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez skotyman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Dział już? Parking był na ul. Meiera (wylot na Warszawe) "Niestety, ta treść jest obecnie niedostępna" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi