Radekst Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Jak cos to pisz sms o ktorej masz czas i wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Jak cos to pisz sms o ktorej masz czas i wpadne Jutro to pewnie około 17-stej skoczę do garażu ale to się okaże jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Dzień d'obry f*ck MUSLIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Wiem, że z reguły nie odpowiadacie na takie pytania, ale czy ktoś się dziś pojawi? Pytam ponieważ ojciec i jeden z głównych założycieli loży szyderców wyjechał na urlop i nie każdy może czuć potrzebę integracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja niestety nie dam rady. Zaś muszę podnieść auto aby wjechać do mechanika. A tak przy okazji ? Czy osłony przegubu idzie kupić z poliuretanu albo po prostu jakieś wzmacniane ? Padają mi jak muchy :-/ Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez OGr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Wiem, że z reguły nie odpowiadacie na takie pytania, ale czy ktoś się dziś pojawi? Pytam ponieważ ojciec i jeden z głównych założycieli loży szyderców wyjechał na urlop i nie każdy może czuć potrzebę integracji mnie tez nie bedzie Ja niestety nie dam rady. Zaś muszę podnieść auto aby wjechać do mechanika. A tak przy okazji ? Czy osłony przegubu idzie kupić z poliuretanu albo po prostu jakieś wzmacniane ? Padają mi jak muchy :-/ jak odbiore dzisiaj auto to bede dzwonic i dzieki Robert za wczorajsza pomoc Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Spoko, ja chyba zacznę od felg, a później go podniosę ale to zasadniczo nie ma znaczenia. Powinienem siedzieć w garażu cały czas. Jak coś to weź wkrętarkę. Może udałoby się dojść w tamto miesjce i dokręcić aby się już nie lało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 o wlasnie, wezme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Panowie, idzie gdzieś na północy Krakowa kupić taki płaskownik ? ewentualnie może być szerszy i dłuższy ;-) http://www.castorama.pl/produkty/narzedzia-i-artykuly/artykuly-metalowe/okucia-budowlane/profile/sztanga-plaska-cezar-15-x-2-mm-2-6-m-aluminium-srebrne.html#product Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Moze w OBI na Bora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) w Leroyu niby mają ale cieńsze :/ Podjadę zobaczę. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez OGr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 w Leroyu niby mają ale cieńsze :/ Podjadę zobaczę. jak ja kupowalem do siebie wtedy plaskownik to mieli duzy wybor w leroy w czyzynach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 w Leroyu niby mają ale cieńsze :/ Podjadę zobaczę. jak ja kupowalem do siebie wtedy plaskownik to mieli duzy wybor w leroy w czyzynach No tam chyba skoczę właśnie. Weź tą wkrętarkę, przyda się ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ok Ale jak na razie jeszcze Adrian nie dzwonil, wiec nie wiem czy sie wyrobia na dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Spoko loko poradzę sobie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Panowie, idzie gdzieś na północy Krakowa kupić taki płaskownik ? ewentualnie może być szerszy i dłuższy ;-) http://www.castorama.pl/produkty/narzedzia-i-artykuly/artykuly-metalowe/okucia-budowlane/profile/sztanga-plaska-cezar-15-x-2-mm-2-6-m-aluminium-srebrne.html#product Sambud 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...radek... Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Witam. Wielkie podziekowania dla kolegi edraven za ogarniecie tematu z egr, dpf (poprzedni spece nie ogarneli tego jak nalezy) oraz podniesienie mocy. Dzieki jego "cierpliwosci" wszystko smiga jak nalezy. Pozdro Wysłane z s7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam. Wielkie podziekowania dla kolegi edraven za ogarniecie tematu z egr, dpf (poprzedni spece nie ogarneli tego jak nalezy) oraz podniesienie mocy. Dzieki jego "cierpliwosci" wszystko smiga jak nalezy. Pozdro Wysłane z s7 Dzięki za Twoją CIERPLIWOSC ! Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Czesc Pokemony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi