LukiKRK Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Cześć wszystkim! Dudek fajne Rs6 odebral właśnie w Auto Specialu https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1390765914271324&id=837929189555002 Tapniete z SGS7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 dzień dobry Nie stać na audi bo sie ciagle psuje Chyba Twoje. Kup w końcu auto a nie ulepa to będziesz inaczej gadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Akurat b8 sie nie psuło , ale jeżeli mam byc szczery to wygodniej mi sie jeździ obecnym , jedynie A6 moze dawać do myślenia , bo a4 sa przereklamowane i ciasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdk Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Cześć wszystkim! Panowie, jest jakis warsztat w krk na godziny? Mam do wymiany tasme kiery, zrobie to sam ale narzędzi brak. Google wyrzucilo mi dwa miejsca jedno jeszcze nie otwarte a drugie gdzieś na hucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Cześć wszystkim! Panowie, jest jakis warsztat w krk na godziny? Mam do wymiany tasme kiery, zrobie to sam ale narzędzi brak. Google wyrzucilo mi dwa miejsca jedno jeszcze nie otwarte a drugie gdzieś na hucie. Wpadnij do mnie pod garaż to wymienimy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Ew z tego co wiem to kolo m1 jest taki warsztat , ale czy to takie oplacalne ? Jeszcze jeszcze jak masz swoje nazedzia . Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 20 min i urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 20 min i urlop jak bedziesz wychodzil, to je**ij drzwiami, tak zeby wszyscy slyszeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 20 min i urlop jak bedziesz wychodzil, to je**ij drzwiami, tak zeby wszyscy slyszeli A jak to są drzwi obrotowe?? f*ck MUSLIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 20 min i urlop jak bedziesz wychodzil, to je**ij drzwiami, tak zeby wszyscy slyszeli [emoji14] A jak to są drzwi obrotowe??f*ck MUSLIM Chuck Norris potrafi [emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Potrafi, ale musiałby mieć urlop... A już wszystkie urlopy wykorzystał... f*ck MUSLIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 siema Gabriel będziesz jutro na spocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 raczej nie - co sie stalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Siema Jak ktoś szuka jakiejś a4 b7... To zapraszam...jest w sumie 7 Szt. Niedługo kolejne http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4893903 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_cccp Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Same klekoty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Kerczi, cos z q masz? b6/b7 btw, nie szuka ktos jednej opony 225/40/18 np na dojazdowke? Edytowane 12 Września 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi