edraven Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) zdjecie RS6 jest z MRC Tuning jakby ktos chcial wiecej fotek to mozna poogladac https://web.facebook.com/mrctuning/photos/?tab=album&album_id=1067448646630722 Zdjęcie tak, ale wykres nasz Edytowane 23 Października 2016 przez edraven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Fanta, Wąski graty na rajdzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Panowie ma ktos jakies znizki w aso ? Potrzebowal bym ceny z rabatem jakims na korek zbiornika plynu chlodniczego do 1,8t avj 2001r Btw Ogr , pytalem o vw , ale kupiles cos w ogole? Czy rower? XD Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka a co ten korek 3 koła kosztuje? Edytowane 23 Października 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Panowie ma ktos jakies znizki w aso ? Potrzebowal bym ceny z rabatem jakims na korek zbiornika plynu chlodniczego do 1,8t avj 2001r Btw Ogr , pytalem o vw , ale kupiles cos w ogole? Czy rower? XD Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Nie, jeszcze nie kupiłem kolego. Zasadniczo zmieniam pracę i będę pracował w samym centrum, więc dojazd tylko i wyłącznie MPK :-/ Sam nie wiem czy to auto mi potrzebne ale jakieś większe na pewno by się przydało chociaż pod zone.Naciapane z kanału... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 jakieś większe na pewno by się przydało chociaż pod zone. Dobrze że nie widzi tego co napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 jakieś większe na pewno by się przydało chociaż pod zone.Dobrze że nie widzi tego co napisałeś Haha, sorry najebany jestem i nie o to chodziło :-)Naciapane z kanału... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Fanta, Wąski graty na rajdzie ! DZIĘKI - co to za rajd Dzisiaj porodowka :-) Dawno mnie tu nie było ale widzę że nic się nie zmieniło. Jakby ktoś reflektowal to zapraszam do mnie wieczorem :-) . jeszcze raz GRATULACJE Edytowane 25 Października 2016 przez Wąski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Fanta, Wąski graty na rajdzie ! thank you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-fakt-oc-zdrozeje-nawet-o-40-proc,nId,2295074 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 No chyba ich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Witam Panowie nie będzie ktoś w Poznaniu w tym tygodniu? Miałbym przesyłkę do odebrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 http://www.tvn24.pl/czarno-na-bialym,42,m/czarno-na-bialym-na-radarze,684121.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 http://www.tvn24.pl/czarno-na-bialym,42,m/czarno-na-bialym-na-radarze,684121.htmlOglądałem ostatnio reportaż w TVN turbo właśnie i pokazywali jakie fikcje te radary pokazują. Ja nie wiem jakim prawem one mają atest. W miarę wiarygodne pomiary one robią z odległości do 80m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 będzie ktoś dzisiaj na spocie z VAGiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) http://www.tvn24.pl/czarno-na-bialym,42,m/czarno-na-bialym-na-radarze,684121.htmlOglądałem ostatnio reportaż w TVN turbo właśnie i pokazywali jakie fikcje te radary pokazują. Ja nie wiem jakim prawem one mają atest.W miarę wiarygodne pomiary one robią z odległości do 80m 80m.. o ile nie celujesz np w wiatrak Już cały GUM za to poleciał, a Pan Stanisław jest prze mistrzem i ma tak ogromną wiedzę na temat mierników prędkości, że głowa mała.. Miałem przyjemność z nim rozmawiać to w tym temacie mógłby się nie zamykać Edytowane 25 Października 2016 przez Shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) W laserówkach wiatrak raczej nie wpływa na pomiar. Ale mierzenie klienta z ponad 500 metrów to jest paranoja jakaś. A najczęściej mierzą właśnie tak z ponad 200 metrów. Edytowane 25 Października 2016 przez Wurger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Projekt ustawy o możliwości nagrywania policjanta podczas kontrolowania. http://www.parlamentarny.pl/spoleczenstwo/kukiz-15-zlozyl-projekt-nowelizujacy-prawo-drogowe-kontrolowany-moglby-nagrywac-kontrole,16327.html Edytowane 25 Października 2016 przez Shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Projekt pewnie nie przejdzie, ale z tego co wiem teraz też bez problemu mozna nagrywać kontrolę drogową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Projekt pewnie nie przejdzie, ale z tego co wiem teraz też bez problemu mozna nagrywać kontrolę drogową.Zawsze mozesz nagrywać policjanta podczas wykonywania obowiązków służbowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Pojebany projekt... Dodatnie punkty To jak za kilka lat nazbieram plusowych to w następnym roku kalendarzowym będę mógł robić na co tylko będę miał ochote, bo będzie zapas punktów? Nieuzasadnione zatrzymanie uprawnień = 1000 zł dla kierowcy? Jeszcze bardziej kretyńskie... Może w ogóle zlikwidujmy Policje bo po co nam taka z zakajdankowanymi ręcami? Odbierzmy im też broń i radiowozy... Jeśli Kukiz firmuje to swoim nazwiskiem, to całe szczęście że nie głosowałem na niego i bande jego idiotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi