MOHITO Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 9 minut temu, gucio07 napisał: Jeśli chodzi o tego Elektromechanika co piszesz to znajduję się on w Sławkowicach za Wieliczką ma na imię Wojtek tel. 609-281-723 tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość bo nieraz ciężko jest się do niego dodzwonić Otóż nie Miałem na myśli K.Nowaka z Bilczyc (numer znany redakcji z uwagi na Ustawę o O.D.O - podaje na Priva ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SharkS Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 5 godzin temu, MOHITO napisał: robiłem odcięcie w Audi i kilku innych u Elektromechanika który jest zlokalizowany na drodze do Gdowa. Poszukam namiarów jak pasuje . Nie jest to może wielki zakład..ale sa elastyczni, nietuzinkowi i zakłądają dość autorskie rozwiązania z ukryciem włączników włącznie - co moim zdaniem jest ważne . Ceny w zależności od zastosowanych układów elektronicznych minimal 250 zł , potem .."Ony Sky is the limit" Możesz podać namiar , bo narazie się rozglądam i pytam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 4 godziny temu, MOHITO napisał: Otóż nie Miałem na myśli K.Nowaka z Bilczyc (numer znany redakcji z uwagi na Ustawę o O.D.O - podaje na Priva ) Ok myślałem że o tego ci chodzi też jest godny polecenia i robi różne rzeczy więc jakby ktoś coś potrzebował to śmiało mogę go polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 nie sprzedaje ktos przypadkiem ORI 19tek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam, Panowie nie wala się komuś w garażu pokrywka akumulatora. Chętnie bym coś takiego przygarnął za jakiegoś czteropaka. W ASO nowa kosztuje niecałe 40zł, ale niestety ASO mam z drugiej strony miasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Jak coś, to będe w ASO jakoś początkiem tygodnia. Jak mają na magazynie, to mogę wziąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Jak coś, to będe w ASO jakoś początkiem tygodnia. Jak mają na magazynie, to mogę wziąć.To był bym bardzo wdzięcznyPozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Co tu taka cisza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Co tu taka cisza ? Zima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 2 godziny temu, KERCZI napisał: Zima Cuber dalej skubie tęcze czy w końcu pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Je kanapki z serem i kurzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Ale za to pyszne są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdk Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) witam Panowie, macie namiary na kogos w krk kto wyjmie turbo z afn wyczysci kierownice i założy? mam problemy z trybem awaryjnym i ide droga eliminacji, nieszczelnosci sprawdzone, podejrzane wezyki wymienione, egr wyczyszczony, przeplywomierz tez, gruszka wyglada ok, sztanga strzykawką sie porusza ale niewiele, zaworki N poki co nie ruszane, przepał pod 4 tys nie pomógł wiec teraz geometria, tylko ze jak dzwonie do regeneracji turbin to wszyscy chca robic kompleksowo za 700+, wolalbym sprawdzic co bedzie jak po prostu ktos to wyczysci bo poki co oleju malo bierze, turbo wyglada na suche, chmury nie zostawiam... Edytowane 29 Stycznia 2017 przez pdk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) jesli nikt nie bedzie chcial Ci zrobic samego czyszczenia to w ostatecznosci wyczyszcic vnt mozesz sobie sam, ja rozbieralem wczoraj swojego starego awx'a w ktorym tez mialem zapieczona zmienna geometrie, zalewasz benzyna lub plynem do hamulców, wietraka lub dremel z koncowka miekka druciana i jazda, ale wirnika podobno lepiej nie ruszac bo jak sie niedokladnie wyczysci to moze sie po jakims czasie zrobic luz z racji zlego wywazenia: a jakbys chcial to bede miec turbo z AWX'a po regeneracji, swiezynka, bez przebiegu, tylko trzeba kilka pierdołek zmienic zeby siadlo do afn'a. Jakbys mial jakies pytania to zapraszam na PW. Edytowane 29 Stycznia 2017 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdk Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 dzieki @Radekst tylko ze wolałbym sie za to sam nie brać, co jak uwale przewod olejowy albo cos nie pojdzie to bez zaplecza zostane z rozgrzebanym poki co za AWX dzieki, najpierw chce serie odzyskac i zobacze jak to bedzie chodzic widze ze na forum polecaja mobiltech, zadzwonie jutro zobacze co powiedza na taka robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) swoje auto robie w mobiltechu, takze polecam z reszta w piatek zmienialismy u mnie turbo Edytowane 29 Stycznia 2017 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdk Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 to ile tak orientacyjnie biora za turbo wyjecie/wlozenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 witam:hi: Panowie, macie namiary na kogos w krk kto wyjmie turbo z afn wyczysci kierownice i założy? mam problemy z trybem awaryjnym i ide droga eliminacji, nieszczelnosci sprawdzone, podejrzane wezyki wymienione, egr wyczyszczony, przeplywomierz tez, gruszka wyglada ok, sztanga strzykawką sie porusza ale niewiele, zaworki N poki co nie ruszane, przepał pod 4 tys nie pomógł wiec teraz geometria, tylko ze jak dzwonie do regeneracji turbin to wszyscy chca robic kompleksowo za 700+, wolalbym sprawdzic co bedzie jak po prostu ktos to wyczysci bo poki co oleju malo bierze, turbo wyglada na suche, chmury nie zostawiam... Ja robiłem dokładnie tą czynność w S-LINE SERWIS i zapłaciłem 300 złotych. Z usługi byłem bardzo zadowolony. Jakbyś się zdecydował, to podaję numer: Jacek 505 020 220 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) 8 godzin temu, Radekst napisał: swoje auto robie w mobiltechu, takze polecam z reszta w piatek zmienialismy u mnie turbo Radziu czy Ty nie zmieniałeś turba jakiś rok temu ? Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 5 godzin temu, Shadow napisał: Radziu czy Ty nie zmieniałeś turba jakiś rok temu ? Może Radek wymienia turbo razem z olejem i filtrami? Co 10000km lub co roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi