SharkS Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 52 minuty temu, -RamzeS- napisał: Siema landrynki, jest tu ktoś kto może mi sprawdzić Seata po vine ? Pisz do Stanley
Transitpower Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Siema landrynki, jest tu ktoś kto może mi sprawdzić Seata po vine ? Pisz do Gruszki
FANTOMAS Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Siema landrynki, jest tu ktoś kto może mi sprawdzić Seata po vine ?tu ludzie sprawdzają tylko po wódce
Arturoo Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Hi Powitać Pogląd na pewne zainteresowania Ci się trochę zmienił od czasu jak się widzieliśmy ostatnim razem [emoji3]
D4NTE Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Eeeee nie [emoji16]rozbawiło mnie to zdjęcie i przy piątku postanowiłem wrzucić coś dla beki To jeszcze niezłe z okazji dnia ojca [emoji23] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
-RamzeS- Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Kamil dzięki Pozostali no w sumie takich odpowiedzi się spodziewałem
FANTOMAS Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 armagedon miałem nie dużo brakowało a bym jeździł z drzewem na dachu było grubo szczerze to takiej burzy jeszcze nie widziałem
FANTOMAS Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 6 minut temu, -RamzeS- napisał: Kamil dzięki Pozostali no w sumie takich odpowiedzi się spodziewałem nie za ma co
SharkS Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 16 minut temu, -RamzeS- napisał: Kamil dzięki Pozostali no w sumie takich odpowiedzi się spodziewałem Spoko
Redjasper Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) 51 minut temu, FANTOMAS napisał: armagedon miałem nie dużo brakowało a bym jeździł z drzewem na dachu było grubo szczerze to takiej burzy jeszcze nie widziałem nagrałeś to na nową kamerkę? P. S. Tylko, gdy cytujemy kogoś po wpisaniu "ą" wszystko się zaznacza. Przetestowałem i po pisaniu bez cytowania tego problemu nie ma. Edytowane 23 Czerwca 2017 przez Redjasper
Wurger Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 12 minut temu, Redjasper napisał: nagrałeś to na nową kamerkę? P. S. Tylko, gdy cytujemy kogoś po wpisaniu "ą" wszystko się zaznacza. Przetestowałem i po pisaniu bez cytowania tego problemu nie ma. Masz, zasłużyłeś:
Radekst Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Graty Boski kolejnej furki, oby sluzyla dluzej niz pol roku..
SharkS Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Panowie, dużo was jeździ na zloty ? Kurde kiedyś muszę się wybrać...Już tyle na forum jestem, już drugie audi ale nie zawsze praca pozwala :/
boseron Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 No wiec dziękuje za szczere życzenia posiadania furmanki dluzej niż pol roku kilka tygodni szukania bawarki i jest.... miała byc czarna w sedanie miała byc srebrna w combiaku ze szklanym dachem ale obie to przed lifty , w rezultacie wpadła poliftowa na joysticku silnik 3.0 d . Radek widział pierwszy
D4NTE Opublikowano 24 Czerwca 2017 Opublikowano 24 Czerwca 2017 No wiec dziękuje za szczere życzenia posiadania furmanki dluzej niż pol roku [emoji4] kilka tygodni szukania bawarki i jest.... miała byc czarna w sedanie miała byc srebrna w combiaku ze szklanym dachem ale obie to przed lifty , w rezultacie wpadła poliftowa na joysticku silnik 3.0 d . Radek widział pierwszy [emoji4] Gratulacje podjedz na oględziny Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
KERCZI Opublikowano 24 Czerwca 2017 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Po kierownicy to ma z pół miliona...;-)
-RamzeS- Opublikowano 24 Czerwca 2017 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Po kierownicy to ma z pół miliona...;-)Co ty gadasz ? Po 10 tys już się tak wycierają !
boseron Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Po kierownicy to ma z pół miliona...;-) Akurat jestes w błędzie książka prowadzona do samego końca ! Kierownica w bardzo dobrym stanie jak nowa , chyba czas iść do okulisty ! Zanim skrytykujesz zobacz na żywo ! Wiem ze pasek to nie bmw ale postaraj sie zachować powściągliwość
Rekomendowane odpowiedzi