Lukasz_mk2 Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 13 godzin temu, FANTOMAS napisał: Nie pamiętam nicka ale liczę na pamięć w sprawie instalki ETKI jak dasz radę to przywieź ją na jutro to chodzi o mnie???
FANTOMAS Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 7 godzin temu, Lukasz_mk2 napisał: to chodzi o mnie??? NO Będziesz ? ile to zajmuje? dasz radę to zgrać na moją SD czy mam zabrać coś na usb ?
Lukasz_mk2 Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 1 godzinę temu, FANTOMAS napisał: NO Będziesz ? ile to zajmuje? dasz radę to zgrać na moją SD czy mam zabrać coś na usb ? Być będę, ale przyjadę prosto z pracy, a nie mam że sobą komputera, więc dziś nic nie zgramy. Możesz ewentualnie przynieść jakiś dysk to zagram Ci na następnego spota wszystko zajmuje gdzieś koło 60gb
FANTOMAS Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 27 minut temu, Lukasz_mk2 napisał: Być będę, ale przyjadę prosto z pracy, a nie mam że sobą komputera, więc dziś nic nie zgramy. Możesz ewentualnie przynieść jakiś dysk to zagram Ci na następnego spota wszystko zajmuje gdzieś koło 60gb a nie pomyliła ci się ETKA z ELSĄ bo raczej nie wydaje mi się żeby ETKA zajmował aż 60GB tyle to zajmuje ELSA
FANTOMAS Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 Teraz, FANTOMAS napisał: a nie pomyliła ci się ETKA z ELSĄ bo raczej nie wydaje mi się żeby ETKA zajmował aż 60GB tyle to zajmuje ELSA
Lukasz_mk2 Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 13 minut temu, FANTOMAS napisał: Ja mam to wszystko razem na wirtualnej maszynie i ją bym Ci całą zagrał. Jeśli chodzi o samą etykę to muszę poszukać instalki, ale tego i tak dziś przed spotem nie ogarne
Cuber Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Opublikowano 3 Lipca 2018 Ja dziś raczej nie zdążę na spota niestety....
Krzysztof.95 Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 Dzięki Panowie za spot. Wracajac do domu zobaczyłem jak tramwaj na ul. Centralnej chciał wyjechać na asfalt. Jakość straszna...
countryFan Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 Dzięki za spota wczoraj i za ustawienie radia
countryFan Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 12 godzin temu, Krzysztof.95 napisał: Dzięki Panowie za spot. Wracajac do domu zobaczyłem jak tramwaj na ul. Centralnej chciał wyjechać na asfalt. Jakość straszna... Chciał podriftować tylko zapomniał że jedzie tramwajem ?
FANTOMAS Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 12 godzin temu, Krzysztof.95 napisał: Dzięki Panowie za spot. Wracajac do domu zobaczyłem jak tramwaj na ul. Centralnej chciał wyjechać na asfalt. Jakość straszna... pewnie nie miał quattro
FANTOMAS Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 22 minuty temu, countryFan napisał: Dzięki za spota wczoraj i za ustawienie radia niezamaco
countryFan Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 36 minut temu, FANTOMAS napisał: niezamaco
Radekst Opublikowano 7 Lipca 2018 Opublikowano 7 Lipca 2018 nie zalega komus jedna czarna ramka klubowa? bo niestety czas oczekwiania u Jarko na paczke to jak robic zamowienie z aliexpress
OGr Opublikowano 7 Lipca 2018 Opublikowano 7 Lipca 2018 6 minut temu, Radekst napisał: nie zalega komus jedna czarna ramka klubowa? bo niestety czas oczekwiania u Jarko na paczke to jak robic zamowienie z aliexpress Ja mam komplet jak chcesz.
Radekst Opublikowano 7 Lipca 2018 Opublikowano 7 Lipca 2018 Biore, jutro do Ciebie przedzwonie i sie zgadamy
D4NTE Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) Pany poproszę o głos jeśli fota się podoba ✌️ Edytowane 9 Lipca 2018 przez D4NTE
Korton555 Opublikowano 10 Lipca 2018 Opublikowano 10 Lipca 2018 Może mi się uda wpaść na spota, pytanie czy miałby ktoś VCDS'a mam problem z jednym kodowaniem po wyłączeniu auto-stop.
Rekomendowane odpowiedzi