miron78 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 no koledzy wspólczuję - u nas też był żywioł ( Gliwice , Rybnik , Knurów , Ruda Śl, i A4 blisko mnie ) te miejsca nieciekawie miały - a my jeszcze barany zlota o 19.00 mieliśmy - jadąc nic na 10 metrów widać nie było ( tak waliło że na zlota corsą żonki jechałem a A4 w garażu )
Gość TrueOgre Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 no koledzy wspólczuję - u nas też był żywioł ( Gliwice , Rybnik , Knurów , Ruda Śl, i A4 blisko mnie ) te miejsca nieciekawie miały - a my jeszcze barany zlota o 19.00 mieliśmy - jadąc nic na 10 metrów widać nie było ( tak waliło że na zlota corsą żonki jechałem a A4 w garażu ) i to jest postawa godna VIPA
jarko Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Vip na zlocie w corsie Bo jakbyś modem był to byś tigrą przyjeżdżał :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 [br]Dopisany: 15 Sierpień 2008, 22:52 _________________________________________________ale się w tym klubie porobiło [br]Dopisany: 15 Sierpień 2008, 22:53 _________________________________________________mimo że byłem corsą ( to byłem jednym z nielicznych na xenonie )
arson15 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 ale się w tym klubie porobiło nie dlugo to może zamiast spocik audi bedzie spocik opla nasz moderator też teraz kręci opelkiem Ja dzis na spociku będe czarną Tigerką :polew: :polew:
jarko Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 To tylko szaraki bujają się audikami...
Cuber Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Trzeniek ;( Kurcze Ja powiem tak ze na Woli nic nie padało z nieba w centrum okolice rynku głównego tez była cisza :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Koledzy coś mi się opuszczecie w pisaniu cisza I co z tym grilem zapewne jutro się okaże jaka pogoda będzie ale głowa mnie boli
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Co do grila to jutro zobaczymy jaka aura będzie Byłem na zakupach i oglądnąłem niunię po wczorajszym gradobiciu, na szczęście nie ma śladu, twarda sztuka z niej
Tukan Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 No a ja juz dzis mowie ze odpadam z grilla,impreza mi sie własnie zaczeła Wiec na jutro plan jest spanie..Ale za tydzien postaram sie byc na 100%
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Co do grila to jutro zobaczymy jaka aura będzie Byłem na zakupach i oglądnąłem niunię po wczorajszym gradobiciu, na szczęście nie ma śladu, twarda sztuka z niej u mnie tylko małe pęknięcie na przedniej szybie
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 u mnie tylko małe pęknięcie na przedniej szybie uuu to kiszka, rypana pogoda
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 czemu nie odbierasz kom? hehe miałem milczący włączony
irko Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 powiedzcie mi czy tez wam sie blokuje wspomaganie hamulca jak jedziecie na luzie lub na sprzegle sie toczycie czy tylko ja mam uposledzona furmanke? juz ze trzy razy byloby po audiku, moderatorze ty mnie uprzedzaj o takich pulapkach bo ja chce zyc
maki Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 ciekawe powiedzcie mi czy tez wam sie blokuje wspomaganie hamulca jak jedziecie na luzie lub na sprzegle sie toczycie czy tylko ja mam uposledzona furmanke? juz ze trzy razy byloby po audiku, moderatorze ty mnie uprzedzaj o takich pulapkach bo ja chce zyc może serwo pada lub jest nieszczelny przewód a hamulec jaki jest ?
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 powiedzcie mi czy tez wam sie blokuje wspomaganie hamulca jak jedziecie na luzie lub na sprzegle sie toczycie czy tylko ja mam uposledzona furmanke? juz ze trzy razy byloby po audiku, moderatorze ty mnie uprzedzaj o takich pulapkach bo ja chce zyc mnie to sie tylko forum blokuje cholera, wam też tak wolno chodzi ?
kepasa Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 hejka [br]Dopisany: 16 Sierpień 2008, 21:27 _________________________________________________cisza, cisza.. wszyscy walą browara :>
Rekomendowane odpowiedzi