r@do Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Cześć Wszystkim, potrzebuje kogoś w Krakowie kto za rozsądną opłatę pomoże wyciągnąć kod immo ze sterownika. Nie mam zapasowego kluczyka i chciałbym zaprogramować dorobiony (klucz już docięty, ma też czystą "pastylkę" immo). Gdybyście mieli namiary na kogoś z forum kto ogarnia takie tematy to będę wdzięczny. Pozdrawiam
Radekst Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 W dniu 11.01.2019 o 09:55, Cuber napisał: Skrzynia S-tronic naprawaiona i moze byśmy coś w nią wgrali ? Zestaw naprawczy elektorniki + tarczki załatwił wszytskie problemy mojej skrzyni ( dwumas był ok ) smiga teraz jak nówka sztuka z salonu A u mnie z kolei jebla pompa wody, wiec wlatuje kompletny rozrzad z pompa i... tez program
Lopezzz Opublikowano 18 Stycznia 2019 Opublikowano 18 Stycznia 2019 22 godziny temu, r@do napisał: Cześć Wszystkim, potrzebuje kogoś w Krakowie kto za rozsądną opłatę pomoże wyciągnąć kod immo ze sterownika. Nie mam zapasowego kluczyka i chciałbym zaprogramować dorobiony (klucz już docięty, ma też czystą "pastylkę" immo). Gdybyście mieli namiary na kogoś z forum kto ogarnia takie tematy to będę wdzięczny. Pozdrawiam No właśnie, dobry temat. Potrzebuję dorobić kluczyk do Q5
Cuber Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2019 18 godzin temu, Radekst napisał: A u mnie z kolei jebla pompa wody, wiec wlatuje kompletny rozrzad z pompa i... tez program z tego co pamietam to chyba nie tak dawno był wymieniany ......
Radekst Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Ponad 6 lat temu, takze juz sporo czasu minelo.
Cuber Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2019 21 godzin temu, Radekst napisał: Ponad 6 lat temu, takze juz sporo czasu minelo. ups ale czas zapierda.....
Cuber Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2019 3 godziny temu, D4NTE napisał: Powitać
Lukasz_mk2 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Witam, Panowie znajomy jest na kupnie auta dla żony. Wczoraj byliśmy oglądać seata ibize z 2011r. 107kkm przebiegu, silnik 1.2TSI - pierwszy właściciel, salon polska, pełny serwis w aso (potwierdzony wpisami w książkę i bazie seata). Naczytałem się trochę o rozciągających się łańcuchach rozrządu w tym silniku (w tym egzemplarzu przy 60kkm łańcuch wymieniony w ASO) - czy jest się co obawiać takiego auta, czy raczej warto się nim interesować. U nas na forum ludzie piszą o 2.5tdi w B6, że to niby słabe motory, a Ci co mają to jeżdżą i jakoś nie narzekają - może z tymi 1.2TSi jest podobnie?? Auto będzie robiło średnio koło 8 - 10kkm/rok
Cuber Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2019 W dniu 15.01.2019 o 20:37, edraven napisał: Ja jednak nie dojadę, w pracy mnie przytrzymało. ? Będziesz dziś na Spocie ? Jak tak zabrał byś Vagine
edraven Opublikowano 22 Stycznia 2019 Opublikowano 22 Stycznia 2019 W dniu 21.01.2019 o 11:17, Lukasz_mk2 napisał: Witam, Panowie znajomy jest na kupnie auta dla żony. Wczoraj byliśmy oglądać seata ibize z 2011r. 107kkm przebiegu, silnik 1.2TSI - pierwszy właściciel, salon polska, pełny serwis w aso (potwierdzony wpisami w książkę i bazie seata). Naczytałem się trochę o rozciągających się łańcuchach rozrządu w tym silniku (w tym egzemplarzu przy 60kkm łańcuch wymieniony w ASO) - czy jest się co obawiać takiego auta, czy raczej warto się nim interesować. U nas na forum ludzie piszą o 2.5tdi w B6, że to niby słabe motory, a Ci co mają to jeżdżą i jakoś nie narzekają - może z tymi 1.2TSi jest podobnie?? Auto będzie robiło średnio koło 8 - 10kkm/rok Bart własnie zmienił w Octavii łańcuch w tym silniku po 130kkm, strasznie wyrypany, ale jakoś jeździł. Koszty ~1200PLN więc nie jakies zawrotne, nawet jeśli przyjedzie zmienić to nie traktować tego jak karę tylko normalną czynność serwisową. a poza tym motor całkiem sensowny do normalnego przemieszczania się. Mało pali, do tego dosyć dobra elastyczność.
edraven Opublikowano 22 Stycznia 2019 Opublikowano 22 Stycznia 2019 3 godziny temu, Cuber napisał: Będziesz dziś na Spocie ? Jak tak zabrał byś Vagine Postaram się przyjechać, ale nie gwarantuję.
Cuber Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2019 10 godzin temu, edraven napisał: Postaram się przyjechać dzieki dzieki za spota
Marcin_K Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Witam, wymieniał ktoś żarówki w środku na ledowe? Gdzie kupowaliście? Na forum piszą że Tomnik ma jakościowe dobre zestawy. Ktoś coś? Dzięki
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2019 20 godzin temu, Marcin_K napisał: Witam, wymieniał ktoś żarówki w środku na ledowe? Gdzie kupowaliście? Na forum piszą że Tomnik ma jakościowe dobre zestawy. Ktoś coś? Dzięki Jak fura po programie ?
Radekst Opublikowano 26 Stycznia 2019 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Wszyscy programy robia ? ja tez juz po
Marcin_K Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 U mnie sopko tl;ko nie zdążyłem się nacieszyć żona kuzyna wyjeb... ła mi w prawy przód poszła lampa zderzak felga spryski i kto wie co jeszcze Co do programu wypluło 170 koni i 370 niutonów jak na multitronik wystarczająco
Rekomendowane odpowiedzi