Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim, potrzebuje kogoś w Krakowie kto za rozsądną opłatę pomoże wyciągnąć kod immo ze sterownika. Nie mam zapasowego kluczyka i chciałbym zaprogramować dorobiony (klucz już docięty, ma też czystą "pastylkę" immo). Gdybyście mieli namiary na kogoś z forum kto ogarnia takie tematy to będę wdzięczny. Pozdrawiam 

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 11.01.2019 o 09:55, Cuber napisał:

Skrzynia S-tronic naprawaiona i moze byśmy coś w nią wgrali ? :)  

Zestaw naprawczy elektorniki + tarczki załatwił wszytskie problemy mojej skrzyni  ( dwumas był ok )  smiga teraz jak nówka  sztuka z salonu :) 

A u mnie z kolei jebla pompa wody, wiec wlatuje kompletny rozrzad z pompa i... tez program :decayed:

Opublikowano
22 godziny temu, r@do napisał:

Cześć Wszystkim, potrzebuje kogoś w Krakowie kto za rozsądną opłatę pomoże wyciągnąć kod immo ze sterownika. Nie mam zapasowego kluczyka i chciałbym zaprogramować dorobiony (klucz już docięty, ma też czystą "pastylkę" immo). Gdybyście mieli namiary na kogoś z forum kto ogarnia takie tematy to będę wdzięczny. Pozdrawiam 

No właśnie, dobry temat. Potrzebuję dorobić kluczyk do Q5

Opublikowano
18 godzin temu, Radekst napisał:

A u mnie z kolei jebla pompa wody, wiec wlatuje kompletny rozrzad z pompa i... tez program :decayed:

z tego co pamietam to chyba nie tak dawno był wymieniany ......

Opublikowano

Ponad 6 lat temu, takze juz sporo czasu minelo.

Opublikowano
21 godzin temu, Radekst napisał:

Ponad 6 lat temu, takze juz sporo czasu minelo.

ups ale czas zapierda..... 

Opublikowano

Powitać :hi::kawa:

Opublikowano
3 godziny temu, D4NTE napisał:

Powitać :hi::kawa:

:hi:

Opublikowano

Witam,

Panowie znajomy jest na kupnie auta dla żony. Wczoraj byliśmy oglądać seata ibize z 2011r. 107kkm przebiegu, silnik 1.2TSI - pierwszy właściciel, salon polska, pełny serwis w aso (potwierdzony wpisami w książkę i bazie seata). Naczytałem się trochę o rozciągających się łańcuchach rozrządu w tym silniku (w tym egzemplarzu przy 60kkm łańcuch wymieniony w ASO) - czy jest się co obawiać takiego auta, czy raczej warto się nim interesować. U nas na forum ludzie piszą o 2.5tdi w B6, że to niby słabe motory, a Ci co mają to jeżdżą i jakoś nie narzekają - może z tymi 1.2TSi jest podobnie?? Auto będzie robiło średnio koło 8 - 10kkm/rok

Opublikowano
W dniu 15.01.2019 o 20:37, edraven napisał:

Ja jednak nie dojadę, w pracy mnie przytrzymało. ?

Będziesz dziś na Spocie ? Jak tak zabrał byś Vagine ;) 

Opublikowano
W dniu 21.01.2019 o 11:17, Lukasz_mk2 napisał:

Witam,

Panowie znajomy jest na kupnie auta dla żony. Wczoraj byliśmy oglądać seata ibize z 2011r. 107kkm przebiegu, silnik 1.2TSI - pierwszy właściciel, salon polska, pełny serwis w aso (potwierdzony wpisami w książkę i bazie seata). Naczytałem się trochę o rozciągających się łańcuchach rozrządu w tym silniku (w tym egzemplarzu przy 60kkm łańcuch wymieniony w ASO) - czy jest się co obawiać takiego auta, czy raczej warto się nim interesować. U nas na forum ludzie piszą o 2.5tdi w B6, że to niby słabe motory, a Ci co mają to jeżdżą i jakoś nie narzekają - może z tymi 1.2TSi jest podobnie?? Auto będzie robiło średnio koło 8 - 10kkm/rok

Bart własnie zmienił w Octavii łańcuch w tym silniku po 130kkm, strasznie wyrypany, ale jakoś jeździł. Koszty  ~1200PLN więc nie jakies zawrotne, nawet jeśli przyjedzie zmienić to nie traktować tego jak karę tylko normalną czynność serwisową. a poza tym motor całkiem sensowny do normalnego przemieszczania się. Mało pali, do tego dosyć dobra elastyczność. 

Opublikowano
3 godziny temu, Cuber napisał:

Będziesz dziś na Spocie ? Jak tak zabrał byś Vagine ;) 

Postaram się przyjechać, ale nie gwarantuję.

Opublikowano
10 godzin temu, edraven napisał:

Postaram się przyjechać

dzieki :)

dzieki za spota :)

Opublikowano

Witam,

wymieniał ktoś żarówki w środku na ledowe? Gdzie kupowaliście? Na forum piszą że Tomnik ma jakościowe dobre zestawy. Ktoś coś? Dzięki

Opublikowano
20 godzin temu, Marcin_K napisał:

Witam,

wymieniał ktoś żarówki w środku na ledowe? Gdzie kupowaliście? Na forum piszą że Tomnik ma jakościowe dobre zestawy. Ktoś coś? Dzięki

Jak fura po programie ?  :D

Opublikowano

Wszyscy programy robia ?

ja tez juz po

Opublikowano

I jak wrażenia? ?

Opublikowano

za***iście, zupelnie inne auto ?

Opublikowano

Ile hamowania pokazała? 

Opublikowano

U mnie sopko tl;ko nie zdążyłem się nacieszyć żona kuzyna wyjeb... ła mi w prawy przód poszła lampa zderzak felga spryski i kto wie co jeszcze :(

Co do programu wypluło 170 koni i 370 niutonów jak na multitronik wystarczająco :)