jarko Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 inna nie miała oznaczeń silnika i miała dwa wydechy. A jesteś pewien że ramki z .eu :?: i na Krakowskich tablicach :?:
Kr54321 Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 ja się kręciłem w okolicy z rana
gzrybol Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 a nie zapierdzielał za Toba granatowe B5 ?
jarko Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 ja się kręciłem w okolicy z rana No tak, na spotach sie nie bywa to koledzy autka nie znają
Kr54321 Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 a nie zapierdzielał za Toba granatowe B5 ? mało powiedziane chyba mam rysy na zderzaku :>
gzrybol Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 ehhehehe Myślałem ze się pościgam ale ja mam tylko 145 kucy a nie 200 no i szan nie było
gzrybol Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Jasne ehehhe a tak ogulnie to czemu dałes sie wyprzedzic?
Kr54321 Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 bo jestem jak zwykle uprzejmy ...i chcialem zobaczyc czy masz ramki pod tablicą
gzrybol Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 No ramek nie mam jeszce ale widziałem że Ty masz. W pierwszym momencie myślałem że to Cuber gna ale on ma oznaczenia sinika na tylnej kapie.
Kr54321 Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 No tak, na spotach sie nie bywa to koledzy autka nie znają mam je od tygodnia :gwizdanie: gzrybol raczej ramkę którą uratowałem z poprzedniego autka, niestety ta z przodu się połamała - zamówiłem sobie nowy model i czekam na listonosza
jarko Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 W pierwszym momencie myślałem że to Cuber gna ale on ma oznaczenia sinika na tylnej kapie. Nie ma http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_cubrowoz_b7_30_tdi_q_sline-t42545.0.html No tak, na spotach sie nie bywa to koledzy autka nie znają mam je od tygodnia :gwizdanie: No to najwyższy czas sie pochwalić
gzrybol Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 aha ale przynajmniej wiem skąd to odejście miałeś 3,0 to nie 1,9
jarko Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Siemasz Janusz Mam małą zagadkę dla Ciebie Zaraz wstawię...[br]Dopisany: 02 Październik 2008, 21:03_________________________________________________ prawie codziennie widzę B5 2,5 TDI na os. Piastów obok przychodni...niestety nie wiem czyja to (szara na fajnych aluskach) - ma podkładki pod tablice klubowe Kojarzysz taką bryczkę :?: Kolega co widział - Sebo83 - zapewne też z tej okolicy
nex Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Jarus nie jezdze kolo przychodni ale szarej 2.5 nie znam, jedynie granatowa 2.5 TDI czesto na boh wrzesnia stoi i czesto ja widze na drodze - ksenon chyba 8000 bo wali niebieskim ostro. Kiedys gadalem z kolesiem i cos ma ja dlubana, ale to bylo jakis czas temu
Wąski Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Grześ coś ostatnio mnie zaniedbujesz chętnie ale ma juniora i to jeszcze chorego szkoda gadać Widzę że strasznie dużo nowych kolegów ostro śmiga po mieście.Tylko coś mało nas na spotach :gwizdanie:
jarko Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Jarus nie jezdze kolo przychodni ale szarej 2.5 nie znam, jedynie granatowa 2.5 TDI czesto na boh wrzesnia stoi i czesto ja widze na drodze - ksenon chyba 8000 bo wali niebieskim ostro. Kiedys gadalem z kolesiem i cos ma ja dlubana, ale to bylo jakis czas temu Tak pytam, jakby co Widzę że strasznie dużo nowych kolegów ostro śmiga po mieście.Tylko coś mało nas na spotach :gwizdanie: Jak to mało :?: Jak już coś to starzy bywalcy zawodzą, bo nowi to co spota się pokazują Jak sięgam pamięcią to przez 3 ostatnie spoty ktoś nowy do Nas zawitał
nex Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 ja w ta niedziele chyba nie dam rady
jarko Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 ja w ta niedziele chyba nie dam rady Spoko, spoty są co niedzielę Wpadaj kiedy tylko możesz
Rekomendowane odpowiedzi