fiszmenbrzeg Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Gronczo daj jakiś numer gg to się zgadamy co i jak
bobek84 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 gronczo podziwiam cie ze sie tego podjales,jesli ci to wypali to mozesz niezla kase na tym przyciac
ookon Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 powiedzcie czy PowerBass L-60C będą lepsze od PowerBass S-6C?pozdrawiam
migdalek1985 Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Czy ktos motował głosniki w tylnich drzwiach ? sa takiego gołę wiec cos pasowałoby z nimi zrobic
Gość matiw Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 wszystko fajnie tylko nikt nie wziął pod uwagę tego,że głośniki siedza pod tapicerką która pracuje wraz z basem psując cały efekt i na co to wszystko
Kowi87 Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 wszystko fajnie tylko nikt nie wziął pod uwagę tego,że głośniki siedza pod tapicerką która pracuje wraz z basem psując cały efekt i na co to wszystko głosniki nie są przymocowane do tapicerki wiec tapicerka nie gra z głosnikami :gwizdanie: to że bedzie wpadać w rezonans to normalna sprawa :gwizdanie:
amadeusz_mdx Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 witam, niebawem bo w przyszły weekend mam zamiar zrobić wygluszenie drzwi i zalożyć nowe glosniki HELIX BLUE 165mm, mam tylko pytanko; żeby lepiej graly powininem dokupić do nich jakieś zwrotnice bo jak kupilem ich nie bylo i ile mniej więcej maty APP w metrach powinienem nabyć? pozdrawiam
gronczo Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 ja na na wygłuszenie drzwi po zewnątrz zużyłem 4 sztuki maty bitumicznej o wymiarach 50 x 25 cm na wewnętrzną warstwę zużyłem 5 sztuk mat czyli razem 9 na jedne drzwi. wszystko masz opisane w linku poniżej: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_montaz_caraudio_sedan-t81221.0.html
Pulpit Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 odgrzeję trochę kotleta czy macie może jakieś wymiary, schematy czy cokolwiek gdzie są te wymiary płytki do podłożenia pod pierścień MDF ??
Kowi87 Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Pany mam głosniki z tylnych drzwi seryjne 165, ale głobokosc jest prawie 67mm, jak myślicie warto sie tym interesować i montować na przód
moskal Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Pany mam głosniki z tylnych drzwi seryjne 165, ale głobokosc jest prawie 67mm, jak myślicie warto sie tym interesować i montować na przód nie warto , jest kupa lepszych głośników za dobrą kase z lepszym brzmieniem http://allegro.pl/dls-k6-kurier-gratis-i1276340844.html
Kowi87 Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Pany mam głosniki z tylnych drzwi seryjne 165, ale głobokosc jest prawie 67mm, jak myślicie warto sie tym interesować i montować na przód nie warto , jest kupa lepszych głośników za dobrą kase z lepszym brzmieniem http://allegro.pl/dls-k6-kurier-gratis-i1276340844.html moskal ja wiem ze jest kupa takich, ale te mam za frajer leżą sobie od roku w garażu, wiec nie musze wydawać kasy narazie, a z czasem bym je wydupcył na rzecz nowych lepszych i z wyciszeniem chyba spróbuje je jakos zaadoptować do siebie
moskal Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Pany mam głosniki z tylnych drzwi seryjne 165, ale głobokosc jest prawie 67mm, jak myślicie warto sie tym interesować i montować na przód nie warto , jest kupa lepszych głośników za dobrą kase z lepszym brzmieniem http://allegro.pl/dls-k6-kurier-gratis-i1276340844.html moskal ja wiem ze jest kupa takich, ale te mam za frajer leżą sobie od roku w garażu, wiec nie musze wydawać kasy narazie, a z czasem bym je wydupcył na rzecz nowych lepszych i z wyciszeniem chyba spróbuje je jakos zaadoptować do siebie opłaca sie bawić w półśrodki ??? ja bym od razu wyciszył , włożył konkret głośnik i spokój
slepy Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Pany mam głosniki z tylnych drzwi seryjne 165, ale głobokosc jest prawie 67mm, jak myślicie warto sie tym interesować i montować na przód nie warto , jest kupa lepszych głośników za dobrą kase z lepszym brzmieniem http://allegro.pl/dls-k6-kurier-gratis-i1276340844.html moskal ja wiem ze jest kupa takich, ale te mam za frajer leżą sobie od roku w garażu, wiec nie musze wydawać kasy narazie, a z czasem bym je wydupcył na rzecz nowych lepszych i z wyciszeniem chyba spróbuje je jakos zaadoptować do siebie opłaca sie bawić w półśrodki ??? ja bym od razu wyciszył , włożył konkret głośnik i spokój dokładnie, wsytaw je na sprzedaz, i kup coś konkretnego, szkoda twojej roboty
Kowi87 Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Dobra skoro jest was wiecej tego zdania to wrzucam na handel
slepy Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Dobra skoro jest was wiecej tego zdania to wrzucam na handel szkoda się paprać, dozbieraj kasy i zrób już kompleksowo
igore36 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 a ja mam takie pytanie, po co dawaj 2 panele? kazdy daje 1 panel pod spod o grubosci 20mmm, potem na niego drugi panel wezszy 10mm. Nie lepiej dac odrazy jeden? powiedzmy 15mm?
zdzis Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Bo tak rozwiązał montaż tych "paneli" jeden trzyma od spodu drugi na wierzchu i wszystko w kupie. Choć trochę amatorsko, jestem ciekaw jak z wytrzymałością tej konstrukcji bo wygląda mało stabilnie. Chyba byłoby lepiej wbudować tam pudełko bo w takim przypadku za komorę robi przestrzeń wypełniona różnymi dziwnymi rzeczami które nie regularnie bawią się dźwiękiem. I jak kolega chce tak bass to niech wstawi sobie tubę na pół bagażnika :/
Rekomendowane odpowiedzi