Reggi Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2008 no i ? co to ma za znaczenie płacisz tak samo tylko podajesz pin tylko mam ustawioną karte na podpis nie na pin . Ale nie o tym temat
slaweq Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 no i ? co to ma za znaczenie płacisz tak samo tylko podajesz pin tylko mam ustawioną karte na podpis nie na pin . Ale nie o tym temat No ale jakie to ma znaczenie czy podpis czy pin Płacisz karta i to sie liczy... Tankuje na shell lub statoil, wczoraj na shell widzialem po 3.95 w Rzeszowie.
PABLO Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ja tankuje na shellu 98 V-Power lub BP 98 Premium i jest wielka róznica w porównaniu np. z paliwem z carrefoura, niby maja najtansze ale porażka. A mój znajomy zawsze tankuje V-Power Racing bo twierdzi ze ma 100 oktanów i przybywa mu kucyków. Basta
tropico Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 ale co do v-power'a diesla to ten oferowany na stacjach w zachodniej części kraju pochodzi z niemieckich rafinerii a nie z orlenu także różnica jest ...
Gość rob Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 ja tankuje na rafinerii i nie narzekam
Smoczyca Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Od święta BP, zazwyczaj Neste (ostatnio chyba 4,09), jak akurat jestem w okolicy to Bliska, ostatnio 3,89 : )
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 a ja jak sobie nie pomylę i nie zatankuję PB to leję VervęON
miro_x Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 A ja tankuję tylko na BP ale bez jakichś szczególnych przesłanek. Po prostu mają dobre ceny (ostatnio 3,95) a paliwa z Auchan jakoś mnie nie przekonują.
Nowak_zg Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 tankuje wszedzie byle zeby byla firma znana a nie stacja no name. 3zl na baku mi nie robi roznicy ..... tankuje tam gdzie mam po drodze przewaznie Orlen, Jet, Apexim AB, Statoil, BP.... Jet ma fajne ceny dzis 3.85za 1l ropki czyli ok 10-15gr taniej niz inne stacje a paliwo chyba tej samej jakosci.
Michas Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 i jeszcze jedno - płacąc kartą płatniczą na neste obcinaja ci 5gr na litrze i przy pełnym baku dostajesz na loda na patyku , dokładnie jak na LOTOSIE .... karte w gazetach dają, a ludzie się łapią... rozumie jakby było 50groszy na litrze , ale 5gr.... policz sam...o d*** rozbić takie promocje
Robert31 Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Ja tankuje przewaznie Verve Orlenowska i powiem wam ze nie nazekam nigdy nie bylo problemu-drogo bo drogo ale idzie to przełknac
Przemots Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Odgrzewam kotleta Mamy początek Lipca i cene poszły mocno w górę w porównaniu do ostatniego posta z lutego.ON po 4.85zł a na NESTE nie wiele taniej.Ja tankuje na NESTE długi czas i jest OK.
Hugo Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Odgrzewam kotleta Mamy początek Lipca i cene poszły mocno w górę w porównaniu do ostatniego posta z lutego.ON po 4.85zł a na NESTE nie wiele taniej.Ja tankuje na NESTE długi czas i jest OK. Wpadaj do Lublina.Wczoraj lałem na Neste ON po 4,44
T-żółw Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 teraz na Neste jest przy tankowaniu kartą -5 gr :th: :th:
Patrykbor Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Może mnie zaraz zlinczujecie ale ja wychodzę z założenia jeżeli stać mnie na samochód to stać mnie paliwo niezależnie od ceny . Lecz ceny są jakie i trzeba z tym żyć . ;( :shocked:
Piechol Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Może mnie zaraz zlinczujecie ale ja wychodzę z założenia jeżeli stać mnie na samochód to stać mnie paliwo niezależnie od ceny . Lecz ceny są jakie i trzeba z tym żyć . ;( :shocked: Niby masz rację Ale temat jest o tym gdzie lać najtaniej, bo "skoro nie ma różnicy, to po co przepłacać..." i o to tu chodzi, gdzie lać w miarę tanio a dobre paliwo :th:
Rekomendowane odpowiedzi