Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tylne światła LED do Audi A4 B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jakieś takie lipne te światła, miron78 ma lepsze z A6 :naughty:

Troche "dziwnie" wyglądają ale te u mirona78 są do avanta, a te do sedana. Nie zapominajcie u użytkownikach sedanów :)

Opublikowano

Troche "dziwnie" wyglądają ale te u mirona78 są do avanta, a te do sedana. Nie zapominajcie u użytkownikach sedanów :)

dokładnie Hammer - te z A6 to sedana nie pasują - Basior te lampki tylne są :good: tymbardziej że na żywo pewnie 2x lepiej wyglądają - efekt pewnie będzie jak w A3 sportback czy S8 :good:

Opublikowano

Oczywiście ba$ior :> do sedana jak najbardziej ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Napisze tylko tyle, to jest właśnie powód dla którego warto było jechac do Essen. Lampy na razie w jednym egzemplarzu, prototyp. Ze strony również wycofali i nie można kupic tych z diodami po jednej stronie. W sprzedaży beda w lutym 2010. Są za***iste i z pewnością je kupię.

om6hizyd.th.jpg

Opublikowano

Napisze tylko tyle, to jest właśnie powód dla którego warto było jechac do Essen. Lampy na razie w jednym egzemplarzu, prototyp. Ze strony również wycofali i nie można kupic tych z diodami po jednej stronie. W sprzedaży beda w lutym 2010. Są za***iste i z pewnością je kupię.

om6hizyd.th.jpg

naprawdę ładnie wyglądają - ciekawe co będzie świeciło jako STOP

W B6 miałem ledy z firmy DEC ( bo te chyba też są jak się nie mylę ) i z wykonania jak i spasowania byłem mega zadowolony :good:

Opublikowano

om6hizyd.th.jpg

naprawdę ładnie wyglądają - ciekawe co będzie świeciło jako STOP

W B6 miałem ledy z firmy DEC ( bo te chyba też są jak się nie mylę ) i z wykonania jak i spasowania byłem mega zadowolony :good:

Lampy na live są za***iste. MIstrzostwo świata, ale niestety znów do lutego trzeba poczekać

Opublikowano

om6hizyd.th.jpg

Fajne i prawie jak te z A6 ale powiem Ci, że na prototypie się skończy albo wyjdą takie do sprzedaży że stop w lampach w klapie nie będzie świecić podczas hamowania. Podobnie jak w tych co już zrobili

http://shop.dectane.de/product_info.php?info=p16514_led-rueckleuchten-audi-a4-avant-05-08---red-crystal.html

Opublikowano

A dlaczego niby stop w klapie nie świecił?

Opublikowano

om6hizyd.th.jpg

Fajne i prawie jak te z A6 ale powiem Ci, że na prototypie się skończy albo wyjdą takie do sprzedaży że stop w lampach w klapie nie będzie świecić podczas hamowania. Podobnie jak w tych co już zrobili

http://shop.dectane.de/product_info.php?info=p16514_led-rueckleuchten-audi-a4-avant-05-08---red-crystal.html

Tak tylko czy te o których wspomniałęś widziałes gdzieś na żywo? Nikt nigdzie nie widział żadnego zdjęcia oprócz tego które mogłobyć zrobione w photoshopie.Essen motor show to są za poważne targi żeby ta firma zepsuła sobie reputację[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 21:43_________________________________________________

A od kiedy przy włączeniu świateł pozycyjnych stop ma świecić?

Opublikowano

bo diody były tylko w części zewnętrznej :)

Opublikowano

A gdzie niby napisałem, że chodzi mi o światła pozycyjne? Odnisłem się do postu H4mm3r-a:

... albo wyjdą takie do sprzedaży że stop w lampach w klapie nie będzie świecić podczas hamowania.

Opublikowano

firma zepsuła sobie reputację[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 21:43_________________________________________________

Niewiem jak w limuzynie ale w avancie stop w lampach w klapie nie świeci i nie jest to wina lampy tylko brak kabla i taka poważna firma nie będzie Ci rezać tylnej klapy żeby Ci świecił cały stop jak w A6. Miron wie o czym mówię :wink4:

Opublikowano

firma zepsuła sobie reputację[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 21:43_________________________________________________

Niewiem jak w limuzynie ale w avancie stop w lampach w klapie nie świeci i nie jest to wina lampy tylko brak kabla i taka poważna firma nie będzie Ci rezać tylnej klapy żeby Ci świecił cały stop jak w A6. Miron wie o czym mówię :wink4:

.......... wiem :)[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 21:57_________________________________________________Koledzy - jeżeli chodzi o lapki pokazane przez Patroxa - nie wiemy jak został tam stop rozwiązany - z czasem się dowiemy :wink4:

skoro ledy są w części zarówno wew. jak i zew. to pewnie stop będzie rozwiązany tak jak powinien :wink4:

Opublikowano

om6hizyd.th.jpg

panowie :dance: w końcu :kox: ja mogę czekać i do kwietnia :wink4: zobaczymy jak to rozwiążą gdy pojawi się na rynku teraz nie ma co gdybać

Opublikowano

A gdzie niby napisałem, że chodzi mi o światła pozycyjne? Odnisłem się do postu H4mm3r-a:

... albo wyjdą takie do sprzedaży że stop w lampach w klapie nie będzie świecić podczas hamowania.

sorki malik, nie doczytałem. kurza ślepota na oczy mi sie rzuciła. :> :> :>

Opublikowano

nooo.. jeśli lampki wejdą do sprzedazy i będą świecić tak jak w a6 to je napewno kupie :good: :good: :good:

Opublikowano

http://www.audizine.com/forum/showthread.php?p=4610188

Talked to Dectane yesterday. The new tails will be available in January. Will cost around 250Euros. :)

Opublikowano

IMG_8313Large.jpg

:kox:

Opublikowano

Patrox jeszcze jedna sprawa :gwizdanie: jak widzisz zdjęcie które tu wstawiłeś pokazuje avanta z ledami, a jak dobrze widzę to Ty masz limuzynę, więc w Twoim przypadku będą nici ledów...

Opublikowano

Patrox jeszcze jedna sprawa :gwizdanie: jak widzisz zdjęcie które tu wstawiłeś pokazuje avanta z ledami, a jak dobrze widzę to Ty masz limuzynę, więc w Twoim przypadku będą nici ledów...

Nie koniecznie, czytalem na forum z w DE, ze gosc ktory zrobil te fotki w Essen rozmawial z przedstawicielem i do limuzyny tez pojawia sie lampy z ledami tyle ze pozniej (polowa 2010).