STANIV Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (4) ale odłącz czarną wkładkę i zobacz pod spodem masz dodatkowe łączenie z ledami
RS Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 I znów c**j strzelił dectane po 7 miesiącach. Z tej firmy juz nic nie kupię. Chociaż maja ostatnio w swej ofercie neony a'la A3 sportback FL, to sie juz nie skusze. Wraca ORI.
siivvy Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (4) ale odłącz czarną wkładkę i zobacz pod spodem masz dodatkowe łączenie z ledami dzięki, zrobiłem tak jak mówiłeś i dobrze bo akurat pod (4) nie było żadnego kabelku. Z tych pozostalych wychodzil czarny, czerwony i pomaranczowy
kanu Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Takie pytanie czy w tych lampach Dectane tylnych do B7 próbował ktoś zmienić LEDy na inne, bo jak widać te Tajwańskie wkłady są jakieś kiepskiej żywotności... u mnie po roku padł stop lewy reszta się świeciła... Rozbierał to ktoś i patrzył jak to z upgrejdować, nie mówię tu o rezaniu wkładów z A6 tylko o przelutowaniu np samych LEDów lub co tam może być
RS Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Mi tez padla linijka z prawej lampy- spodnia. Nie mam juz sily do nich dzwonic. Jak ktos chce to opchne je okazyjnie.
kanu Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Najgorsze jest rozpatrywanie reklamacji, które trwa tygodniami... ja nie wiem czemu nie mają zapasu na magazynie do ewentualnych wymian reklamacyjnych...
marcintuchola Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Jeżeli chodzi o tylne lampy LED do b7 to mi już świecą prawie rok i poprzedniej właścicielce też trochę poświeciły, tylko to nie sa Dectane tylko Angel Eyes
RS Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 no dobra.... ...to wam pokaze co mi po glowie chodzi.... :decayed: https://www.dectane.de/product_info.php?info=p71677_led-rueckleuchten-audi-a4-avant-b7-04-08-black-smoke.html&XTCsid=3c706087cd7eaf6ba41ca9a4582f4345
kanu Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 widzę, że w porównaniu do poprzednich modułów "oporowych" już nie bawią się w zalewanie w plastikowe prostokątne obudowy ciekawe jaką to będzie miało trwałość... choć na LEDach tylko pozycja i światełko stop wg opisu...
marcintuchola Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 nie mam dobrego aparatu ale świeci prawie jak ori a6
H4mm3R Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 nie mam dobrego aparatu ale świeci prawie jak ori a6 No właśnie prawie
danielo Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 nie mam dobrego aparatu ale świeci prawie jak ori a6 No właśnie prawie A prawie to za***ista różnica
rafik793 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Witam, czy ma ktoś z Was opinie o ledach firmy DEPO do Avanta, jak świecą i czy nie padają ledy? PS. Widziałem piękne lampy kolegów z forum ( te od A6), ale sam nie podołam tego. A może macie namiary na kogoś, kto by się podjął tego?
kanu Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 no dobra.......to wam pokaze co mi po glowie chodzi.... :decayed: https://www.dectane.de/images/product_images/popup_images/ra16klbs_5.jpg https://www.dectane.de/product_info.php?info=p71677_led-rueckleuchten-audi-a4-avant-b7-04-08-black-smoke.html&XTCsid=3c706087cd7eaf6ba41ca9a4582f4345 i jak porwałeś się na nie, kupiłeś, zamontowałeś?? ja już mam 3 komplet Dectane... pierwszy był clear, walnięty był od razu po zakupie, odesłałem, drugi był dymiony pojeździł około roku i padł lewy stop, teraz mam red Ledy i póki co odpukać dają radę...
rafik793 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 No to lipa z tymi Dectane:...Ciekawe jak z tymi :LAMPY DIODOWE AUDI A4 B7 04-08 AVANT RED WHITE LED (2970571322) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Niby DEPO, ale pewnie i tak China, więc mam trochę obaw o nie. Najlepsze te rzeźbione z A6, bo dioda dużo mocniejsza. Jeszcze wycinki bym się podjął, ale co do elektryki, to nie wiem jak się za to zabrać, niestety:wallbash:
RS Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 no dobra.......to wam pokaze co mi po glowie chodzi.... :decayed: https://www.dectane.de/images/product_images/popup_images/ra16klbs_5.jpg https://www.dectane.de/product_info.php?info=p71677_led-rueckleuchten-audi-a4-avant-b7-04-08-black-smoke.html&XTCsid=3c706087cd7eaf6ba41ca9a4582f4345 i jak porwałeś się na nie, kupiłeś, zamontowałeś?? ja już mam 3 komplet Dectane... pierwszy był clear, walnięty był od razu po zakupie, odesłałem, drugi był dymiony pojeździł około roku i padł lewy stop, teraz mam red Ledy i póki co odpukać dają radę... nie porwalem sie Bylem na targach w essen a na ich stoisku nie mieli ich nawet do pokazania- rok temu to mieli prawie wszystkie wersje. Wiel olalem temat puki co. Aktualnie mody przy aucie wstrzymane ze wzgledu na remont na chacie.
kanu Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 chyba tajwańska linia produkcyjna się nie popisała...
boseron Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 ja mam u siebie rzeźbione z A6 i świecą za***iście ale zewnętrzne błotnikowe nie są szczelne i parują przez co ledy juz raz naprawiałem, musze kupić nowe lampy błotnikowe i przełożyc ledy jeszcze raz, nie wolno ciąć lam na obwodzie tylko z tyłu plastik.
Rekomendowane odpowiedzi