Łepski Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 A mi wyskakuję błędne hasło/login przy próbie logowania. Ale ja mam HD2 Więc pewnie dlatego nicht funktionieren:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Panowie jest jakas mozliwosc zakupu aplikacji na sklep play poza karta kredytowa lub debetowa bo ani takiej ani takiej nie posiadam ... nie mozna jakos inaczej zrobic przelewu czy cos. ????? Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Nie ma innej Wysłane z prodiża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makovic Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Panowie jest jakas mozliwosc zakupu aplikacji na sklep play poza karta kredytowa lub debetowa bo ani takiej ani takiej nie posiadam ... nie mozna jakos inaczej zrobic przelewu czy cos. ?????Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4 Jest coś takiego np w bz wbk jak karta internetowa (może pomyliłem nazwę ale generalnie sam to używam). Co prawda to też karta ale bardziej pre-paid. Podpinasz ja pod konto Google i działa. Sama karta nawet na allegro kosztuje parę PLN. Dosłownie. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ale masz jakąś kartę w ogóle? Bo teraz chyba już większość kart umożliwia zakup w internecie, mimo że nie są kredytowe czy debetowe. Sprawdź w swoim banku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makovic Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ale masz jakąś kartę w ogóle? Bo teraz chyba już większość kart umożliwia zakup w internecie, mimo że nie są kredytowe czy debetowe.Sprawdź w swoim banku. Ja mam karty i takie i takie ale wolę zachować jakiś minimalny zdrowy rozsądek i w świetle tego co magicy potrafią zrobić z danymi dostępnymi w necie wolałem podpiąć kartę o której pisałem wyżej. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Panowie jest jakas mozliwosc zakupu aplikacji na sklep play poza karta kredytowa lub debetowa bo ani takiej ani takiej nie posiadam ... nie mozna jakos inaczej zrobic przelewu czy cos. ?????Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4 Jest coś takiego np w bz wbk jak karta internetowa (może pomyliłem nazwę ale generalnie sam to używam). Co prawda to też karta ale bardziej pre-paid. Podpinasz ja pod konto Google i działa. Sama karta nawet na allegro kosztuje parę PLN. Dosłownie. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 To jest najlepszy pomysl. Wysłane z prodiża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ale masz jakąś kartę w ogóle? Bo teraz chyba już większość kart umożliwia zakup w internecie, mimo że nie są kredytowe czy debetowe.Sprawdź w swoim banku. Ja mam karty i takie i takie ale wolę zachować jakiś minimalny zdrowy rozsądek i w świetle tego co magicy potrafią zrobić z danymi dostępnymi w necie wolałem podpiąć kartę o której pisałem wyżej. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 No to faktycznie pod konto podepnij sobie kartę internetową/prepaidową i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Mi też 4 nie chce się łączyć z serwerem forum:kwasny: Usunąłem gada:thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesiekM Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 A u mnie łączy się bez żadnych problemów Wysłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 U mnie wszystko poszło bez najmniejszych problemów. Tylko czasami jak próbuje wejść z poziomu widgeta to wyskakuje mi komunikat "brak połączenia" ale po ponownej próbie łączy bez problemu Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 A mi działa lux, z 2 przelogowałem się do 4 i mam wszystkie fora bez ponownej zabawy z ustawieniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Coś mi się z widgetem stało i nie pokazuje subskrybowanych tematów Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Panowie jest jakas mozliwosc zakupu aplikacji na sklep play poza karta kredytowa lub debetowa bo ani takiej ani takiej nie posiadam ... nie mozna jakos inaczej zrobic przelewu czy cos. ?????Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4 Jak chcesz to ci w zatorze moja zaplace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Mialem mozliwosc zalogowania sie przez telefon do konta Millenium Teraz chyba cos pozmieniali bo nie moge wpisywac zadnych cyfer. Potrzebna jest jakas aplikacja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Mialem mozliwosc zalogowania sie przez telefon do konta MilleniumTeraz chyba cos pozmieniali bo nie moge wpisywac zadnych cyfer. Potrzebna jest jakas aplikacja ? Niektore przegladarki np. Chrome ma w opcjach cos takiego jak "wersja komputerowa" i wtedy kazda strona banku ssl i https ci zadziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Hm..ta opcja byla intuicyjna juz od dawna tak obsluguje ipko bo w wersji mobilnej nie moglem zrobic przelewu a w wersji PC moge wszystko. Tylko niech ktos napisze czy jest mozliwosc aby chrome wylaczac z przycisku jakiegos tak aby nie zostawala w tle menedzera zadan? Np Opera ma taka funkcje tj. "Zakończ" Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasinho Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Co to jest "tryb bezpieczny" i co można wtedy zdziałać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Panowie jest jakas mozliwosc zakupu aplikacji na sklep play poza karta kredytowa lub debetowa bo ani takiej ani takiej nie posiadam ... nie mozna jakos inaczej zrobic przelewu czy cos. ?????Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4 Jak chcesz to ci w zatorze moja zaplace Super ale to jeszcze nie teraz zglosze sie jak bedzie czas ... Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Mialem mozliwosc zalogowania sie przez telefon do konta MilleniumTeraz chyba cos pozmieniali bo nie moge wpisywac zadnych cyfer. Potrzebna jest jakas aplikacja ? Niektore przegladarki np. Chrome ma w opcjach cos takiego jak "wersja komputerowa" i wtedy kazda strona banku ssl i https ci zadziala Dzieki, teraz działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi