Tzieland Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 @bialy: dokładnie! Najpierw rezygnacja a później czekaj na oferty. W najgorszym wypadku zaproponują znowu tą za 82 @vp: juz znalazłem na jakimś innym forum potrzebowałem bo oddawalem tel do serwisu a nie miałem polskiego oficjalnego roma
bialy986 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Do końca umowy mam 4 miechy.Boję się tylko że jak napiszę wypowiedzenie to przyklepią i będzie po wszystkim,nie będą próbowali zatrzymać klienta.
soolek Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 To dzień przed końcem zakończenia umowy pójdziesz do salony albo zadzwonisz i przedłużysz obecną umowę.
Tzieland Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Zawsze próbują zatrzymać klienta. Taka polityka Nie bój nic. Poza tym (za przeproszeniem) spuszczasz się nad tym jakbyś miał wygrać miliony
soolek Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Poza tym spróbuj przedłużyć umowę poprzez stronę internetową - telefony są tańsze i to sporo. Ja miałem okazję kupić iphone 4s 700(!) złotych taniej, ale kur... akurat byłem goły i wesoły. Wszedłem kilka dni później i cena już skoczyła. Za kolejne kilka dni znowu skoczyła (chyba mnie śledzą )
bialy986 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Zawsze próbują zatrzymać klienta. Taka polityka Nie bój nic. Poza tym (za przeproszeniem) spuszczasz się nad tym jakbyś miał wygrać miliony Wiem,wiem,dopytuję się Was-bo może ktoś ma większe doświadczenia i posłuzy pomocą Poza tym spróbuj przedłużyć umowę poprzez stronę internetową - telefony są tańsze i to sporo. Ja miałem okazję kupić iphone 4s 700(!) złotych taniej, ale kur... akurat byłem goły i wesoły. Wszedłem kilka dni później i cena już skoczyła. Za kolejne kilka dni znowu skoczyła (chyba mnie śledzą ) Na stronie internetowej.....ponad tysiąc za ten telefon w takim abonamencie.Więc tam jeszcze gorsze warunki.
pablo_9 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Do końca umowy mam 4 miechy.Boję się tylko że jak napiszę wypowiedzenie to przyklepią i będzie po wszystkim,nie będą próbowali zatrzymać klienta. Hehe ja zawsze składam wypowiedzenia i jak do mnie dzwonia to rozmowę rozpoczynają od zdania: "jest Pan naszym kluczowym klientem i chcielibyśmy żeby Pan został z nami..." a mój abonament wynosi całe 29 zł - kluczowy klient także śmiało wypowiadać i czekać na oferty
POWER-KRIS Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Bawiłem się dzisiaj Huawei P7 http://technowinki.onet.pl/huawei-ascend-p7-test-twardy-reset-129/5dn8c Pelne zaskoczenie, bije na wszystko Xperie M2 i T3. Malo mu brakuje do Z2 a kosztuje 1500zl.☺ Szał pał jak Chińczycy gonią z techniką do przodu. Coś czuje ze to będzie mój następny fon, znaczy P8 jak wyjdzie.
PABLO Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Przecież już można dorwac jak dobrze poszukasz za 1500zl Z2ke, ja ostatnio skupiłem z Playa zapakowaną za 1400zł klient potrzebował gotówkę Dzisiaj była premiera Note 4 i nowego Note Edge ogólnie nie ma szału ale tym samym potanieje Note 3 )Również pokazali nowe wynalazki Sony jak Z3, Z3 Compact i zegarki.Z3 różni się praktycznie że jest cieńszy o parę milimetrów i procesor podkręcili o magiczne 100mhz Więc ceny pójdą w dół i to sporo ;-) Note http://android.com.pl/news/30787-ifa-2014-konferencja-samsunga-za-nami-poznajcie-note-4-note-edge-gear-s-i-gear-vr/ Z3 http://android.com.pl/news/30811-ifa-2014-nowinki-od-sony-z3-z3-compact-z3-tablet-compact-smartband-talk-i-smartwatch-3/ Edytowane 3 Września 2014 przez PABLO
ykk Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Producenci doszli do martwego punktu. Coraz ciezej bedzie cos nowego wymyslic. Taki samsung czy sony ma stagnacje od 2 lat.
POWER-KRIS Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) No tak, tylko w abonamencie za 60zł Z2 jakieś XXXX zł a za P7 260zl. Wiec nawet dziecku do niszczenia nie żal dać. ☺ Edytowane 4 Września 2014 przez POWER-KRIS
Kamyk Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 panowie czy program Viber ma cos takiego, jak autolokalizacja telefonu? wczoraj zalogowalem sie u kumpla do wifi i ze tak powiem dostalem info na jakiej ulicy jestem troche mi szczeka opadla o co chodzi ?
Lukasz_mk2 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 nie wiem co to jest program VIber, ale identyfikacja lokalizacji po wifi już dawno działa, a dokładnie działa to na podstawie ip routera z którym się łączysz. Weź np. zajrzyj na mapy google na komputerze w domu i każ określić swoją lokalizację - generalnie jest to już dość dokładne choć wszystko zależy od dostawcy netu.
Kamyk Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 nie wiem co to jest program VIber, ale identyfikacja lokalizacji po wifi już dawno działa, a dokładnie działa to na podstawie ip routera z którym się łączysz. Weź np. zajrzyj na mapy google na komputerze w domu i każ określić swoją lokalizację - generalnie jest to już dość dokładne choć wszystko zależy od dostawcy netu. ok, nie mialem o tym zielonego pojecia czy to mozna w telefonie jakos wylaczyc ?
soolek Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 panowie czy program Viber ma cos takiego, jak autolokalizacja telefonu? wczoraj zalogowalem sie u kumpla do wifi i ze tak powiem dostalem info na jakiej ulicy jestem troche mi szczeka opadla o co chodzi ? Poszukaj w telefonie ustawień lokalizacji. Być może masz ustawione lokalizowanie po wifi & danych komórkowych (niby do wspomagania gpsu). Wyłącz to. Wtedy, za każdym razem, gdy będzie chciał Cię zlokalizować, to Cię zapyta najpierw. Ale nie ma co panikować. Nawet jak wszystko wyłączysz, a Obama, Dżihadyści lub Putin będą chcieli Cię znaleźć, to Cię znajdą
POWER-KRIS Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Znajdź w opcjach telefonu usługi lokalizacyjne i je wyłącz, może to coś da. A jak go Putin szuka to sorry ale już nic nie pomoże. ☺ Edytowane 5 Września 2014 przez POWER-KRIS
Kamyk Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 mieliscie racje - mialem wlaczony Dostep do mojej lokalizacji kutfa, galaxy S4 jest czym sie bawic .... podziekowal serdecznie (i mam nadzieje ze ten uj mnie nie szuka...)
soolek Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Putin to pestka. Zanim dojdzie do Kijowa - 2 tygodnie, do Warszawy, przynajmniej kolejne 2 tygodnie, to już człowiek zdąży śmignąć. Gorzej z tymi Dżifanatykami.
Kamyk Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Gorzej z tymi Dżifanatykami. odnosnie tego tematu jak ktos ma mocne nerwy, to mozna obejrzec i poczytac ostrzegam - zdjecia sa wiecej niz drastyczne http://www.redakcja....ust-chrzescijan Edytowane 5 Września 2014 przez Kamyk
Dev Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Pablo za ile masz SGS3 LTE ? Mój po kilku warsztatowych przygodach wygląda jak nieszczęście. ..
Rekomendowane odpowiedzi