Pavetti Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Tak tylko trochę powrócę do tematu klawiatur: klawiatura google ma zarówno pisanie przez przesuwanie, jak i tapanie. SwiftKey również jest za friko i ma wyżej wymienione Appki mimo, że są wyłączone, to nadal będą gromadzić dane. Odinstalowanie ich przeważnie kończy się z koniecznością powrotu do ustawień fabrycznych, ponieważ będzie wywalać bład usługi google. Przenoszenie nic nie da również, gdyż będzie w rezultacie to samo. Jedyną opcja sensowna to wrzucenie Custom Romu + mini gappsy zawierające tylko np. sklep play. Wytapatane
bediks Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Czym najlepiej przywrócić zdjęcia które z telefonu usunął mi program czyszczący podany na jednej z poprzednich stron?
Joziek79 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Ja czasem używałem programu PC file inspector recovery, przywraca ale szału nie ma.
Tzieland Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Panowie taka sprawa. Na tym Huaweiu podczas przegladania fb z poziomu aplikacji filmy automatycznie sie odpalaja ale bez glosu. Dopiero jak je klikne to otwieraja sie w nowym okienku juz z glosem. Ocb? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
bediks Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Chyba gdzieś to w opcji jest kiedyś to widziałem u siebie Chyba gdzieś to w opcji jest kiedyś to widziałem u siebie
Tzieland Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 W apce fb w ustawieniach znalazlem odtwarzanie filmow po wifi i jest to wlaczone. Dzwieki niby tez. Ale niestety nie chodzi Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Pavetti Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Czym najlepiej przywrócić zdjęcia które z telefonu usunął mi program czyszczący podany na jednej z poprzednich stron?Masz synchronizację z kontem google? Jak tak to problemu nie ma, jak nie to przywracanie danych programami trzecimi ale nie gwarantuję, że odzyskasz wszystko.Wytapatane
Wandej Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Panowie taka sprawa. Na tym Huaweiu podczas przegladania fb z poziomu aplikacji filmy automatycznie sie odpalaja ale bez glosu. Dopiero jak je klikne to otwieraja sie w nowym okienku juz z glosem. Ocb? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Przecież przy którejś aktualizacji fb mówili że to nowa fukncjonalność Także jest ok
Tzieland Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 A to ok Irytowalo mnie to ale skoro tak ma byc to ok Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
bediks Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Czym najlepiej przywrócić zdjęcia które z telefonu usunął mi program czyszczący podany na jednej z poprzednich stron?Masz synchronizację z kontem google? Jak tak to problemu nie ma, jak nie to przywracanie danych programami trzecimi ale nie gwarantuję, że odzyskasz wszystko.Wytapatane Wyłączyłem to bo szkoda neta było , teraz mam , może się uda bo nic nie nad pisałem na ich miejsce
endriuu Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 mam okazję bawic sie Ascend P8 Lite obecnie. bardzo dobrze wykonany telefon. mnogosc funkcji, 2GB ram i swietny wyswietlacz 5" za 1000 pln brutto. moge spok9jnie polecic. wysłane z prodiża
Onkel Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Wczoraj widziałem się z kolegą, który ma m8 i powiem szczerze, że nie wiem co robić. Fajny telefon, szybko działa ale obudowa jest strasznie podatna na zarysowania. Mimo tego, że trzyma telefon w etui, dostaja się tam drobinki z kieszeni i już widać wokół obiektywu wytarcia...
Tzieland Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Wydaje mi sie ze kazdy telefon mniej czy bardziej bedzie sie rysowal. W koncu taka ich natura Ja na p8 zakupilem silikon za 9 zl i jak na razie jestem zadowolony. Przylega wrecz idealnie i w koncu telefon nie wyslizguje sie z dloni Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
endriuu Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 HTC to dobre telefony. poza tym, ze awaryjne... wysłane z prodiża
Onkel Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Sam już nie wiem. Mam jeszcze chwile na zastanowienie. W sumie zostaje S5, Z3 i ewentualnie P8. Trzeba chyba przepić sytuacje Samsung średnio mi się widzi. Z3 pisaliście, że wyświetlacz lipny...
michu93 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 panowie, kupiłem xperie m4 i irytuje mnie jedna rzecz, nie mogę zmienić ekranu blokady. po zablokowaniu i odblokowaniu guzikiem pokazuje mi się ekran który ustawiłem ale po chwili zmienia się na stary ekran... może mi ktoś pomóc?
Tzieland Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Ja ze swojej strony polecam P8. Po przesiadce z S3 roznica jest naprawde widoczna (chodzi o plynnosc i szybkosc otwierania/przelaczania aplikacji). Innych rzeczy na razie nie testowalem Ale wyswietlacz mi bardzo pasuje. Nie widze roznicy pomiedzy moim S3. Oczywiscie mam na mysli kolory. Bo w P8 full hd. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
rybus85 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Kolega miał niedawno S6 Edge 128GB. Daj chyba Koło 4 tyś i po kilku dniach sprzedał haha Stwierdził że nie wart tyłu pieniędzy i jeszcze strasznie się rysuje wyświetlacz mimo Gorilla Glas. Faktycznie pod światło widziałem sporo rys. A nie traktował jakoś hardcorowo. Teraz ma G4 i na razie nie narzeka ;P Ja nadal jestem na etapie szukania Lumi 930. Tylko kartę SIM musiałbym wymienić na Nano...
endriuu Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 po pierwsze trzeba byc dyletantem zeby wydac na telefon 4 tys... wysłane z prodiża
Rekomendowane odpowiedzi